Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie
+32 2 403 72 75 ma-vr. van 8:30 - 17:30 uur
Overnight
Gratis levering
Nieuws 0

Banners, spandoeken

Reclamezeilen & spandoeken drukken
weerbestendig en in groot formaat

Bij ons kunt u online reclamezeilen & spandoeken drukken in allerlei afmetingen en formaten. Naast onze standaardformaten voor bouwhekken en steigers en rechthoekige banners in DIN-afmetingen leveren we ook zeilen in ieder gewenst formaat. Voor het materiaal kunt u uit twee weerbestendige varianten kiezen: robuust en stevig PVC of licht, luchtdoorlatend mesh-weefsel. Desgewenst leveren we alle zeilen ook voorzien van zeilogen.

PVC of mesh?

Welk materiaal is het meest geschikt voor uw reclamezeil? PVC is bijzonder scheurvast en robuust en vooral geschikt voor locaties waar uw zeil niet alleen blootgesteld wordt aan het weer maar bijvoorbeeld ook aan mensen. Denk daarbij aan dranghekken bij evenementen of sporthallen. Met zijn gewicht van 500 gram per vierkante meter kan het heel wat hebben. Verder is het bestand tegen uv-straling en gemaakt van gecertificeerd, brandvertragend en bedrukbaar materiaal. Dankzij deze eigenschappen is het universeel inzetbaar qua locatie en omgeving. De hoge witheidsgraad van PVC laat de kleuren stralen.

Mesh heeft daarentegen een textielachtige structuur, is licht- en luchtdoorlatend en heeft een gewicht van slechts 300 gram per vierkante meter. Mesh is dus iets lichter dan PVC en geschikter voor locaties waar het vaak harder waait. Wanneer u er met uw boodschap helemaal bovenuit wilt springen of uw spandoek aan een vrijstaand hek wilt bevestigen is mesh zonder meer aan te bevelen. Het kan ook van PVC vervaardigd worden, dat bovendien moeilijk ontvlambaar is en bestand is tegen UV-straling. Beide materialen verbleken dus niet.

Onze hoogwaardige digitale drukapparatuur zorgt ervoor dat uw doek ook na langer gebruik buiten in uitstekende staat blijft. De intensiteit van de opgebrachte kleur blijft langdurig intact en beschermt bovendien het materiaal. Reclamezeilen & spandoeken drukken wij al vanaf een exemplaar.

Dranghekken benutten

Vooral bij manifestaties en sportevenementen of festivals wordt vaak gebruik gemaakt van dranghekken voor de orde en veiligheid. Ze zijn dan ook ideaal voor reclame-uitingen zoals spandoeken waarop u uw onderneming en producten kunt presenteren. Ze kunnen sober zijn of juist opvallend en felgekleurd – u bent in elk geval verzekerd van de aandacht van een groot publiek. Het formaat van 215 cm x 73 cm is speciaal afgestemd op de afmetingen van de meest gangbare dranghekken. En het bevestigen is geen probleem dankzij de twaalf ringen die rondom zijn aangebracht.

Bouwhekken en steigers voor uw reclame-uitingen

Nieuwbouw of renovatie, woningen of kantoorgebouw – om de meeste bouwplaatsen staan hekken. Maak er gebruik van voor uw spandoeken. Maak reclame voor uw bedrijf en sleep zo direct de volgende klus in de wacht. Geef voorbijgangers uw visitekaartje af – zij het flink wat groter. Want het op bouwhekken afgestemde formaat van 340 x 173 blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Daarom zijn ze interessant voor ondernemingen die voor hun reclamecampagne gebruikmaken van prominente plekken. U hoeft zich niet te beperken tot bouwplaatsen.

Eij drukken ook spandoeken voor steigers met uw boodschap. Met hun ruim vier vierkante meter bieden ze een heleboel plek. Afgezien van hun reclamefunctie bieden de zeilen ook andere uiterst praktische voordelen: Ze helpen voorkomen dat vallend gereedschap of materiaal op passanten belandt.

Op het gewenste formaat tot 18 m2

Vindt u bij de aangeboden formaten niet wat u zoekt, dan kunnen we uw spandoeken ook met alle plezier voor u op maat snijden. Bij een breedte tot zes meter en een hoogte tot drie meter kunt u het gewenste formaat tot op de centimeter nauwkeurig aangeven en uw spandoeken online laten drukken. Heeft u genoeg aan een breedte van vier meter, dan kunnen we het gewenste formaat ook overnight leveren en heeft u ze al de volgende dag in huis.

Wilt u ook de achterzijde van de zeilen benutten dan kan ook die bedrukt worden. Om te voorkomen dat de zijden door elkaar heen schemeren voorzien we het PVC van een block-outlaag tussenin. Voor optimale afbeeldingen – ook in wensformaat.

Plaats uw zeil overal

Heeft u geen ruimte om het zeil op te hangen? Geen probleem: Met onze praktische en voordelige spanset voor reclamezeilen kunt u uw zeil en daarmee uw reclameboodschap op iedere vrije plaats zetten. Vul uw reclame-uitingen buiten aan met vlaggen of drop flags uit de categorie vlaggen bedrukken. Of maak gebruik van reclameborden. Daarbij heeft u de keuze tussen diverse materiaalsoorten en formaten. Bij uw online drukkerij krijgt u alles van dezelfde leverancier.