Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

OK

Kalenders 2022

Een kalender voor 2022 in de huisstijl van jouw bedrijf is een handig en praktisch relatiegeschenk. Met dit cadeau blijf je het hele jaar onder de aandacht van klanten. Ook weten ze zo altijd gemakkelijk je contactgegevens te vinden. Een kalender voor 2022 maken is eenvoudig, met een paar stappen heb je de kalenders morgen al in huis. Ga jij voor een klassieke wandkalender, rechtopstaande bureaukalender of een handige jaarplanner?

Set met samples van veredelingen

Welk type kalender kies je?

Er zijn 3 verschillende soorten klassieke kalenders te bedrukken in de huisstijl en met de contactgegevens van je bedrijf. Ga jij voor een wandkalender, bureaukalender of jaarplanner? Wil jij iets anders geven dan een standaard kalender? Kies dan voor de bureauonderlegger, minikalender of stickerkalender.

Wandkalender 2022: afscheuren of omklappen

Een wandkalender is geschikt als je een klant of bedrijf één kalender cadeau wilt doen, in plaats van iedere contactpersoon een kalender te geven. Je hebt de keuze uit 3 type bindwijzen voor 2022 wandkalenders: gelijmd, geniet of met een spiraal. De gelijmde versie heeft een geperforeerde scheurrand, zodat de vellen gemakkelijk kunnen worden afgescheurd. Wil je liever de vellen omslaan, kies dan voor een kalender met spiraal (wire-o-binding) of een nietje in de rug. De wandkalenders kunnen eenvoudig opgehangen worden aan een spijker of met een punaise door het boorgat dat in het midden zit.

Voor kantoorbureaus of balies: de 2022 bureaukalender

Wil jij zeker weten dat jouw contactgegevens voor je klant, relatie of contactpersoon snel te vinden zijn? Kies dan voor een bureaukalender in huisstijl en met contactgegevens van het bedrijf. Je hebt 2 typen bureaukalenders voor 2022. Een met uitvouwbare kartonnen steun en een met rugsteun. Kies jij voor een tafelkalender per week of per maand? Dit is afhankelijk van of je extra productfoto’s of notitieruimte op de kalender wil plaatsen. Een tafelkalender met spiraal heeft 29 vellen, zo heb je op elke pagina ruimte voor een complete week met afbeeldingen.

Bureauonderlegger

Een ander handig relatiegeschenk is de bureauonderlegger. Naast een kalender is er heel veel ruimte voor notities op de beschrijfbare bureaumat. Je kunt hierbij kiezen uit A2 of A3 formaat en zelf het aantal afscheurbare vellen bepalen: 25, 50 of 100. Ook is het mogelijk om te kiezen voor milieuvriendelijk papier: bijvoorbeeld natuurpapier of kringlooppapier.

Het hele jaar in één oogopslag: de jaarplanner

Een jaarplanner is een handig en overzichtelijke relatiegeschenk. Op een jaarplanner schrijf je belangrijke afspraken, vergaderingen en events. Zo behoud je overzicht en kun je makkelijk afspraken inplannen. Je kunt jaarplanners kiezen met verschillende lay-outs in 4 verschillende formaten. Ook is een jaarplanner voor 2022 dubbelzijdig te bedrukken als je meer ruimte wilt om afspraken, vakantie, verjaardagen en andere notities op te schrijven. De dubbelzijdige jaarplanners worden geleverd met een oplage van 100 stuks.

Minikalender 2022

Wil jij een handzame 2022 kalender geven, voor de klant die altijd onderweg is? Een mini kalender is dan geschikt: een kalender op het formaat van een bankpas. Stop het kaartje in de portemonnee en je hebt bij het maken van afspraken onderweg snel een kalender bij de hand.

Hoe maak je een kalender?

Voor veel kalenders kun je bij FLYERALARM gratis gebruik maken van sjablonen van calendaria. Met deze templates kun je heel eenvoudig je eigen kalender maken. Zo zijn er voorbeelden van jaarplanners, wandkalenders of bureauonderleggers. Download eenvoudig een kant-en-klaar pdf-bestand of IDML-bestand, dat je in Adobe InDesign kunt inladen en helemaal naar wens kunt aanpassen in huisstijl met logo en contactgegevens.

Kalenders printen bij FLYERALARM

Laat kalenders bij FLYERALARM drukken en profiteer van een grote keuze uit papier, formaat en bindwijzen, kleine prijzen en een snelle levering. Gebruik onze gratis lay-outvoorbeelden, zodat jouw kalender er precies uit te kom te zien zoals jij wilt.