Spandoeken maken

Bedruk je spandoek vandaag nog bij FLYERALARM en krijg hem morgen al thuis geleverd met onze overnight service. Banners op allerlei afmetingen of extra groot formaat en weerbestendig. Wij hebben jarenlange ervaring met online drukken en leveren kwalitatief hoogstaande spandoeken. In slechts 6 stappen heb je bij ons je spandoek gemaakt en besteld. Wij drukken al vanaf één stuk. Bestel vandaag nog je weerbestendige spandoek.

Spandoek of banner bedrukken

Bij FLYERALARM maak je vandaag nog je weerbestendige spandoek of banner. Naast onze standaardformaten voor bouwhekken, steigers en rechthoekige banners leveren we ook zeilen op maat. Voor het materiaal kun je kiezen tussen 2 weerbestendige varianten: stevig PVC of licht, luchtdoorlatend meshdoek. Het is ook mogelijk om zeilogen in de spandoeken te laten maken. Banners en spandoeken drukken wij al vanaf één exemplaar.

Welk materiaal kies je: PVC of meshdoek?

Welk materiaal is het meest geschikt voor jouw banner? Zowel PVC als Meshdoek zijn bestand tegen UV-straling en verbleken dus niet. Ook na langdurig gebruik buiten blijft de intensiteit van de kleuren onaangetast. Wij zetten de voordelen van de 2 verschillende materialen voor spandoeken voor je op een rij.

PVC spandoek

PVC is bijzonder scheurvast en robuust. Het is vooral geschikt voor locaties waar het zeil niet alleen blootgesteld wordt aan het weer, maar bijvoorbeeld ook aan mensen. Denk daarbij aan dranghekken bij evenementen of in sporthallen. Met zijn gewicht van 500 gram per vierkante meter kan het heel wat weerstand hebben.
Een PVC spandoek is bestand tegen UV-straling en gemaakt van gecertificeerd, brandvertragend en bedrukbaar materiaal. Door deze materiaaleigenschappen is het universeel inzetbaar wat betreft locatie en omgeving. De hoge witheidsgraad van PVC laat de kleuren stralen.

Voordelen PVC

  • Scheurvast
  • Geschikt voor dranghekken bij mensenmassa’s
  • Bestand tegen UV-straling

Meshdoek banner

Meshdoek heeft een textielachtige structuur, is licht- en luchtdoorlatend en heeft een gewicht van slechts 300 gram per vierkante meter. Mesh is dus iets lichter dan PVC en nog beter geschikt op locaties waar het vaak harder waait. Wanneer je het spandoek op een hoog gebouw wilt bevestigen of de banner aan een vrijstaand hek wilt vastmaken, is meshdoek aan te bevelen.

Voordelen Meshdoek

  • Geschikt voor harde wind
  • Geschikt voor banners op vrijstaande hekken
  • Bestand tegen UV-straling

Spandoeken voor op dranghekken

Banners en spandoeken zijn ideaal promotiemateriaal voor op dranghekken tijdens grootschalige events zoals sportevenementen of festivals. Groot of klein, ingetogen kleuren of felgekleurd: je weet in ieder geval zeker dat een groot publiek jouw boodschap ziet en leest. Het standaard formaat van een spandoek voor op een dranghek is 215 cm x 73 cm. Je bevestigt het spandoek op een dranghek door de 12 ringen die aan de zijkant van het doek zijn gemaakt.

Banners op bouwhekken

Nieuwbouw of renovatie, woningen of kantoorgebouw, op de meeste bouwplaatsen staan hekken met banners erop. Wil jij ook een banner of spandoek maken en plaatsen op een bouwhek? Het formaat voor een banner op een bouwhek is 340 cm x 173 cm. Dit enorme formaat blijft natuurlijk niet onopgemerkt bij een groot publiek. Deze banners zijn interessant voor bedrijven die in hun reclamecampagne gebruikmaken van prominente plekken, zoals drukbezochte winkelstraten in grote steden.

Spandoeken op steigers

Naast bouwplaatsen, bedrukken wij ook spandoeken voor steigers met jouw boodschap. Met hun ruim 4 vierkante meter bieden ze genoeg ruimte voor een scherpe foto met pakkende tekst en bedrijfsinformatie. Bestel vandaag nog een spandoek voor op een bouwsteiger.

Spandoeken in alle maten bedrukken

Vind je bij de standaard formaten niet wat je zoekt, dan kunnen we de banners ook voor je op maat maken. Bij een breedte tot 6 meter en een hoogte tot 3 meter, kun je het gewenste formaat tot op de centimeter nauwkeurig aangeven en jouw spandoeken online laten drukken. Heb je genoeg aan een breedte van 4 meter? Dan kunnen we het gewenste formaat ook overnight leveren en heb je de banner al de volgende werkdag in huis.

Wil je ook de achterzijde van de zeilen benutten? Dat kan. Om te voorkomen dat de zijden door elkaar heen schemeren voorzien we het PVC van een block-outlaag ertussenin. Voor optimale afbeeldingen – ook in formaat op maat.