Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.Meer informatie

Ok

Onze productievestigingen blijven actief, alle orders worden op tijd verzonden en onze customer service blijft tot je beschikking via telefoon en email.

Stickers

Dit zou je ook kunnen interesseren

Stickers drukken voor elke reclamesituatie

Voor binnen of buiten, permanent hechtend of gemakkelijk afneembaar; uw onlinedrukkerij levert stickers in veel verschillende uitvoeringen en oplagen. U kunt kiezen uit verschillende formaten; van het miniatuurformaat via de standaard DIN-formaten tot een speciaal formaat (rond, ovaal of gestanst), in verschillende gramgewichten en kleuren.

En als het snel moet: rechthoekige stickers drukken wij tot 1.000 stuks ook overnight: Vandaag besteld, morgen al lekker plakken. Waar? Overal: persoonlijk bedrukte stickers lenen zich voor talloze toepassingsmogelijkheden om de aandacht op uw onderneming of product te vestigen.

Reclamestickers als giveaway

Onze stickers hechten extra goed; dus ideaal voor langdurige reclameboodschappen, bijvoorbeeld voor imagecampagnes. Bedruk de stickers met uw belangrijkste verkoopargumenten, spitse teksten of grappige afbeeldingen en geef ze weg aan uw klanten. Hoe creatiever, hoe groter de kans dat de ontvanger uw reclamestickers ergens zullen opplakken en zo uw boodschap snel verspreiden; bijzonder slim in verkiezingscampagnes of om uw vereniging aan te prijzen.

Zilver, neon, witte of transparante stickers drukken?

Zowel onze indoor als outdoorstickers zijn buitengewoon geschikt als giveaway. De variant voor binnen zijn er in wit, zilver en neonmateriaal. Het voordeel van neonrood of neongeel: uw reclame wordt gegarandeerd niet over het hoofd gezien. Zilverkleurige stickers daarentegen zijn elegant en zijn bijvoorbeeld geschikt voor de horeca en als een reclameproduct op uw verkooppunt of in een verzendpakket.

Onze stickers van zachte pvc-folie voor buiten voorzien wij van een UV-laklaag. Die beschermt de inktlaag tegen vervagen en maakt de sticker weersbestendig.

Is één reclamevlak niet genoeg? Geen probleem. Bestel eenvoudig dubbelzijdig bedrukbare stickers, bijvoorbeeld in het formaat DIN A6 als een stickeransichtkaart. Op de stickers is voldoende ruimte voor een vlotte tekst. Op de achterkant past een adresveld en informatie over uw aanbiedingen.

Reclame maken met 3D-effect: met onze gel-stickers (die ook wel doming-stickers worden genoemd). Een opvallende giveaway die anders is, en daarom worden ze dan ook vaak uitgedeeld op beurzen, bij promotie-acties en evenementen.

Verzamelstickers in beperkte oplage

Met zelf ontworpen verzamelstickers zorgt u ervoor dat uw klanten terugkomen. Geef bijvoorbeeld bij elke aankoop in uw zaak een verzamelsticker cadeau. Als een klant de serie compleet heeft in bijvoorbeeld een verzamelalbum levert dat een waardebon op.

Etiketteren van producten met stickers

Wilt u veel producten etiketteren, maar daar niet te veel tijd aan besteden? Bijvoorbeeld met de inhoud, prijs, vervaldatum enzovoort? Dan kunt u als alternatief onze etiketten drukken. Ze laten zich gemakkelijk los en zitten supersnel vastgelijmd. Voor een fles kwaliteitswijn als persoonlijk relatiegeschenk adviseren wij u onze flesetiketten op rol. Dat maakt elke fles, die u zelf hebt gevuld of gewoon gekocht hebt, tot een 'special edition' voor uw klanten. Het beste moet nog komen: de flesetiketten zijn geschikt voor etiketteermachines.

Voor het etiketteren van producten die worden blootgesteld aan extreme kou zijn onze koude- en hittebestendige stickers dé oplossing. Ze plakken (en blijven plakken) bij temperaturen tussen -20 en +40 °C. Voor het etiketteren van apparatuur kunt u een beroep doen op onze uiterst sterke zelfklevende stickers, die u met de gewenste instructies en informatie kunt bedrukken. Deze etiketten zijn dé oplossing bij lastige verwerkingsomstandigheden en ondergronden.

En voor wie niet permanent wil plakken hebben wij niet alleen afneembare stickers, maar kunt u ook praktische labels drukken. In een handomdraai voorziet u flessen, geschenken of deurknoppen van uw eigen boodschap. Bijvoorbeeld 'Hartelijk welkom' voor op een fles water in een hotelkamer of 'bedankt' op een fles wijn voor uw zakelijke partners blijven beslist goed hangen (en niet alleen om het product)!

Etalagereclame op stickers

Onze transparante foliestickers en onze gespiegelde hechtfolie zijn ideaal om reclame te maken op glazen oppervlakken, bijvoorbeeld op de etalage van uw zaak of restaurant of op de glasgevel van uw vestiging. Transparante foliestickers worden vanaf de buitenkant op het glasvlak geplakt. Met de spiegelbeeldig bedrukte invers achter-glasstickers maakt u ontspannen reclame van binnenuit.

Tips voor het selecteren en ontwerpen van stickers

  • Voor uw reclamecampagnes kunt u ook eens denken aan ronde en ovale stickers
  • Rechthoekige vormen voor verzamelen en etiketteren
  • Laat grafische details niet de overhand hebben in uw ontwerp
  • Houd uw boodschappen beknopt en duidelijk
  • Let er bij gelstickers op dat u elementen niet te dicht op de rand plaatst