Enveloppen bestellen

Enveloppen bestel je bij FLYERALARM snel en gemakkelijk in 5 stappen. Je kiest het formaat van de envelop, de papiersoort, of je de bedrukking in kleur of zwartwit wilt, het aantal stuks en dan kun je al door naar de check-out. Zo heb je binnen een paar minuten jouw voorraad enveloppen besteld en weer aangevuld. Je kunt enveloppen bestellen van 10 stuks tot 100.000 stuks, maar net hoeveel jij er nodig hebt.

Wij optimaliseren, jij profiteert: Enveloppen* nu blijvend in prijs verlaagd. Meer in prijs verlaagde producten
*Prijsverlaging geldt voor alle configuraties met het formaat US, 80g offset, wit (ook als PEFC™). Uitzondering 2/0 en 5/0 bedrukt.

Dit zou je ook kunnen interesseren

Enveloppen maken indruk

In dit digitale tijdperk heeft ‘echte post’ steeds meer een bijzondere promotiekracht. E-mail nieuwsbrieven verdwijnen al snel in een spamfilter of blijven ongelezen in een postvak staan. Een brief of mailing in de brievenbus wordt altijd opengemaakt, al is het snel even uit nieuwsgierigheid. Deze nieuwsgierigheid kun je extra opwekken door bedrukte enveloppen te maken. Een envelop met pakkende tekst of slogan en bedrijfslogo zorgt ervoor dat jouw post vaker wordt geopend. Laat daarom vandaag nog je enveloppen met logo bij ons bedrukken.

Verschillende soorten enveloppen

Laat je een standaard blanco envelop bedrukken met jouw bedrijfslogo of wil je enveloppen met een venster bestellen? En ga je voor een gom of plakstripsluiting? Wij zetten de verschillende soorten enveloppen met voordelen voor jou op een rij.

Enveloppen met logo

Het bedrukken van enveloppen met logo heeft drie voordelen. Je vergroot de response rate van mailings, uitnodigingen of kortingsacties, je zorgt dat je professioneel overkomt en je bent als afzender direct herkenbaar. Je hebt de enveloppen met logo binnen een handomdraai besteld. Kies het formaat, de papiersoort, de kleur van de bedrukking van de binnen- en buitenzijde en upload vervolgens het logo dat je op de enveloppen wilt drukken.

Enveloppen met venster

Makkelijk tijd besparen? Kies voor bedrukte vensterenveloppen. Zo hoef je nooit meer adresstickers te plakken of adressen met de hand op een envelop te schrijven. Dat scheelt veel tijd, zeker bij grote aantallen. Je vouwt het briefpapier met voorgedrukt adres dubbel en steekt het in een A5-envelop met venster. Wil je het papier liever niet vouwen? Kies dan voor een envelop met A4-formaat. Je kunt kiezen of je het venster links of rechts wilt.

Enveloppen met venster en plakstrip

Nog meer tijd besparen? Ga dan voor een envelop met venster én plakstrip (striplocksluiting). Verwijder de plakstrip en je kunt de envelop snel en netjes dichtplakken. Geen gedoe dus met bevochtigen of plakband plakken.

Enveloppen met gom

Gegomde enveloppen zijn enveloppen met een lijmrand. Een droge gomrand kleeft niet, maar als het nat wordt gemaakt kun je de envelop dichtplakken. Het handige van onze gom enveloppen is dat ze ook geschikt zijn voor in couverteermachines. Met een couverteermachine kun je heel snel enveloppen laten vullen met brieven of facturen en enveloppen sluiten. Bestel je gegomde envelop met het adresvenster links of rechts of zonder venster.

Duurzame enveloppen

Vind je duurzaamheid en milieuvriendelijk drukken belangrijk? Bestel dan duurzame bedrukte enveloppen van kringlooppapier met het Blauwe Engel-keurmerk. Dit papier heeft een hoge witgraad en is sterk lichtdoorlatend. Ook is het mogelijk om te kiezen voor chloorvrij gebleekt natuurpapier voor je enveloppen. Of enveloppen te maken van FSC™ of PEFC™ gecertificeerd papier.

Luxe enveloppen bestellen

Zoek je enveloppen met een kwalitatieve, luxe uitstraling? Dan is een hoogwaardige papiersoort geschikt voor jouw envelop. Denk bijvoorbeeld aan offsetpapier met een gramgewicht van 120 gram. Op dit premium papier komen zowel tekst als afbeeldingen haarscherp uit.

Enveloppen voor uitnodigingen

Wanneer je op zoek bent naar enveloppen voor een speciale gelegenheid, denk dan aan linnenpapier. Je envelop printen op linnenpapier is bij ons mogelijk in verschillende oplages en erg geschikt voor uitnodigingen. Ben je op zoek naar onbedrukte, gekleurde feestelijke enveloppen? Bij FLYERALARM kun je gekleurde enveloppen bestellen in transparant wit of in fris meigroen, zonnegeel, kobaltblauw of kersenrood.

Kartonnen enveloppen

In kartonnen enveloppen verstuur je alles wat plat is en niet mag knikken. Ideaal dus voor het versturen van brochures, kleine magazines, boekjes, usb-sticks of kalenders. Denk bij het kiezen van het formaat of je één brochure of A4 wilt versturen of een hele stapel. Wanneer documenten verstuurd worden om te ondertekenen, dan zit hier vaak een retourenvelop bij. Deze retourenvelop is vaak een C4 formaat en past in de B4 envelop. Een C5 envelop past in het B5 formaat en een C6 envelop gaat prima in het B5 formaat.

Welk type kartonnen envelop?

Wanneer je een kartonnen envelop bestelt kun je kiezen uit hoogwaardig mat sulfaatkarton of het milieuvriendelijke alternatief van 100% recyclebaar kringloopkarton. Wil je van jouw envelop een luxe envelop maken? Kies dan een luxe veredeling (beschermlaag) zoals een metallic, glanzende digitale foliedruk in goud, zilver of koper.

Luchtkussen enveloppen

Wil je met een klantenmailing een klein cadeautje of een breekbaar product meesturen? Laat dan een luchtkussenenvelop bedrukken. Ook dit type envelop ontwerpen en bedrukken kan heel makkelijk online. Moet de verpakking nog wat groter zijn? Dan vind je bij verpakkingen wat je nodig hebt.

Enveloppen en briefpapier bestellen

Laat voor een consistente en professionele uitstraling ook direct bijpassend briefpapier drukken. De meest professionele indruk creëer je door briefpapier en enveloppen te bestellen van hetzelfde type papier.

Waarom enveloppen drukken bij FLYERALARM

Natuurlijk kun je zelf je envelop maken. Enveloppen met het logo of de slogan van je bedrijf kun je thuis of op kantoor printen. De meeste printers kunnen overweg met enveloppen en de afdrukken zijn prima. Maar voordat je printer goed is ingesteld en jouw logo precies op de juiste plek staat, ben je heel wat tijd en enveloppen verder. Dat is zonde van je tijd en geld!

Daarom laat je jouw enveloppen bedrukken door FLYERALARM. Dankzij onze jarenlange ervaring, expertise en grote volumes kunnen we enveloppen drukken tegen een fractie van de prijs, zonder de kopzorgen en tijd die doe-het-zelven je kost. Bovendien ben je verzekerd van een hoge kwaliteit. Snel en voordelig enveloppen online bestellen? Ontdek alle mogelijke uitvoeringen en formaten enveloppen, en maak indruk met bedrukte of gekleurde enveloppen in jouw huisstijl.

Meest gestelde vragen over enveloppen

Welk formaat heb ik nodig? Wat is een standaard envelop maat?

De C5 en C4 envelop zijn de meeste standaard envelop waar een A4 in past. Hieronder staan alle formaten waarin wij enveloppen aanbieden met de afmetingen en wat er in de envelop past.

 • C6 (16,2 x 11,4 cm)
  Geschikt om een brief mee te versturen die twee keer gevouwen is.
 • US (22 x 11 cm)
 • C4 (22,9 x 32,4 cm)
  Geschikt om ongevouwen A4 papier in te versturen. Klep aan smalle zijde.
 • C5 (22,9 x 16,2 cm), klep aan lange zijde
  Geschikt om meerdere dubbelgevouwen A4 papier in te versturen.
 • C5 (16,2 x 22,9 cm)
  Klep aan smalle zijde.
 • Vierkant (17 x 17 cm)
  Geschikt voor uitnodigingen en andere kaarten.
 • C5/6 (22,9 x 11,4 cm)
  Populair enveloppenformaat in België.

Hoeveel kost een envelop bedrukken en bestellen?

Hoeveel het bedrukken van een envelop kost hangt af van het formaat, de papiersoort, het aantal en de bedrukking. Hoe meer enveloppen je bestelt, hoe goedkoper de prijs per envelop wordt.

Kun je ook enveloppen in kleine oplage bestellen?

Afhankelijk van het type envelop kun je al vanaf 10 stuks enveloppen bij FLYERALARM bestellen.