Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel ons gerust. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon+32 2 40 37 275
/be/callback
Actueel nieuws

24.04.2017 - Feestdag op 1 mei

Beste klanten, op maandag 1 mei is onze Customer Service Center gesloten. Bovendien staat op deze dag onze productie stil. De levertijden worden hierdoor evenredig verlengd.


Meer

Over ons


FLYERALARM behoort tot de grootste online B2B-drukkerijen van Europa en het is een van de grootste e-commercebedrijven. Het assortiment van het bedrijf bestaat uit de meest uiteenlopende drukproducten – van flyers tot gebonden boeken – en aanvullende diensten op het gebied van marketing en webdesign. Het belangrijkste product van de FLYERALARM-groep is de productie en verkoop van bedrukte artikelen en reclamesystemen voor de zakelijke markt (B2B). Alle artikelen worden uitsluitend in Duitsland gemaakt met behulp van de modernste technologieën in een van de verschillende drukkerijen die de onderneming rijk is. FLYERALARM had in 2014 een omzet van meer dan 300 miljoen euro en heeft bijna 2.000 medewerkers in dienst, verspreid over zes locaties. Het bedrijf werd in 2002 opgericht door Thorsten Fischer, het hoofdkantoor staat in Würzburg.

Perfecte timing: Wij voeren dagelijks tot wel 15.000 bestellingen uit.

FLYERALARM heeft alle processen vanaf de ontvangst van de bestelling tot en met de levering van de bedrukte artikelen verregaand geoptimaliseerd: Dagelijks verwerken we tot wel 15.000 opdrachten voor meer dan 1.000.000 klanten en worden meer dan 20.000 zendingen zodanig ingepland dat ze de kortste weg vinden naar de opdrachtgever. Een groot deel van alle bestellingen is de volgende dag al klaar. Bovendien kunnen onze klanten terecht in onze FLYERALARM Store in Maastricht. Naast Duitsland is FLYERALARM in 14 andere Europese landen actief: Nederland, Groot-Brittannië, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Polen, Spanje, Denemarken, Zweden, Finland, België, Zwitserland, Ierland en Hongarije – en dat worden er steeds meer.

Voorop in de strijd voor het milieu: Verzameldruk

FLYERALARM loopt voorop wanneer het gaat om het milieu. Omdat onze drukkerijen gebruik maken van zogenaamde verzameldrukprocessen zijn we in staat om meer dan 50% CO2 te besparen.