Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Ok 
+32 2 403 72 75 ma-vr. van 8:30 - 17:30 uur Gratis levering Overnight

Onze productievestigingen blijven actief, alle orders worden op tijd verzonden en onze customer service blijft tot je beschikking via telefoon en email.

Folders

Met 17 verschillende soorten folders en meer dan honderden variaties in formaat, papiersoort en afwerking vind je vast en zeker dé folder die bij jouw marketingboodschap past. Van de klassieke folder met enkele vouw tot de creatieve pocketplanners. Makkelijk besteld, goedkoop gedrukt, snel geleverd én bovendien leverbaar in kleine oplages. Wat wil je nog meer?

Enkele vouw Overnight
Harmonicavouw Overnight
Wikkelvouw Overnight
Trappenvouw
2-breuk kruisvouw
Kruis- en wikkelvouw
Wikkel- en kruisvouw
Harmonica- en kruisvouw
Harmonica- en kruisvouw horizontaal
2-breuk altaarvouw
3-breuk altaarvouw
Piramidevouw
Folders met sluitsticker
Folders, in vieren gevouwen
Geurende folders
Geurende folders
Pocketplanners
Folders op maat

Productsamples

Papiersamplesboek
  • gratis inspiratie
  • in handen nemen, bekijken, doorbladeren
  • meer dan 50 papiersoorten en veredelingen

Accessoires voor folders

L-staanders
L-staanders
Staanders tafelmodel
Staanders tafelmodel
Folderdisplays, wandmodel
Folderdisplays, wandmodel
Pocketplanners
Folderdisplays
Folderdisplays

Folders drukken: altijd een goed idee!

Een goed idee voor het drukken van folders alleen is nog geen garantie voor zakelijk succes. Je onderscheiden en de aandacht vestigen op jouw merk is belangrijker dan ooit. Dat betekent dat je slimme marketing en een goede mix van communicatiemiddelen nodig hebt. En een herkenbare huisstijl, die in al je drukwerk en online communicatie terugkomt.

In de mix van communicatiemiddelen mogen folders en flyers natuurlijk niet ontbreken. Zeker als je een korte boodschap met bullets en een aantal kreten wilt presenteren is een folder het perfecte communicatiemiddel. Bijvoorbeeld op beurzen of verkooppunten. Maar ook voor uitgebreidere informatie kun je folders laten drukken. Laat je folders drukken bij FLYERALARM, dan kun je kiezen uit veel verschillende vouwwijzen. Bovendien ben je verzekerd van een top prijskwaliteitverhouding en snelle gratis levering. Kies je voor folders bestellen met onze overnight service, dan heb je jouw folders zelfs de volgende dag al in huis.

Veel variatie: folder maken bij FLYERALARM

Welke boodschap je ook wilt overbrengen, je kunt altijd een folder drukken die bij jouw wensen past. Maar wat voor folder kies je dan? Enkele vouw, zigzagvouw, wikkelvouw, kruisvouw, venstervouw … Alleen al qua vouwwijze is de variatie enorm. Daarnaast zijn er ook veel verschillende formaten. Van standaard A6 en A5 tot speciale en extra grote formaten, afhankelijk van de uitvoering.

Welk formaat folders je wilt laten drukken, hangt helemaal af van wat je wilt bereiken. Presenteer je folders in een display bij de kassa, verstuur je folders met bedrijfsinformatie naar klanten of gebruik je de folders als uitnodiging voor speciale events? Of deel je ze misschien uit op een beurs? De toepassingsmogelijkheden van reclamefolders zijn ongekend groot. Vandaar ook dat je bij ons zo veel varianten vindt!

Een folder drukken? Onderscheid je met exclusieve papiersoorten

Wil je folders bestellen en echt indruk maken? Kies dan niet alleen voor een bijzondere vouwwijze en een passend formaat, maar ook voor een exclusieve papiersoort en veredeling. Daarmee onderscheid je je van de concurrentie én je folder krijgt direct een extra lading. Wil je milieubewust folders maken? Overweeg dan om je folders te printen op kringlooppapier, 100% milieuvriendelijk en 100% impact.

Folders printen en presenteren

En dan is het zover. Je hebt je folders laten drukken. Dan wil je natuurlijk ook dat klanten die meenemen. Zorg daarom voor een goede presentatie op de juiste plek in de winkel, verkoopruimte of beursstand. Wat het altijd goed doet, is een tafeldisplay op een (info)balie of een folderdisplay bij de ingang. Daar kunnen bezoekers echt niet omheen.

Meer informatie over mogelijkheden om je folders professioneel te presenteren? Bekijk dan ons complete assortiment folderdisplays van kunststof en metaal. Geschikt voor gebruik binnen en buiten.