Meubelhoezen

Opvallend fraai: meubelhoezen bedrukken

Wilt u snel en gemakkelijk uw evenement optisch opwaarderen? Kies dan bedrukte meubelhoezen; het resultaat is verbluffend. Bierbanken, biertafels, bistrotafels of zelfs dranghekken kunt u met onze stretchovertrekken in een mum van tijd opleuken: bijvoorbeeld om een gezellige chill-outruimte op de beurs te creëren, het buffet bij een party aan te kleden of te zorgen voor een stijlvolle ontvangst met champagne bij een bruiloft. Zelfs als decoratief accent voor uw meubel in de tuin zijn ze perfect.

U kunt uw hoezen voor allerlei meubels bedrukken. Kies de passende variant voor uw toepassing!

Meubelhoezen bedrukken gaat volledig naar uw wensen en specificaties. Bierbanken, biertafels, bistrotafels en dranghekken zijn groot genoeg om uw creativiteit de vrije loop te laten. Bedrukt u de overtrekken met uw logo of evenementthema en zorg zo voor een uniforme uitstraling, stijl en elegantie. Upgrade uw evenementenmeubilair op met online gedrukte meubelhoezen en uw gasten zullen zich helemaal prettig voelen.

→ Onze hoezen voor bistrotafels zijn gemaakt van stretchstof en zitten dus uren en zelfs dagen helemaal goed. Met deze rekbare overtrekken krijgt elke receptie direct een elegante sfeer. Onze drukkerij kan de hoezen volledig bedrukken, zodat u de polyesterhoezen kunt afstemmen op uw kleurenconcept. Trek de hoes eenvoudig over de statafel met een tafelhoogte van 110 cm en span de ingenaaide verstevigingen bij de grond over de vier tafelpoten. Klaar!

Hoezen voor biertafels en bierbanken: Even lekker zitten wil iedereen wel op een evenement, om te kletsen, te eten of de benen te ontspannen na lang staan of dansen. Verfraai daarom uw bierbanken en biertafels met onze online bedrukbare overtrekken. In uw huisstijl bedrukt of voorzien van uw motto worden de hoezen een echte blikvanger en de chillout-ruimte doet zijn naam volledig eer aan.

→ Bedrukte hoezen voor dranghekken wijzen alle gasten de juiste weg, scheiden afzonderlijke gebieden elegant van elkaar af en zorgen op grote oppervlakken voor orde. De overtrekken voor dranghekken zijn gemaakt van weerbestendig 500 grams PVC-zeil, die in onze drukkerij eenzijdig in full colour voor u worden bedrukt. Ze hebben afmetingen van 250 x 110 x 45 cm en worden met een klittenbandsluiting bevestigd.

Geweldige combinatie: welke producten zijn een fraaie aanvulling op de meubelhoezen?

Voor wie naast de hoezen ook bekers voor zijn evenement nodig heeft hebben wij de reclameboodschap 'To Go': bedrukte dubbelwandige bekers. Zo blijft de inhoud langer warm en de handen aangenaam koel. Zoekt u ook nog bijpassende wens- en uitnodigingskaarten? Bedruk de kaarten in uw huisstijl of met het thema van uw evenement. Afhankelijk van de gewenste gelegenheid, kunt u kiezen uit een staand, liggend of vierkant formaat. U heeft daarbij de keuze uit meerdere materialen en veredelingsopties.