Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.Meer informatie

OK

Banners, spandoeken

Banners en spandoeken drukken,
weerbestendig en op groot formaat

Bij ons kun je online banners en spandoeken drukken in allerlei afmetingen en formaten. Naast onze standaardformaten voor bouwhekken en steigers en rechthoekige banners leveren we ook zeilen op maat. Voor het materiaal kun je kiezen tussen twee weerbestendige varianten: robuust en stevig pvc of licht, luchtdoorlatend meshdoek. Desgewenst leveren we alle zeilen ook voorzien van zeilogen.

PVC of meshdoek?

Welk materiaal is het meest geschikt voor jouw banner? PVC is bijzonder scheurvast en robuust en vooral geschikt voor locaties waar je zeil niet alleen blootgesteld wordt aan het weer maar bijvoorbeeld ook aan mensen. Denk daarbij aan dranghekken bij evenementen of in sporthallen. Met zijn gewicht van 500 gram per vierkante meter kan het heel wat hebben. Verder is het bestand tegen uv-straling en gemaakt van gecertificeerd, brandvertragend en bedrukbaar materiaal. Dankzij deze eigenschappen is het universeel inzetbaar qua locatie en omgeving. De hoge witheidsgraad van pvc laat de kleuren stralen.

Meshdoek heeft daarentegen een textielachtige structuur, is licht- en luchtdoorlatend en heeft een gewicht van slechts 300 gram per vierkante meter. Mesh is dus iets lichter dan pvc en nog beter geschikt op locaties waar het vaak harder waait. Wanneer je er met jouw boodschap helemaal bovenuit wilt springen of je banner aan een vrijstaand hek wilt bevestigen is meshdoek zonder meer aan te bevelen. Het kan ook van pvc vervaardigd worden, dat bovendien moeilijk ontvlambaar is en bestand is tegen uv-straling. Beide materialen verbleken dus niet.

Onze hoogwaardige digitale drukapparatuur zorgt ervoor dat het doek ook na langer gebruik buiten in uitstekende staat blijft. De intensiteit van de opgebrachte kleur blijft langdurig intact en beschermt bovendien het materiaal. Banners en spandoeken drukken wij al vanaf een exemplaar.

Dranghekken benutten

Vooral bij manifestaties en sportevenementen of op festivals wordt vaak gebruik gemaakt van dranghekken voor de orde en veiligheid. Ze zijn dan ook ideaal voor reclame-uitingen waarop je jouw bedrijf en producten kunt presenteren. Sober of juist opvallend en felgekleurd – je bent in elk geval verzekerd van de aandacht van een groot publiek. Het formaat van 215 cm x 73 cm is speciaal afgestemd op de afmetingen van de meest gangbare dranghekken. En het bevestigen is geen probleem dankzij de twaalf ringen die rondom zijn aangebracht.

Bouwhekken en steigers voor jouw reclame-uitingen

Nieuwbouw of renovatie, woningen of kantoorgebouw, om de meeste bouwplaatsen staan hekken. Maak reclame met banners voor je bedrijf en sleep zo direct de volgende klus in de wacht. Geef voorbijgangers jouw visitekaartje af – zij het flink wat groter. Want het op bouwhekken afgestemde formaat van 340 x 173 blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Daarom zijn ze interessant voor ondernemingen die voor hun reclamecampagne gebruikmaken van prominente plekken. Je hoeft je niet te beperken tot bouwplaatsen.

Wij drukken ook spandoeken voor steigers met jouw boodschap. Met hun ruim vier vierkante meter bieden ze een heleboel plek. Afgezien van de reclamefunctie bieden de zeilen ook andere uiterst praktische voordelen. Ze helpen voorkomen dat vallend gereedschap of ander materiaal op voorbijgangers belandt.

Formaat op maat tot 18 m

Vind je bij de standaard formaten niet wat je zoekt, dan kunnen we de banners ook met alle plezier voor je op maat snijden. Bij een breedte tot zes meter en een hoogte tot drie meter kun je het gewenste formaat tot op de centimeter nauwkeurig aangeven en jouw spandoeken online laten drukken. Heb je genoeg aan een breedte van vier meter, dan kunnen we het gewenste formaat ook overnight leveren en heb je ze al de volgende werkdag in huis.

Wil je ook de achterzijde van de zeilen benutten? Dat kan. Om te voorkomen dat de zijden door elkaar heen schemeren voorzien we het PVC van een block-outlaag ertussenin. Voor optimale afbeeldingen – ook in formaat op maat.