Ansichtkaarten

Ansichtkaarten drukken - leuke groeten, fraaie reclame

Druk online ansichtkaarten als klantenbinding of om nieuwe zakelijke mogelijkheden te creëren. En aanleidingen zijn er genoeg: groeten aan het eind van een seizoen, een bedankje, uitnodigingen, productnoviteiten, kortingen, afspraakherinneringen. Maar wat weerhoudt u om ook eens halverwege het jaar, zonder directe aanleiding, een kaartje te versturen. Dat valt op! Ansichtkaarten drukken; een erg voordelig marketinginstrument dat bij de ontvanger direct een positieve associatie genereert. Even kijken op de voorkant, dan even kijken naar de korte tekst op de achterkant. Zo werkt het. En in minder dan een minuut hebt u de klant met uw boodschap bereikt.

U kunt kiezen voor standaardformaten, zoals het klassieke ansichtkaartenformaat DIN A6, maar ook voor extravagante uitvoeringen zoals DIN A3 of DIN lang plus. En voor wie wil opvallen hebben we ook ronde, vierkante kaarten of kaarten met een speciale vorm. En dan hebben we het nog geeneens gehad over onze hoogwaardige veredelingen. Alle uitvoeringen zijn leverbaar in een groot aantal papiersoorten en materialen en al vanaf een oplage van 100 stuks. En als u erg veel haast hebt leveren wij bepaalde uitvoering ook in expressverzending. Als u ansichtkaarten wilt bedrukken en verschillende motieven wilt gebruiken, kunt u er tot tien verschillende uploaden. Wij maken er dan sets van 100, 250 of 1.000 stuks van. Op die manier kunt u bij versturen van uw kaarten ook differentiëren.

Meer dan DIN-formaten

Het klassieke DIN A6 heeft zich al heel lang als standaardformaat bewezen, maar bij bijzondere gelegenheden hebben bijzondere formaten beslist meerwaarde. Bijvoorbeeld als u veel informatie kwijt wilt. Daarom kunt u bij ons ook kiezen uit verschillende grotere formaten, waarop u gegarandeerd plek genoeg hebt voor uw boodschap: bij de DIN-formaten tot ongeveer DIN A3, bij de rechthoeken tot XXL (140 x 290 mm) of bij de vierkanten 21 x 21 cm. Leuke bijkomstigheid: als u zulke grote ansichtkaarten laat drukken maakt het formaat op zich al indruk. U hoeft de aandacht van de ontvanger dan alleen nog maar te pakken met uw boodschap. Daar zorgen ook bijzondere contouren zoals ovale, ronde en speciale uitvoeringen voor. Bij ons kunt u kiezen uit een hart, een cadeau, een mannetje, een boom en een ster. Voor elke gelegenheid vindt u beslist de juiste vorm. En ook die kunnen we, net als alle andere ansichtkaarten helemaal volgens uw wensen bedrukken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan uw huisstijl, maar ook aan een bedrukking die past bij een bijzondere gelegenheid.

Opvallen met veredelingen

Voor de voorkant van uw ansichtkaarten kunt u kiezen uit talrijke veredelingen, zoals enkelzijdige reliëflak of een warmtepreging in goud of zilver. Daarmee gaat uw karton en nog fraaier uitzien en ervaart de ontvanger uw attentie als nog waardevoller. De achterkant is altijd mat, zodat u uw boodschap ook handgeschreven kunt overbrengen. En er zijn nog meer veredelingen mogelijk voor uw ansichtkaarten: foliëring, soft-feel-cachering, UV-lak en hologramfolie.

U kunt ook kiezen uit voorgefolieerde kaarten; dat scheelt u al een beetje werk bij het ontwerpen van uw ansichtkaarten. Kies eerst het door u gewenste formaat en vervolgens tussen de motieven boom, glazen, kader, lint en ster en ten slotte de kleur van de foliepreeg van het motief. De rest kunt u naar eigen inzicht ontwerpen.

Dubbele reclamedragers

Wilt u ansichtkaarten drukken met een praktische functie? Bestel dan uw kaarten op 300 g karton met afneembare witte sticker. De sticker-ansichtkaarten zijn niet alleen geschikt om te versturen, maar bijvoorbeeld ook in de gastronomie of in handel: als giveaway bij de kassa leggen of heel eenvoudig meegeven in de boodschappentas. Hoe beter het drukmotief, hoe sneller de klant de sticker zal gebruiken en zo uw boodschap zal verspreiden.

Stickers zonder ansichtkaarten levert FLYERALARM natuurlijk ook - en in de meest uiteenlopende uitvoeringen en vormen. Uw stickers drukken wij bijvoorbeeld speciaal voor binnen of buiten, op neonpapier, maar ook dubbelzijdig. Slechts een paar van de talloze varianten. Een even grote keuze is er bij het flyers drukken. Naast de klassiekers, exclusieve veredelingen en materialen en speciale milieupapiersoorten, vindt u hier ook flyers in uw eigen formaat; u maakt uw reclame dus volledig naar uw eigen smaak. Ook visitekaartjes drukken is mogelijk in het door u gewenste formaat. En daarbij kunt u uiteraard ook kiezen uit vele papiersoorten en veredelingen.