Boeken

Gelijmde boeken met harde of zachte kaft in diverse uitvoeringen. Ook in kleine oplagen mogelijk.

Boek laten drukken door FLYERALARM

Wil jij zelf een boek schrijven? Dan kun je een eigen boek maken. FLYERALARM is dé drukker als het gaat om goedkoop publiceren. Zowel voor kleine oplagen als voor grotere partijen - bij ons ben je aan het juiste adres.


Maar wij bieden niet alleen boeken aan voor mensen die schrijven, wij hebben ook brochures, notitieboeken en fotoboeken in het assortiment. Alles is zowel met een harde als zachte kaft verkrijgbaar.


Behalve voor persoonlijk gebruik kunnen onderzetters en bierviltjes ook bedrukt worden voor promotiedoeleinden tijdens speciale evenementen. Onderzetters en viltjes zijn praktisch en worden vaak gebruikt. Ze kunnen als set, maar ook los worden weggeven. Door ze met jouw logo te bedrukken, zal je bedrijf regelmatig onder de aandacht worden gebracht.

Boeken met harde kaft (offsetdruk)

Schrijf je beroepsmatig of gewoon als hobby? Wij staan klaar voor al jouw drukwerk. Denk daarbij aan een roman, bedrijfshandleiding of een dissertatie. Wat voor soort boek het ook is, wij leveren tot wel tot 10.000 exemplaren!


Als je voor een harde kaft kiest, beschermt deze het boek tegen vuil en vocht. Als omslag kun je kiezen uit gelamineerd, mat en glanzend.

Brochures met zachte kaft (digitale druk)

Maar naast dikke boeken met meer dan 200 pagina´s, kun je er ook voor kiezen om een brochure te laten drukken vanaf 28 tot 160 pagina's. Er kan tevens uit verschillende materialen voor de binnenzijde gekozen worden. Het is bovendien mogelijk om slechts één exemplaar te bestellen.


De brochures hebben een zachte flexibele omslag van sulfaatkarton en zijn geschikt voor allerlei soorten teksten. Denk daarbij aan catalogi, jaarrekeningen en scripties.


Notitieboeken met harde kaft (offsetdruk)

Deze brochures hebben een oplage van 200 - 10000 stuks en zijn in staand en dwars formaat en in het vierkant verkrijgbaar. Bij uitstek geschikt voor catalogi, scripties of wetenschappelijke verhandelingen.


De omslag is gemaakt van flexibel chromosulfaatkarton en kan zowel mat als glanzend gefolieerd geleverd worden. Afhankelijk van het formaat is het mogelijk tot maar liefst 388 pagina’s te laten printen. En nog belangrijker als het snel moet gebeuren: wij bieden express-service aan!


Notitieboeken met harde kaft (offsetdruk)

Een notitieboek in A5- of A4-formaat met jouw eigen logo of naam erop, al vanaf 250 stuks. Heel handig voor op kantoor of thuis (als relatiegeschenk) met de huisstijl van jouw bedrijf. Op 68 tot maximaal 260 pagina's kun je al jouw ideeën of aantekeningen kwijt. Ook bij uitstek geschikt voor het notuleren tijdens vergaderingen. De omslag kan zowel mat als glanzend gefolieerd geleverd worden.


Notitieboeken met zachte kaft (offsetdruk)

Maak snel een notitie of aantekening en vergeet nooit meer een idee. Dit notitieboek met zachte kaft, flexibele omslag en een ruime hoeveelheid pagina’s maakt het mogelijk. Wij leveren al vanaf 250 stuks. De omslag kan zowel mat als glanzend geleverd worden, zodat jouw logo of bedrijfsnaam goed tot zijn recht komt.


Notitieboeken hardcover geruit / blanco (digitaal druk)

Hèt ultieme relatiegeschenk, want je kunt ze persoonlijk vormgeven. De harde kaft zorgt voor een goede bescherming en geeft het een exclusievere uitstraling. Bovedien worden notitieboeken dagelijks gebruikt, waardoor men telkens weer aan jouw bedrijf terugdenkt. Ons advies: geef jouw klant één uniek exemplaar!


Fotoboeken softcover (digitaaldruk)

Deze fotoboeken met zachte cover zijn bij uitstek geschikt als fotoalbums voor op beurzen, evenementen of tentoonstellingen. Kies uit verschillende DIN-formaten, vierkant groot, XL of XXL. Wij leveren al vanaf 1 stuk! Boven kan elke pagina naar eigen ontwerp gedrukt kan worden.


Fotoboek hardcover (digitaaldruk)

Met dit fotoboek met hoogwaardige, stevige kaft vergeet je geen enkel memorabel moment meer. Jouw foto´s worden op 190g fotopapier van hoge kwaliteit gedrukt. Een geweldig relatiegeschenk, bijvoorbeeld tijdens een afscheid of voor een jubileum. Wij leveren al vanaf 28 pagina´s, waarbij elke pagina naar eigen ontwerp gedrukt kan worden.


FLYERALARM is jouw drukkerij

Ook jouw eigen boeken maken? Laat ons dan jouw roman, brochure, notitieblok of fotoboek drukken!


FLYERALARM biedt een pasklare oplossing voor elke printopdracht en levert al jouw drukwerk professioneel en snel aan. Denk naast het laten bedrukken van boeken ook eens aan andere promotiemiddelen, zoals bedrukte pennen, brochures of enveloppen. Wij staan graag voor je klaar met persoonlijk advies. Bel ons op voor persoonlijk contact of stuur ons gewoon een e-mailtje!