Spanraamsystemen in diverse uitvoeringen en formaten

Vervangende bedrukkingen en systemen

Spanraamsystemen bedrukken - zo brengt u reclameboodschappen deskundig voor het voetlicht

Reclamemateriaal of decoratie: Spanraamsystemen bedrukken, ideaal voor presentaties in binnenruimtes, zoals op beurzen, evenementen, in kantoren en winkels, maar natuurlijk ook bij u thuis. Breng uw reclame of motief voor het voetlicht of deel ruimtes optisch op in kleinere delen. U kunt kiezen tussen spanraamsystemen die u aan de wand kunt hangen en opstelwanden die ideaal zijn om delen van een ruimte af te scheiden.

Onze systemen leveren wij in drie varianten: als spanraam, als spanraamwand classic en als comfortvariant. Aan u de keuze welke variant het beste bij uw situatie past.

Spanraamsystemen bedrukken en flexibel toepassen als beurswand, in vergaderruimtes en als decoratie, om in grote kantoorruimtes een aangenamere sfeer te creëren of in uw winkel om meer reclame-oppervlakte te scheppen. Monteren is heel eenvoudig, zodat spanramen zowel voor professionele toepassingen als thuis perfect zijn. En voor beurzen zijn spanramen bijzonder geschikt: ze zijn licht en kunnen daardoor flexibel van de ene locatie naar een andere worden vervoerd. Wanneer u uw spanraam bedrukt is het effect direct duidelijk.

→ FLYERALARM levert spanraamsystemen in vele maten; als complete set (dat wil zeggen spanraam plus druk) of als losse componenten (dat wil zeggen een los raam of een losse druk). Het spanraam is gemaakt van aluminium en houdt het 220 g polyesterweefsel op spanning. Zo blijft het strak en komt uw motief goed tot zijn recht.

→ Onze spanraamwand classic kunt u prima gebruiken als roomdivider, bijvoorbeeld in kantoren of op beursstands. Maar het is tegelijkertijd licht genoeg om aan een wand op te hangen. U hebt de keuze uit twee formaten, die bovendien enkelzijdig of dubbelzijdig kunnen worden bespannen. Net als de spanramen kunt u spanraamwanden zowel als complete set of als losse componenten bij ons bestellen.

→ De comfort-variant van onze spanraamwand is kwalitatief bijzonder hoogwaardig en is een aanwinst op beursstands, opleidings- en vergaderruimtes. De wand heeft een diep raamprofiel waarin plaats is voor een ledverlichting. Zo brengt u accenten in de ruimte en richt u de onbewuste aandacht op uw bedrukking. Het is ook mogelijk om de opstelwanden te voorzien van twee verschillende bedrukte motieven. U kunt de spanraamwand zowel als complete set als afzonderlijke componenten bestellen.

Geweldige combinatie: Welke producten zijn een alternatief voor spanramen?

Wilt u liever een meer kunstzinnige sfeer? Dan adviseren we u te kiezen voor bedrukte spieramen. Hoogwaardig katoenweefsel wordt online met lichtechte kleuren bedrukt en daarna op een vurenhouten frame geniet. Wij leveren spieramen incl. bedrukking in diversen maten.

In plaats van een spanraam voor de wand kunt u ook deco-banners bedrukken. De banners zijn gemaakt van bedrukte polyesterstof, die aan de uiteinden wordt vastgezet in aluminiumprofielen. De aluminiumprofielen zijn voorzien van een ophanging en dus ideaal om snel op uw stand of thuis wat te veranderen.