Vlaggen

Vlaggen bedrukken

Laat de wereld zien dat u de vlag kunt uitsteken, letterlijk en figuurlijk. Profiteer daarbij van ons grote assortiment: Van kleine tafelvlaggen tot reuzegrote baniervlaggen; wij bedrukken allerlei vlagvarianten voor u. En dat gepersonaliseerd, snel en voordelig. En ook banners zijn allang niet alleen meer voor buitentoepassingen. Voor beurzen en andere evenementen die binnen plaatsvinden hebben we speciale indoorproducten. Voor alle vlaggen geldt: u kunt ze als compleet systeem inclusief druk bestellen, maar ook alleen het systeem of alleen de bedrukte vlag.

Trendy vormen en aantrekkelijke blikvangers

Voor ingangen en etalages trekken de mobiele en bijzondere drop-flags (druppelvormig) en square-flags (zeilvormig) de ogen van passanten naar zich toe. Beide vlaggen waaien buiten vrolijk in de wind en zorgen zo voor de nodige aandacht. Ze kunnen makkelijk vervoerd worden en zowel opbouwen als afbreken is in een handomdraai gebeurd. Laat vlaggen bedrukken en u hebt altijd de perfecte metgezel op evenementen als festivals, sportevenementen of markten. Met de stabiele voet en het bijbehorende slanggewicht staan ze veilig in weer en wind. Zowel de voet als het gewicht en de transporttas worden meegeleverd. Bij extreme wind zorgen grondankers of het slanggewicht met een inhoud van 5 liter voor extra stabiliteit van drop-flags en square-flags. Voor het noodzakelijke contact met de grond in turbulente omstandigheden leveren wij ook een standaard met een gewicht van 15 kg. Deze is geschikt voor beide soorten vlaggen en door een praktische handgreep eenvoudig te vervoeren.

De polyester stof van de drop-flags en de square-flags kan gewassen en gestreken worden en is bovendien bestand tegen alle weersomstandigheden, omdat de stof gemaakt is van 110 g vlaggendoek. Door de thermofix-behandeling zijn onze vlaggen bijzoner weerbestendig. Dat betekent bijvoorbeeld dat ze B1-gecertificeerd en daardoor moeilijk ontvlambaar zijn. Ze zijn echter niet bestand tegen vuur; ook voor regen en wind zijn ze helemaal niet bang. Monteren is ook buitengewoon eenvoudig; u hoeft alleen de bedrukte stof over de meegeleverde opvouwbare stang te trekken en vervolgens met de geïntegreerde elastiek vast te zetten.

Opvallen in XXL-formaat

Voor clubhuizen, stadions of bedrijven: op baniervlaggen voor vlaggenmasten kunt u uw motief alleen al door het formaat laten zien en al van ver de aandacht trekken. Wij bedrukken uw vlaggen van rand tot rand met uw eigen motief, logo, slogan of reclame. Wij houden pas op bij een hoogte van vier en een breedte van 1,5 meter. Plaats meer dan één vlaggenmast, hang meer vlaggen uit en u realiseert gegarandeerd een maximum aan attentie.

Bij baniervlaggen kunt u bovendien ook kiezen uit een uitvoering met of zonder banieruithouder. De variant met banieruithouder zorgt ervoor dat het vlaggendoek niet samenvouwt en uw motief ook zonder wind altijd zichtbaar blijft. Maak van deze optie gebruik als de omstandigheden bij u dat toelaten. Iets om te onthouden bij het vlaggen bedrukken.

Nog meer veelzijdigheid dankzij eigen formaten

Staat het door u gewenste vlagformaat er niet bij in ons standaardassortiment? Geen probleem! Baniervlaggen voor masten met of zonder banieruithouder kunt u bij ons in uw eigen formaat bestellen. Tussen 80 x 80 tot 150 x 490, respectievelijk 300 x 490 cm is bij ons alles mogelijk. En u betaalt natuurlijk per centimeter. Als u vlaggen bedrukt kunt u niet alleen uw creativiteit de vrije loop laten; u kunt ook zelf exact de afmetingen bepalen.

Raamreclame, maar dan gemakkelijk

Geen schroeven, geen lijm: De voor gebruik binnen ontwikkelde window-flags indoor kunnen met zuignappen razendsnel op uw etalage worden bevestigd. gebruik ze bijvoorbeeld om gericht producten onder de aandacht te brengen die door een grote vlag afgedekt zouden worden. En om ervoor te zorgen dat uw klanten de weg bij u naar binnen weten te vinden brengt u gewoon een window-flag outdoor op de andere kant van de etalage aan. Die is net zo gemakkelijk aan te brengen en even effectief.

Meer XXL-reclameproducten

Als online drukkerij met een groot assortiment reclametechniek leveren wij u uiteraard ook allerlei andere grootformaatreclamedragers. Voor beurzen, lezingen of seminars hebben wij bijvoorbeeld een grote assortiment presentatiemiddelen. Laat bijvoorbeeld een roll-up banner drukken om uw producten onder de aandacht te brengen of uw bedrijf te presenteren. Voor aandachttrekkende buitenreclame adviseren wij spandoeken, die u bijvoorbeeld ook aan bouwhekken of dranghekken kunt bevestigen. Zelfontworpen reclamezeilen en spandoeken drukken is ook mogelijk met de overnight-service.