Presentatiemappen drukken

Om je offertes, brochures en contracten professioneel te presenteren: wij hebben voor iedere gelegenheid een passende presentatiemap. Kies uit staand, liggend of vierkant formaat, met insteekvak, afsluitklep, meerdere flappen, elastiek en/of snelhechtstrip. Bij FLYERALARM kun je kiezen uit 12 verschillende bedrukte presentatiemappen. Zo bestel je in 7 stappen precies de presentiemap die jij handig vindt. En de mappen zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.

Eén exemplaar als proef bestellen

Dit zou je ook kunnen interesseren

Presentatiemappen bestellen

Bij FLYERALARM bestel je presentatiemappen, ook wel offertemappen genoemd, in 7 stappen. Je kiest uit een A5 of A4 presentiemap, de vulhoogte, wel of geen venster, de materiaalsoort, of je de presentiemap enkelzijdig of dubbelzijdig wilt bedrukken, de veredeling (luxe beschermlaag) en het aantal stuks dat je wilt bestellen. Zo bestel je precies de presentatiemap die je met een goed gevoel aan klanten en relaties meegeeft.

Handige presentatiemappen drukken

Er zijn verschillende soorten extra handige elementen aan een presentatiemap toe te voegen. Wat dacht je van een hechtstrip zodat de offertemappen netjes in ordners kunnen worden opgeborgen? Of voorgestanste gleufjes voor visitekaartjes? En ga jij voor een liggend, vierkant, 2-delig of 3-delige map? Wij zetten onze Top 5 presentiemappen op een rij:

1. Presentatiemap met beschermlaag

Gaat de map door veel handen? Door de presentatiemap te voorzien van een folie, het beste is aan beide zijden, wordt deze beter beschermd. Bijkomend voordeel: Door de glanzende UV-lak zien de kleuren er verzadigd uit en voelt de map zacht aan.

2. Luxe presentiemap

Wil jij echt opvallen met een luxe presentiemap? Karton met aan beide zijden een metallic effect laat je map stralen. Parelmoerkarton ziet er door zijn glans van wit parelmoer bijzonder glanzend uit. Silverstar® heeft een stijlvolle uitstraling en linnenpapier heeft een opvallende papierstructuur en voelt fijn aan.

3. Geordende presentiemap

Met deze presentiemap met snelhechtstrip houd je alle losse bladeren netjes bij elkaar, zodat de documenten netjes blijven. De archiefmap is voorzien van twee zeiloogjes die door de voorgestanste openingen naar buiten geschoven kunnen worden. Zo berg je de map gemakkelijk op in een ordner.

4. 3-delige presentiemappen

Wil je een map met veel ruimte voor je reclameboodschap? Dan is de 3-delige presentiemap met kleppen geschikt. De vulhoogte van 3 mm is ideaal om je A4-documenten kreukvrij op te bergen. De extra klep voorkomt bovendien dat er iets uitvalt.

5. Vierkante presentiemappen

Wil je de aandacht trekken voordat de map is geopend, ga dan voor een vierkant formaat. Dit valt sowieso op en is voor reclame mailings erg aan te bevelen. Natuurlijk kun je dan ook bijpassende vierkante flyers bestellen.

Bijpassende visitekaartjes bestellen

Wil je ook meteen visitekaartjes bestellen voor in de offertemap? Wel zo handig, dan heb je alles in een keer op voorraad. De visitekaartjes van 8,5 bij 5,5 cm passen precies in de ingestanste sleufjes van de presentiemap. Maar voor extra zichtbaarheid kun je ook een speciale zelfklevende visitekaartjes pocket toevoegen aan de map. Deze pockets zijn gemakkelijk te bevestigen in de 2-delige presentiemappen met klep.

Meest gestelde vragen

Kan ik ook presentatiemappen in kleine oplage bestellen?

Afhankelijk van het type presentiemap, kunnen ze al per 1 stuk worden besteld.

Hoe snel worden de presentiemappen geleverd?

De levertijd is afhankelijk van het aantal stuks dat je bestelt en de eventuele speciale afwerkingen, de veredeling en papiersoort. Heb je ze morgen al nodig? Maak dan gebruik van de speciale overnight service. Je hebt de mappen dan binnen 1 werkdag binnen als je ze voor de deadline bestelt. De deadline tijd vind je terug op de productpagina in de configurator, als je het aantal stuks selecteert.