Visitekaartjes drukken doe je bij FLYERALARM

Wil je visitekaartjes drukken? Maak indruk op klanten en relaties door je eigen visitekaartje te ontwerpen en te laten drukken op een bijzondere papiersoort. Welk formaat visitekaartje je ook wilt, bij FLYERALARM heb je een ruime keuze uit formaten en afmetingen. In slechts 7 stappen heb je ze besteld. Heb je de kaartjes snel nodig? Laat de visitekaartjes drukken met onze overnight service en je hebt ze morgen in huis.

Set met samples van veredelingen Doos met visitekaartjes samples

Passende accessoires voor visitekaartjes

Welke informatie moet er op een visitekaartje?

Welke informatie moet er op het kaartje staan? Vink onderstaande 8 punten af en de contactinformatie op jouw kaartje is compleet.

 • 1. Logo
 • 2. Bedrijfsnaam
 • 3. Naam persoon
 • 4. E-mail adres
 • 5. Telefoonnummer
 • 6. Adres bedrijf
 • 7. Website
 • 8. Social media kanalen bedrijf

Wil je dat je klant of relatie gemakkelijk en snel je website kan vinden? Plaats dan een QR-code op het kaartje. Op je website vertel je natuurlijk meer informatie over jezelf, het bedrijf en de producten en diensten. Maar je kunt ook een link op het kaartje plaatsen naar een landingspagina met een speciale aanbieding of exclusieve dienst. Wil je meteen een vervolgafspraak plannen? Kies dan voor een gevouwen visitekaartje met beschrijfbaar kader. Hier noteer je afspraken of zet je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger neer.

Visitekaartjes maken

Welk visitekaartjes formaat is handig voor mijn bedrijf en welk formaat visitekaartje moet ik kiezen als ik wil opvallen? Hier vind je de verschillende formaten visitekaartjes op een rij met een voorbeeld van welk formaat je wanneer het beste kunt gebruiken.

 • Standaard afmeting visitekaartje

Het klassieke visitekaartje formaat is 8,5 bij 5,5 cm. 90% van alle kaartjes worden gedrukt in dit formaat.

 • Wanneer kies je dit formaat visitekaartje?

Als je veel naar zakelijke beurzen en conferenties reist en werkt bij een formeel, hiërarchisch bedrijf is het klassieke visitekaartje het meest geschikt.

 • Gevouwen visitekaartje

Een gevouwen visitekaartje valt al meer op dan een standaard enkelzijdig kaartje. Een dubbelgevouwen kaartje betekent meer ruimte om iets bijzonders te doen met het ontwerp of om een beschrijfbaar gedeelte te drukken voor een afspraak of persoonlijke boodschap.

Wanneer kies je dit visitekaartje formaat?

Als nieuwe contacten leggen één van de belangrijkste taken van je werk is, is dit visitekaartje geschikt voor jou.

 • Afwijkend visitekaartje formaat

Wil je opvallen tussen de overige kaartjes in de bureaulade van je relatie? Kies dan een kaartje met net wat groter of kleiner formaat dan het standaard visitekaartjes formaat van 8,5 bij 5,5 cm. Bij FLYERALARM kun je zelf het formaat kiezen en gaan voor een vierkante of ronde vorm. Je kunt zelf kiezen tussen voor een afmeting tussen de 4 en 21 cm breed. Voor de lengte kun je voor de afmeting kiezen tussen de 5 en 29,7 cm.

Wanneer kies je dit formaat visitekaartje?

Als je een creatief beroep hebt en/of graag iets anders wilt dan de massa, dan is dit type visitekaartje geschikt voor jou.

 • Mini visitekaartjes

Een mini visitekaartje heeft een formaat van 7,4 bij 5,2 cm en is dubbelzijdig bedrukbaar. Zo kun je toch al je belangrijkste contactinformatie kwijt, maar ben je wel net even anders dan de rest.

Wanneer kies je dit visitekaartje formaat?

Als je niet te veel contactinformatie kwijt hoeft op je kaartje en wilt opvallen, dan is dit visitekaartje geschikt voor jou.

Goedkope visitekaartjes laten maken

Wil je visitekaartjes drukken voor een voordelige prijs? Laat dan kaartjes drukken voor meerdere collega’s tegelijk of verschillende afdelingen. Hoe meer kaartjes je in één keer bestelt, hoe voordeliger de prijs wordt. Zo is iedereen weer up to date zonder veel geld uit te geven. Het is mogelijk om tot 10 verschillende motieven in één keer te bestellen. De bedrijfsinformatie en het ontwerp blijft dan gelijk, alleen de naam en functietitel pas je aan. Zo bestel je goedkope visitekaartjes op een slimme manier.

Kies het juiste materiaal

De meest gekozen papiersoort voor een visitekaartje is 300 gram houtvrij mc maco mat. De manier om op te vallen tussen de massa is om een kaartje te drukken op bijzonder papier. Bij FLYERALARM kun je kiezen uit 18 verschillende papiersoorten. Wij lichten enkele bijzondere materialen hieronder toe. Wil je eerst het papier zien en voelen voordat je een keuze maakt? Bestel dan de doos met 42 visitekaartjes samples.

Foliedruk

Met onze hoogwaardige digitale foliedruk, lakken en speciale kleuren kun je bijzondere effecten creëren in je eigen ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor gedeeltelijke UV-lak om het logo, bedrijfsnaam of grafische elementen te benadrukken met een gekleurd, glanzend laagje.

Milieuvriendelijke visitekaartjes

Vind je het belangrijk dat jouw visitekaartjes milieuvriendelijk gedrukt worden? Kies dan voor milieuvriendelijke visitekaartjes drukken op gerecycled papier. Je kunt hierbij kiezen uit chloorvrij gebleekt natuurpapier of 100% gerecycled papier met het Duitse ‘Blaue Engel’ milieukeurmerk.

Stevige visitekaartjes

Als je stevige visitekaartjes wilt laten drukken, die bestand zijn tegen water en vetvlekken kies dan voor polyprop of PVC. Deze materialen zijn erg populair in de horeca en outdoor reclame.

Speciale papiersoorten

Wil je een unieke, onvergetelijke indruk maken? Dan kun je het best visitekaartjes drukken op premium materiaal. Parelmoereffect, metallic-look of een linnenpreging maken van je kaartje een opvallende verschijning.

Hoe laat je een visitekaartje drukken?

Je bestelt ze in slechts 7 stappen. Wij lopen met je door het bestelproces heen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het samenstellen.

Stap 1: Kies het formaat: welk formaat kaartje past bij jou?

Stap 2: Kies het materiaal: ga je voor standaard papier of met een glans of matte toplaag?

Stap 3: Kies de veredeling: laat de kaartjes lamineren of voeg een gekleurde lak toe.

Stap 4: Kies de kleur: wil je in kleur of alleen in zwart-wit drukken?

Stap 5: Kies het aantal motieven: voor hoeveel verschillende personen met verschillende contactgegevens ga je bestellen?

Stap 6: Kies het aantal stuks: hoelang blijft je contactinformatie hetzelfde en vanaf hoeveel stuks wordt de prijs voordeliger?

Stap 7: Kies eventuele extra’s uit zoals klimaatneutrale bedrukking, de type bestandscontrole en de mogelijkheid om hoeken af te ronden.

Accessoires

Voorkom ezelsoren en scheuren in je kaartjes, door ze netjes op te bergen in een stijlvolle visitekaartjeshouder. In ons assortiment vind je onder andere een strakke variant van edelmetaal en een luxe uitvoering van zwart rundleer. Zoek je een manier om de kaartjes overzichtelijk te presenteren, zodat klanten laagdrempelig een kaartje kunnen pakken? Bekijk dan onze visitekaartjes displays. Deze zijn geschikt om op een balie van een receptie of beursstand neer te zetten. Zo zijn de kaartjes van alle contactpersonen in één oogopslag goed zichtbaar. Ideaal voor beurzen, groepspraktijken of grote kantoren.

8 meest gestelde vragen

1. Waar moet je op letten als je visitekaartjes laat drukken?
Het is belangrijk om te letten of je contactgegevens volledig zijn en je geen spelfout of tikfout hebt gemaakt. Je bent niet de eerste die 500 kaartjes besteld met een foutje in de tekst. Dubbelcheck dus altijd de tekst. Bedenk je dat hoe meer kaartjes je drukt, hoe voordeliger ze worden. En controleer of het ontwerp ruim binnen de snijlijnen en kaders valt.

2. Hoelang gaan visitekaartjes mee?
De kaartjes kunnen jarenlang meegaan als je kiest voor premium materiaal. Kies bijvoorbeeld voor PVC-materiaal of proplypop kunststof en je weet zeker dat je stevige kaartjes uitdeelt, die niet scheuren en tegen water kunnen. Als je kiest voor het klassieke kaartje van 300 gram houtvrij mc (maco) mat papier is het afhankelijk van waar ze worden bewaard en hoe vaak ze worden doorgegeven.

3. Hoe groot zijn visitekaartjes?
Het standaard formaat van een visitekaartjes is 8,5 bij 5,5 cm. Je kunt bij FLYERALARM ook kiezen voor een dubbelzijdig, vierkant of mini variant. Wil je iets totaal anders? Kies dan je eigen afmetingen.

4. Waarom visitekaartjes laten maken?
Zijn papieren kaartjes nog nodig in tijden van e-mail en social media? Ja, juist omdat veel contact tegenwoordig online gaat, worden visitekaartjes erg gewaardeerd. Je wekt hiermee een professionele en goed voorbereide indruk bij je potentiële klant of nieuwe relatie. Zo vergroot je je naamsbekendheid en je netwerk niet alleen online maar ook offline. Voor nieuwe relaties en klanten is het ook makkelijker om het kaartje erbij te pakken dan te herinneren wat je (bedrijfs)naam ook alweer was.

5. Wat kosten visitekaartjes?
Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe goedkoper de kaartjes worden. Bij grote aantallen (vanaf 250 stuks) kosten ze nog een paar cent per stuk. De prijs van visitekaartjes is afhankelijk van vele factoren, zoals materiaal, de druktechnieken (veredeling), dubbelzijdig of enkelzijdig drukken en het aantal kaartjes dat je bestelt.

6. Wat is de levertijd van de visitekaartjes bij FLYERALARM?
De standaard levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Heb je ze morgen nodig? Maak dan gebruik van onze overnight service. Let hierbij goed op de deadline van de aanlevertijd. Je moet ze vaak voor 10:00 uur of 12:00 bestellen. De deadlinetijd vind je terug op de productpagina.

7. Is het mogelijk om voor meerdere collega's tegelijk visitekaartjes te laten drukken?
Ja, het is mogelijk om in één bestelling voor meerdere mensen tegelijk kaartjes te laten drukken. Bestel ze dan eenvoudig als set. Zo kun je verschillende bedrukkingen (verschillende namen, functietitels en contactgegevens) in één drukopdracht bestellen.

8. Kan ik visitekaartjes bestellen in een kleine oplage?
Dit is afhankelijk van de veredeling en papiersoort. De klassieke kaartjes zijn te bestellen vanaf 50 stuks. Op de productpagina's vind je vanaf hoeveel stuks je kunt bestellen.