Reclametechniek

Professionele reclametechniek voor een professionele presentatie

Om ervoor te zorgen dat u uzelf en uw bedrijf optimaal kunt presenteren, leveren wij een breed scala reclametechniekproducten voor elke plaats en elke gelegenheid, die u naar uw eigen wensen kunt bedrukken. Voor uw point-of-sale, beurzen of andere evenementen, voor binnen of buiten; van vlaggen tot zitmeubilair, van displays tot folies; Uw online-drukkerij levert alles wat u nodig hebt en u kunt alles direct online bestellen.

Uitrusting voor uw point-of-sale

Het is al eeuwenlang bekend; als de klant zich prettig voelt in uw bedrijf geeft hij meer geld uit. Het is dus belangrijk dat u met de inrichting van uw point-of-sale een professionele indruk maakt. Presenteer uw producten bijvoorbeeld op een op een spieraam opgespannen linnenprint. Op hoogwaardig katoenweefsel dat is opgespannen op een vurenhouten frame komt elk motief prachtig uit de verf. U kunt kiezen uit een groot aantal formaten om een bijzondere sfeer te creëren. Het papieren alternatief: galeriedruk op karton. Die is ondanks het lage gewicht niet alleen nagenoeg overal toepasbaar, maar bovendien ook buitengewoon robuust. En het materiaal is 100% recyclebaar. Wilt u uw producten perfect presenteren? Dan adviseren wij u onze LED-verlichte kliklijst. Door de gelijkmatige verlichting springt uw reclame er echt uit. Uw zelf vormgegeven motief op backlit-folie wordt vanaf de achterzijde aangelicht voor een bijzondere presentatie. Dankzij de praktische kliklijsttechnologie vervangt u de boodschap in een handomdraai.

Voor de juiste aankleding van uw ruimtes kunt u een behang gebruiken dat niemand anders heeft. U kunt ook slechts één baan bestellen, zodat u ze dus allemaal anders kunt vormgeven. En het mooie is: u kunt zelf het gewenste formaat bepalen. Onze grenzen liggen bij een breedte van 400 cm en een hoogte van 280 cm; dat opent perspectieven voor fantastische creaties!

Trek de aandacht met de reclametechniek

Wijs uw klanten de weg, zodat ze u altijd kunnen vinden. Dat kan bijvoorbeeld met onze vlaggen, die niemand over het hoofd kan zien. Voor uw vlaggenstokken en -masten kunt u online hijsvlaggen in verschillende standaardformaten bedrukken, maar natuurlijk ook in uw eigen wensformaat. Hebt u geen masten? Dan hebben wij verschillende systemen inclusief bedrukking in het assortiment, bijvoorbeeld onze square-flags met een maximale hoogte van 4,60 m. We hebben echter ook kleinere formaten die u binnen kunt gebruiken. Ook onze beachbanners zijn echte blikvangers die zich zowel voor uw bedrijf, maar ook op evenementen helemaal thuis voelen. Moet het lang meegaan? Dan hebben wij voor u reclameborden. Ze zijn uitstekend geschikt om zowel informatie of reclameboodschappen op aan te brengen, kunnen zowel op de grond als op een muur worden geplaatst en binnen of buiten; met ons enorme assortiment materialen en formaten kunnen we voldoen aan alle eisen van de moderne reclametechniek. Van aluminium sandwichplaat tot golfkarton: aan u de keus.

En natuurlijk leveren wij ook spandoeken. De grootformaat reclamedragers zijn een klassieker in de buitenreclame; en met recht. Ze trotseren weer en wind en garanderen daardoor dat uw boodschap lang blijft hangen. En omdat spandoeken vaak worden bevestigd aan hekken en steigers, hebben we ook standaardformaten die daar precies op passen.

Reclame maken op folies: Dat blijft plakken

Voor permanente reclame zijn onze zelfklevende folies . Eenmaal aangebracht blijven ze onovertroffen goed en lang zitten; en op de meeste oppervlakken. Wilt u uw reclame na verloop van tijd verwijderen, dan kan dat zonder resten achter te laten. Afhankelijk van de beoogde toepassing en ondergrond hebben wij verschillende folies voor u. De klassieker is de zelfklevende folie de u in veel formaten kunt bestellen en bestellen en laten bedrukken. Voor binnen of voor buiten; u maakt er zowel permanent als effectief reclame mee. Dankzij moderne digitale drukprocessen kunnen wij een dag na uw bestelling leveren, want de zelfklevende folie is er ook in Overnight-service.

Speciaal voor de vloer hebben wij vloerstickers waarmee u zowel binnen als buiten de aandacht op een bijzondere manier op uzelf en uw producten kunt vestigen. Als u reclame wilt maken op uw etalage of een andere glaswand, kunt u daarvoor een glasdecorfolie gebruiken die zowel niet doorschijnend als lichtdicht is, of de gaatjesfolie waarop uw boodschap vanaf de buitenkant zichtbaar is, maar die wel het licht naar binnen doorlaat. Het beste moet nog komen: Alle zelfklevende folies zijn niet alleen in een groot aantal standaardformaten leverbaar, maar ook in uw eigen gewenste formaat.

Wilt u een motief vaker verwisselen of het op een andere plaats gebruiken? Dan adviseren wij u onze herbruikbare hechtfolies. Kies tussen adhesiefolie, hechtfolie met textielstructuur, gespiegelde hechtfolie en magneetfolie, afhankelijk van de ondergrond waarop en het uiterlijk waarmee u reclame wilt maken. Ook hierbij bent u niet gebonden aan standaardformaten; wij bedrukken hechtfolies ook op het door u gewenste formaat.

Zo worden beurzen en evenementen een succes

In ons reclametechniekassortiment vindt u alles wat u nodig hebt voor beurzen en andere evenementen. Stel uw eigen persoonlijke mobiele beursstand samen en kom elke keer opnieuw weer geweldig voor de dag; zonder standbouwer en zonder groot budget. Ontwerp bij uw beurswanden zelf en maak unieke blikvangers voor uw bezoekers. U kunt kiezen tussen verschillende inklapbare presentatiewanden in verschillende formaten, naar keuze ook met verlichting, en die via onze webwinkel bedrukken met uw eigen ontwerp. En ze zijn niet alleen eenvoudig te vervoeren, maar ook het opzetten is kinderspel.

En bijpassend; onze beurstafels. Hoekig, met aluminiumprofielen of met textielweefsel; aan u de keus. En de tafels zijn niet alleen gepersonaliseerd bedrukbaar, maar ook ontzettend praktisch omdat ze gemakkelijk kunnen worden opgezet en afgebroken. De beurstafel met aluminium profielen kan als optie worden geleverd met een inductief oplaadvlak, waarop uw klanten hun mobiele apparaten snoerloos kunnen opladen.

Met ons uitgebreide assortiment reclametechniek kunt u uw aanbod of producten opvallend en adequaat op uw stand presenteren. Kies bijvoorbeeld uit ons grote assortiment roll-up banners: x-banners met onderstel van bamboe, verschillende displays of magneetframedisplays; u vindt hier beslist het voor u ideale presentatiemedium.

Ook met deco-banners scoort u punten bij uw bezoekers en klanten. De elegante eyecatchers brengen uw afbeeldingen en boodschappen nadrukkelijk over en maken een blijvende indruk. Textielbanners kunt u eenvoudig en in het door u gewenste formaat bestellen. Wij maken ze tot formaat 4,80 x 2,80 m! De skydancer silent is een bijzondere blikvanger die alleen al vanwege zijn hoogte van 2,20 m niet te missen is. De met lucht gevulde polyesterkolom werkt niet op het lichtnet en kan daardoor overal probleemloos worden ingezet. U kunt hem rondom bedrukken en zo uw eigen persoonlijke aanplakzuil maken. Een bistrotafel is ook maar een bistrotafel, die pas opvallend wordt als u die aankleedt met een van onze hoezen. Die kunt u opvallend bedrukken met uw eigen ontwerp. We leveren ze trouwens niet alleen voor bistrotafels, maar ook voor biertafels, bierbanken en dranghekken.