Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.Meer informatie

Ok

Decobanners

Vervangende bedrukkingen voor decobanners

Deco-banners bedrukken en decoratief reclame maken

Bent u op zoek naar reclamemateriaal met een groot oppervlak, eenvoudig te vervoeren is en variabel in binnenruimtes kan worden toegepast? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Met onze deco-banners brengt u uw bedrijf en uw producten zowel op uw point-of-sale als op beurzen en bij presentaties vakkundig voor het voetlicht. Laat eenvoudig en in slechts enkele stappen uw deco-banners online drukken en hang ze op de door u gewenste plaats op. Stoffen banners doen het altijd goed, of u ze nu aan de wand, in de etalage of midden in de ruimte plaatst. De veelzijdige manier waarop u ze kunt plaatsen bewijzen dan ook meteen de variabele toepassingsmogelijkheden. Maak reclame met uw producten, trek de aandacht op uw beursstand of decoreer uw bedrijfsruimtes. Daarbij kunt u kiezen tussen enkelzijdige deco-banners bedrukken, die wij ook leveren in het door u gewenste formaat, of de dubbelzijdig bedrukte variant. Die laatste is bijvoorbeeld ideaal als kamerscheider of gordijn, waarvan de bedrukking van beide kanten zichtbaar moet zijn.

Praktisch, licht en verwisselbaar

Wij leveren onze deco-banners inclusief twee klemlijsten, die aan de boven- en onderkant van de banner worden aangebracht. Op de bovenste lijst zijn twee ophangogen bevestigd en de onderste zorgt ervoor dat de deco-banner recht en stabiel hangt. De banner wordt daardoor echter niet stijf; lichte bewegingen door de wind of tocht verhogen de attentiewaarde. Het monteren van de klemlijsten is erg eenvoudig en is zo gebeurd: U hoeft alleen maar het bannermateriaal en de ophangogen in de lijst te schuiven, die te fixeren en de eindkappen erop te plaatsen. Alles wat u verder nog nodig hebt is draad en haken om de deco-banner aan de wand of het plafond te bevestigen. Wilt u de banner verwisselen, dan is ook dat maar even werk. En uiteraard kunt u bij uw onlinedrukkerij ook alleen maar de banner zelf bestellen. Ontwerp voor elke toepassing uw eigen motief en verwissel eenvoudig alleen de stof. Maar welk materiaal u ook kiest; de bedrukte deco-banners zijn relatief sterk en kunnen goed worden gereinigd. En u kunt ze zelfs opvouwen of oprollen zonder dat er vouwen of knikken in komen. Daardoor zijn de banners goed te vervoeren en gemakkelijk op te bergen.

De klassieker: enkelzijdig bedrukt

Kies uit tien formaten de perfecte deco-banner voor uw reclame – van groot (DIN A2, 42 x 59,4 cm) tot heel groot (119 x 200 cm). U kunt daarnaast ook nog kiezen uit 140 grams polyesterweefsel, 300 grams mesh-weefsel of de 205 grams satijnstof. Op de polyesteruitvoering is een klassieke bedrukking op een glad oppervlak mogelijk; het mesh-weefsel heeft grovere poriën en is stugger en heeft een iets andere uitstraling. Voor een exclusieve presentatie kiest u voor de satijnstof. Door het glanzende oppervlak komen kleuren, afhankelijk van de lichtinval, heel erg goed tot hun recht. En als u heel erg haast heeft met uw reclamebanners, bestelt u ze gewoon met onze overnight-service. Als u rekening houdt met de aanlevertermijn ontvangt u enkelzijdig bedrukte deco-banners met mesh-weefsel al de volgende dag. Wilt u de wanden van uw ruimte aankleden met stevigere materialen? In dat geval hebben wij een grote keuze aan reclameborden die u van uw eigen ontwerp kunt voorzien. Ook hierbij aan u de keuze uit vele formaten, bijvoorbeeld bij aluminium sandwichplaten, hardschuimplaten of rechtstreeks bedrukt achter plexiglas.

Voor dubbele attentie: deco-banners, tweezijdig bedrukt

Hangt u uw deco-banners midden in de ruimte of in een etalage en wilt u dat ook de klanten die al binnen zijn ervan kunnen genieten? Bedruk ze dan dubbelzijdig. Een ondoorzichtige tussenlaag in het 650 grams blockout-PVC-zeil voorkomt dat de bedrukking doorschijnt. Dit is met name dan praktisch wanneer u op de voor- als achterzijde verschillende motieven plaatst. U kunt kiezen uit zes formaten, waarvan de grootste 85 x 200 cm is. Als alternatief voor deco-banners als roomdividers kunt u roll-up banners en displays bedrukken. Ook daarbij kunt u de druk apart bestellen en eenvoudig vervangen. Denk bijvoorbeeld aan ons magneetframedisplay, dat u zowel aan de voor- als achterzijde met uw eigen ontwerp kunt bedrukken.

Maximale vrijheid: drukken op uw wensformaat

Staat uw ideale formaat er niet bij? Geen probleem. Ontwerp uw deco-banners eenvoudig op maat al naar gelang uw behoefte, zodat wij de deco-banners bedrukken die u ook daadwerkelijk nodig hebt. Tussen 50 x 50 en 200 x 300 cm is bij ons alles mogelijk.