+32 2 403 72 75 ma-vr. van 8:30 - 19:00 uur Overnight Gratis levering

Flyers

Flyers classic Overnight
 • offsetpapier, mc (maco) gesatineerd en mat
 • speciale vormen
 • Prima prijs/kwaliteitsverhouding
 • korte levertijden
Flyers met luxe veredeling
 • glanzende UV-lak
 • gedeeltelijke UV- en reliëflak
 • kaminering en digitale foliedruk
 • steunkleuren
Flyers van exclusief materiaal Overnight
 • bijzonder papier en structuurpapier
 • metallic papier
 • kunststof folie
 • goud-, zilver-, parelmoerpapier
Flyers op maat
 • Ontwerp de flyers aan de hand van uw eigen wensen
 • vierkant of rechthoekig
 • dubbelzijdige bedrukking
 • diverse veredelingen
Flyers milieu en natuur
 • kringloop papier
 • natuurpapier
weer verkrijgbaar vanaf herfst 2019
Geurende flyers
Geurende flyers

Productsamples

Papiersamplesboek
 • gratis inspiratie en voor niets in huis
 • in handen nemen, bekijken, doorbladeren
 • meer dan 50 papiersoorten en veredelingen

Accessoires voor flyers

L-staanders
L-staanders
Staanders tafelmodel
Staanders tafelmodel
Folderdisplays, wandmodel
Folderdisplays, wandmodel
Folderdisplays
Folderdisplays

Flyers drukken; de allrounder onder de reclameartikelen

Flyers zijn de nummer 1 onder de reclamemiddelen, omdat ze een groot aantal mensen bereiken tegen een lage prijs, snel online kunnen worden gedrukt en gemakkelijk te verspreiden zijn. Flyers kunnen worden gebruikt voor de meest uiteenlopende acties: Voor de marketing van het nieuwe product, de opening van een nieuwe vestiging of de aankondiging van een kortingsactie.

Wij heten niet voor niets FLYERALARM

Flyers. FLYERALARM. Helder, nietwaar? Op dit moment behoren wij met meer dan 3 miljoen drukwerkideeën tot een van de toonaangevende online-drukkerijen van Europa. Maar zo'n tien jaar geleden was dat anders. Destijds produceerden drie medewerkers alleen maar flyers. Maar wat is “alleen maar”? Flyers hebben ons gebracht tot waar we nu zijn. Omdat de mogelijkheden van die reclamedrager onbeperkt zijn. Net zoals de vormgeving. Wij zeggen daarom; u doet het ontwerp en kiest voor een veredeling. Wij doen de rest.

World of flyer: kan niet bestaat niet

Uw online drukker biedt u een enorme keuze aan vormen en materialen: klassieke flyers, flyers met veredeling, van exclusieve materialen of van milieuvriendelijk papier. De formaten variëren van kleine formaten, zoals DIN A8, tot ovale, ronde flyers of speciale formaten. Laat u inspireren door onze veelzijdige mogelijkheden.

Klassieke flyers: topkwaliteit tegen topprijzen

Perfect voor kleine budgetten en krappe deadlines: onze klassieke flyers drukken wij in tal van formaten; van de klassieke DIN-formaten tot rechthoekige, vierkante, ronde en ovale en speciale formaten, zoals hart-, ster of ruitvormig. Wij drukken flyers al vanaf een geringe oplage, in een hoge kwaliteit en voor bijzonder voordelige prijzen.

Als u erg graag wilt opvallen kunt u uw flyers in een afwijkend formaat laten drukken. U hoeft alleen maar de afmetingen (breedte: minimaal 5,5 cm, maximaal 21 cm; hoogte: minimaal 8,5 cm, maximaal 29,7 cm) in te voeren en klaar bent u. Alleen al door de vorm kunt u uw flyers laten opvallen.

En als u uw boodschap eens een keer echt groot onder de aandacht wilt brengen: FLYERALARM heeft ook een uitgebreid assortiment posters; voor binnen en buiten, in verschillende DIN-formaten, op neonpapier of op Stafix®.

Flyers drukken met de beste veredelingen: opvallend, anders, buitengewoon

Wij drukken echte juweeltjes: fluweelzacht, goudglanzend en in 3D. Kies uit onze vele veredelingen de perfecte voor uw gelegenheid. Flyers veredeld met een warmtepreging in goud, zilver of rood zijn bijvoorbeeld ideaal wanneer u klanten wilt informeren over exclusieve nieuwe producten of productlanceringen. De warmtepreging is niet alleen optisch een belevenis, maar voelt ook bijzonder aan en geeft een 3D-effect. Natuurlijk kunt u met deze afwerkingstechniek ook scoren bij seizoensgebonden gelegenheden, zoals Kerstmis. Of vindt u goudglanzende kerstmannetjes met 3d-effect saai?

Als u op zoek bent naar een ideale presentatiemogelijkheid voor uw fraaie flyers: met onze baliedisplays model 1 komen uw reclamedragers helemaal tot hun recht. Ze bieden voldoende ruimte en zijn passend voor verschillende DIN-formaten. Het beste moet nog komen: ook de displays zijn natuurlijk gepersonaliseerd bedrukbaar.

Flyers van exclusieve materiaal: allesbehalve standaard

Wij drukken echte lievelingen: met metallic-effect, linnenpreging en zandtextuur. Onze flyers kunt u online op meer dan tien bijzondere materialen laten drukken. Zo ervaren uw klanten en zakelijke partners uw boodschap niet alleen met hun ogen, maar ook met hun handen. Flyers van karton met metallic-effect zorgen bijvoorbeeld voor een bijzonder briljante uitstraling: Het oppervlak maakt indruk door de delicate glinsterende lichtreflecties. Perfect dus om te informeren over exclusieve kortingen of VIP-evenementen. Of om uw klanten en zakelijke partners een bijzondere waardebon cadeau te doen.

Milieu- en natuurflyers: duurzaam reclame maken

Flyers van milieuvriendelijke materialen zijn een goed idee op zich; en uw reclame krijgt zo nog een speciale boodschap. bij ons kunt u kiezen tussen crème chloorvrij gebleekt natuurpapier en milieupapier met het Blaue Engel-keurmerk. Beide papiersoorten hebben wij in verschillende gramgewichten en vele formaten. Een perfect reclamemateriaal; niet alleen voor milieu-evenementen. Ook ideaal bijvoorbeeld om een signaal af te geven en uw huisstijl te associëren met duurzaamheid.

Onze tips: voor elk doel de juiste flyers

→ Gebruik de 'soft feel' voor een heerlijk fluweelzacht gevoel. En als u bovendien ook de optie folie kiest, beschermt u de flyers tegen krassen en komen de kleuren beter uit. Voor deze veredeling moet u de papiersoort '300 g mat' selecteren.

→ Stimuleer de lezers om de flyers te pakken en in actie te komen! Gebruik de flyers als waardebon voor een adviesafspraak, een kortingsactie in uw lokale winkel of in uw webwinkel.

→ Heel praktisch: onze flyers van gepatenteerde Stafix®-folie die dankzij de statische lading op nagenoeg alle oppervlakken hechten en met een handbeweging kunnen worden losgenomen.

→ Wilt u de aandacht trekken? met onze papiervarianten Silverstar® of CHROMOLUX parelmoer makt u van uw flyers echte blikvangers.

→ Hebt u meer ruimte nodig voor uw reclameboodschappen? Gebruik dan onze folders: U kunt kiezen uit de klassieke enkele gevouwen folders, maar bijvoorbeeld ook voor ongebruikelijke en opvallende vouwwijzen zoals de harmonica- en kruisvouw. Met deze variant kan een DIN A1-vel (waarop 16 pagina's DIN A4 passen) worden gevouwen tot het formaat van A4-tje.

→ Om uw reclamecampagne optimaal te ondersteunen adviseren wij om stickers te laten drukken. Ze zijn voordelig te maken en tegelijkertijd uiterst veelzijdig toepasbaar.