Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.Meer informatie

Ok

Onze productievestigingen blijven actief, alle orders worden op tijd verzonden en onze customer service blijft tot je beschikking via telefoon en email.

Posters

Posters: opvallend groots

Groot of groter, binnen of buiten, één exemplaar of honderden … Posters bestel je hoe jij dat wil. Met het juiste ontwerp en op de juiste locatie krijg je sowieso voldoende aandacht voor jouw event, promotie of actie.
Kies voor een weerbestendige poster voor extra duurzaamheid, laat hem express leveren en ontwerp online. Alle mogelijkheden gebruik je net zo makkelijk bij FLYERALARM.

Posters drukken:
Klassiekers en bijzonder materiaal

Of het nu gaat om reclame voor een product, een evenement of een verkiezingsbelofte - het moet opvallen. En zichtbaar zijn voor een zo groot mogelijk publiek. En dat allemaal tegen een zo laag mogelijke prijs. De oplossing? Posters online drukken. Er zijn weinig reclamemiddelen met een betere prijs-kwaliteitsverhouding waarmee u meer aandacht genereert. Er zijn nauwelijks grenzen aan de mogelijkheden, zowel qua vormgeving als locatie. Voor elke behoefte is er bij de online drukkerij minimaal een specialist. En gaat het u om een kleine oplage, geen probleem – we drukken uw posters volledig naar uw wensen. We drukken posters digitaal al vanaf een exemplaar, in de kwaliteit die u gewend bent en ook met overnight of expresverzending.

Outdoor, bij weer en wind

Om regen, sneeuw en zon te trotseren zijn er diverse opties. Voor grote posterwanden laat u uw reclame afdrukken op affichepapier. Het vochtbestendige materiaal wordt met lijm muurvast geplaatst op de ondergrond. Om doorschijnen te voorkomen is het papier aan de achterzijde blauw, waardoor er absoluut geen licht door komt. Dit geldt ook voor weerbestendige posters, waarvoor niet per se een muur nodig is om ze te bevestigen. Met voorgestanste ogen kunnen ze bijvoorbeeld ook op hekken of lantaarnpalen worden bevestigd. Voor optimale stabiliteit zorgt het hoge gramgewicht van bijv. 750 of 840 g en de juiste coating maakt het geheel robuust. En wanneer u kiest voor een dispersielak en foliecoating wordt het geheel nog beter beschermd. Wij drukken uw reclameboodschap op karton dat bestaat uit meer dan 90% gerecyclede houtvezels, dus u kunt uw poster gewoon met het oud papier afvoeren. Gelukkig gaat het met zo'n duurzaam product natuurlijk wel even duren voordat het zover is. Minstens zo weerbestendig en even stabiel is kanaalplaat. Die kunt u ook gebruiken als poster om uw boodschap af te drukken. Deze platen kunt u in een handomdraai bevestigen met kabelbinders. Ze zijn dan ook zeer geschikt voor groots opgezette verkiezingscampagnes. En naast de vele voordelen zijn ze ook nog eens licht: 450 gram per vierkante meter.

Ook geschikt voor buiten, maar aanzienlijk kleiner zijn onze speciale outdoor-stickers in de categorie stickers drukken. U kunt kiezen uit verschillende formaten om uw boodschap naar buiten te brengen.

Opvallend bijzonder

Om uw affiches en posters van zoveel mogelijk uitstraling te voorzien heeft u diverse mogelijkheden. 250 g kunstdrukpapier glanzend krijgt u bijvoorbeeld door veredeling met hoogglans UV-lak. Hierdoor gaan de kleuren stralen en creëert u een echte eyecatcher, zeker wanneer het beeldmotief op de voorgrond staat. Moet juist de tekst centraal staan, dan zijn posters in neonkleuren als geel, groen, magenta en oranje echte blikvangers. Het voordeel: Bij zulk opvallend papier is zwartdruk in een kleur voldoende. Uw extravagante posters drukken we al vanaf een oplage van 100 stuks.

Maar niet alleen met het juiste design vestigt u de aandacht op uw poster. Ook bijzondere materialen vallen op – bijvoorbeeld Stafix®-folie. Maar de metallic glans is niet het enige voordeel ervan. Dankzij de statische lading kleeft het aan vrijwel elk glad oppervlak, bijvoorbeeld etalages, muren of affichewanden. Er is dus geen lijm voor nodig en u kunt de posters steeds weer opnieuw gebruiken, want verwijderen is kinderspel.

De poster – een succesverhaal

De poster is één van de oudste reclamemiddelen die ontstond bij de uitvinding van de boekdrukkunst. Al in de 15e eeuw werden er posters gedrukt die op publieke plaatsen werden opgehangen. Eerst werden ze gebruikt in de strijd rond de reformatie, maar al snel kregen ze ook een commercieel karakter. Ze werden vooral gebruikt om de bevolking op de hoogte te stellen van festiviteiten en andere attracties. Met de lithografie die aan het eind van de 18e eeuw ontwikkeld werd, maakte ook het affiche een sprong voorwaarts. Nu werd posters drukken in grotere formaten en in kleur mogelijk. Dankzij de technische vooruitgang en steeds betaalbaardere materialen kon de zegetocht zich ook de volgende eeuwen voortzetten. Met de komst van de reclamezuil en de industrialisering tegen het eind van de 19e eeuw werd het voorlopige hoogtepunt bereikt. Wetenschap en cultuur wierpen steeds weer nieuwe vruchten af die onder de aandacht moesten worden gebracht. Dat gold voor levensmiddelen en kleding en natuurlijk voor theaters en bioscopen. Na het einde van de Tweede Wereldoorlog en ten tijde van het economische wonder van de jaren vijftig werd er dankzij de toegenomen koopkracht weer meer reclame mee gemaakt voor producten, steeds bonter en steeds groter. Een trend die tot op de dag van vandaag doorgaat.

Tegelijk met de poster kwamen ook de eerste vlugschriften. Nu kunt u deze als flyers drukken, met allerlei veredelingen, exclusieve materialen en in elk gewenst formaat.