Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.Meer informatie

OK

Schrijf- en notitieblokken

Schrijf- of notitieblok bedrukken: praktisch en leuk promotiemiddel!

Schrijfblok, notitieblok, collegeblok, horecablok of kladblok: dat er zoveel soorten blokken zijn, zegt al genoeg. Notities maken doen we allemaal wel eens, bijvoorbeeld tijdens een training of college. Maar ook gewoon thuis, als we iets niet willen vergeten. (Ja, dat geldt ook voor je boodschappenlijstje!) Daarom is het altijd fijn om een klein boekje of schrijfblok A5 in je tas te hebben. Dus zoek je een leuk promotiemiddel dat je klanten zeker zullen gebruiken? Laat dan een notitieblok bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf.

Om te zorgen dat je bedrukte schrijfblokken een echte blikvanger worden, besteed je extra aandacht aan het titelblad. Daarop komen natuurlijk je logo en ook de kleuren van je huisstijl terug. Dat komt professioneel over en is herkenbaar. Kun je wel wat hulp gebruiken met het ontwerpen van een schrijfblok met logo? Hier vind je lay-outvoorbeelden en kun je je A6- of A5-notitieblok ontwerpen. Bestel ook direct het gewenste aantal schrijfblokken. Wel zo makkelijk, en snel.

Welke binding kies je voor je bedrukte notitieblok of notitieblok met logo?

Laat je schrijfblokken bedrukken? Een belangrijke vraag is dan welke binding het meest geschikt is. En aan welke kant komt die binding dan, links of aan de bovenzijde? Dat hangt natuurlijk af van wie de notitieblokken gaat gebruiken en waarvoor. De meest populaire bindwijzen voor bedrukte schrijfblokken zijn lijmbinding en wire-o-binding. Vaak worden deze gecombineerd met een titelblad (zachte kaft) of harde kaft en eventueel met een perforatie. Bijvoorbeeld bij onze collegeblokken. Handig als je belangrijke vellen uit het blok wilt scheuren en apart in een ordner wilt bewaren.

Inspiratie voor een notitieblok bedrukken en meer informatie over de verschillende bindingen vind je hier:Bestel je een notitieboek online, dan kies je meestal ook voor een titelblad. Dat beschermt de inhoud tegen vuil, maar nog belangrijker: het biedt extra ruimte voor jouw reclameboodschap. Zo maak je van een handig notitieblok een perfect promotiemiddel, met je eigen logo of slogan. Welke papiersoort neem je? 300 g natuurpapier crème, 350 g houtvrij mc (maco) of toch 460 g polyprop half transparant? De keuze is aan jou!

Schrijfblokken bedrukken voor gebruik in de horeca

Geen titelblad, maar natuurlijk wel jouw logo. En een verstevigde achterflap. Dat zijn de kenmerken van een goed horecablok. Notitieboekjes of schrijfblokken voor de horeca zijn praktisch in gebruik en hebben een professionele uitstraling, waarmee je zeker indruk maakt. Ook leuk om mee te geven bij de volgende bestelling die je (horeca)klanten plaatsen.

Ben je bang dat er blaadjes loslaten, laat dan een notitieboekje bedrukken en gebruik dit in combinatie met een ander praktisch promotiemiddel: een klembord. Dan weet je zeker dat je niks kwijtraakt, en je hebt ook nog eens een extra stevige ondergrond om te schrijven.

Alternatieven voor A5- of A4-notitieblok bedrukken

Organiseer je een training, dan deel je natuurlijk bedrukte schrijfblokken uit met jouw logo. Maar tijdens de sessie wil je ook ideeën, voorstellen en resultaten delen. Daarvoor heb je een blok in XXL-formaat nodig: een flipoverblok, met 25 of 50 vellen. Die mag echt in geen enkele trainingsruimte of vergaderzaal ontbreken.

Is een notitieblok in A4-, A5- of A6- formaat prima, maar zijn 50 of 100 vellen voor jou niet genoeg? Laat dan notitieboeken bedrukken. Dan heb je nog meer plek voor al je notities, schetsen en goede ideeën!

Wil jij ook meteen ander bijpassend promotie- en drukmateriaal bestellen? Bekijk eens onze poster of visitekaartjes opties.