Notitieblokken bedrukken

Notitieblokken bedrukken bij FLYERALARM doe je in 8 stappen. Je kiest eerst of je een staand, liggend of vierkant kladblok wilt en vervolgens bepaal je het formaat, het aantal vellen, materiaal, kleur, het aantal stuks en eventuele extra opties zoals boorgaten. Zo stel je gemakkelijk en geheel naar eigen wens je notitieblok samen en krijg je ze binnen enkele werkdagen thuisbezorgd.

Notitieblok met logo

Er zijn vele opties mogelijk voor het bedrukken van een schrijfblok met logo. Je kunt zelf kiezen hoeveel vellen je in het kladblok wilt en op welk papiersoort. Het meest gekozen papiersoort voor een notitieblok is 80 grams offset wit papier met PEFC-keurmerk. Met PEFC-gecertificeerde producten laat je als bedrijf en aan je klanten zien dat je milieuvriendelijk drukken en duurzaamheid belangrijk vindt. Je kunt ook het PEFC-logo rechts- of linksonder op je kladblok laten drukken. Wil je jouw notities bewaren in een map? Kies dan voor boorgaten in het notitieblok. Zo bewaar je aantekeningen, bonnetjes of bestellingen gemakkelijk in een ordner of map als je het papier hebt afgescheurd van het blok.

Het titelblad van een kladblok bedrukken

Om te zorgen dat je bedrukte schrijfblokken een echte blikvanger worden, besteed je extra aandacht aan het titelblad. Daarop komen natuurlijk je logo en ook de kleuren van je huisstijl terug. Dat komt professioneel over en is herkenbaar. Denk ook na over wat voor papier bedrukking jij wilt: gelinieerd, ruitjespapier of het populaire gestipte papier.

Voor iedere gelegenheid een geschikt schrijfblok

Schrijfblok, notitieblok, collegeblok, horecablok of kladblok: dat er zoveel soorten blokken zijn zegt al genoeg. Notities maken doen we allemaal wel eens, bijvoorbeeld tijdens een training, telefoongesprek of college. Maar ook gewoon thuis, als we iets niet willen vergeten. (Ja, dat geldt ook voor je boodschappenlijstje!) Daarom is het altijd fijn om een klein boekje of A5 schrijfblok in je tas te hebben. Dus zoek je een leuk promotiemiddel dat je klanten zeker zullen gebruiken? Laat dan een notitieblok bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf.

Naast de traditionele notitieblokken laten bedrukken, kun je bij ons ook notitieboeken, bureau onderleggers, doorschrijfsets of flipover blokken laten drukken. Geef je bijvoorbeeld een training, denk dan eens na over bedrukte flipovers met jouw bedrijfslogo. Staat professioneel en zo onthouden je klanten je bedrijfsnaam beter. Organiseer je een open dag, informatieavond of speciale kortingsavond voor klanten? Ook dan zijn bedrukte schrijfblokken en notitieblokjes leuke give-aways.

Wil je nieuwe collega’s verwelkomen op kantoor, dan doe je dat uiteraard met branded kantoorbenodigdheden zoals notitieboekjes met logo. Ook op de logistieke afdeling zijn bedrukte blokken erg handig, bijvoorbeeld een bedrukt doorschrijfblok of rekeningboekje. Inventariseer op de verschillende afdelingen van het bedrijf waar de behoefte ligt, zodat je al je kladblokken en schrijfwaren in één keer kunt bestellen. Hoe meer schrijfwaren je bestelt, hoe goedkoper de prijs per blok wordt.

Welke binding kies je?

Laat je schrijfblokken bedrukken? Een belangrijke vraag is dan welke binding het meest geschikt is. En aan welke kant komt die binding dan, links of aan de bovenzijde? Dat hangt natuurlijk af van wie de notitieblokken gaat gebruiken en waarvoor. De meest populaire bindwijzen voor bedrukte schrijfblokken zijn lijmbinding en wire-o-binding (spiraalbinding). Vaak worden deze gecombineerd met een titelblad (zachte kaft) of harde kaft en eventueel met een perforatie. Bijvoorbeeld bij onze collegeblokken. Handig als je belangrijke vellen uit het blok wilt scheuren en apart in een ordner wilt bewaren.

Inspiratie voor een notitieblok bedrukken en meer informatie over de verschillende bindingen vind je hier:

Bestel je een notitieboek online, dan kies je meestal ook voor een titelblad. Dat beschermt de inhoud tegen vuil, maar nog belangrijker: het biedt extra ruimte voor jouw reclameboodschap. Zo maak je van een handig notitieblok een perfect promotiemiddel, met je eigen logo of slogan.

Schrijfblokken bedrukken voor gebruik in de horeca

Geen titelblad, maar natuurlijk wel jouw logo. En een verstevigde achterflap. Dat zijn de kenmerken van een goed horecablok. Notitieboekjes of schrijfblokken voor de horeca zijn praktisch in gebruik en hebben een professionele uitstraling, waarmee je zeker indruk maakt. Ook leuk om mee te geven bij de volgende bestelling die je (horeca)klanten plaatsen. Ben je bang dat er blaadjes loslaten, laat dan een notitieboekje bedrukken en gebruik dit in combinatie met een ander praktisch promotiemiddel: een klembord. Dan weet je zeker dat je niks kwijtraakt, en je hebt ook nog eens een extra stevige ondergrond om te schrijven.

Alternatieven voor een kladblok of notitieblok

Organiseer je een training, dan deel je natuurlijk bedrukte schrijfblokken uit met jouw logo. Maar tijdens de sessie wil je ook ideeën, voorstellen en resultaten delen. Daarvoor heb je een blok in XXL-formaat nodig: een flipoverblok, met 25 of 50 vellen. Die mag echt in geen enkele trainingsruimte of vergaderzaal ontbreken. Is een notitieblok in A4-, A5- of A6- formaat prima, maar zijn 50 of 100 vellen voor jou niet genoeg? Laat dan notitieboeken bedrukken. Dan heb je nog meer plek voor al je notities, schetsen en goede ideeën!

Heb jij naast schrijfwaren ook nog andere bedrukte artikelen nodig? Denk aan een informatiefolders, bedrukte memoblokjes of stickers, die je kunt uitdelen aan het eind van een training of informatiedag. Een handige opbergmap of mooi bedrukte katoenen tas zijn artikelen die klanten ook na de training of open dag gebruiken en zo maken ze gratis reclame voor je bedrijf en diensten.

De voordelen van FLYERALARM

FLYERALARM is dé online drukwerkspecialist van Europa. FLYERALARM is in 2002 opgericht in Duitsland en is inmiddels één van de grootste online drukkerijen in Europa. Door meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies hoe we tevreden klanten krijgen én houden bij grote en kleine drukwerkopdrachten. Onze drukwerk-experts checken élke bestelling, voordat er wordt gedrukt om drukfouten te voorkomen. In onze drukkerijen werken we met verzameldruk: een techniek waarbij we opdrachten met dezelfde eigenschappen tegelijk drukken, zodat we de perscapaciteit zo goed mogelijk benutten. Hierdoor besparen we meer dan 50% CO2. Je kunt bij FLYERALARM kiezen uit 3 miljoen verschillende drukwerkproducten (zoals flyers, magazines en visitekaartjes), vele papiersoorten en bijzondere veredelingen (luxe beschermlagen). Bestel vandaag nog folders bij de online drukwerkspecialist: 1,5 miljoen klanten gingen je al voor.

Veelgestelde vragen over kladblokken

Wat is de levertijd van bedrukte notitieblokken?

De standaard levertijd van een bedrukt kladblok is 5 tot 7 werkdagen.

Kun je ook milieuvriendelijke notitieblokken laten bedrukken?

Het is mogelijk om duurzame notitieblokken te laten maken. Kies dan voor PEFC-gecertificeerd papier, kringlooppapier met het Duitse milieukenmerk ‘De Blauwe Engel’ of chloorvrij natuurpapier.

Wil jij ook meteen ander bijpassend promotie- en drukmateriaal bestellen? Bekijk eens onze poster of visitekaartjes opties.

Ben je op zoek naar een notitieboek in plaats van een notitieblok? Bekijk dan onze verschillende soorten bedrukte notitieboekjes.