+32 2 403 72 75 ma-vr. van 8:30 - 19:00 uur Overnight Gratis levering

Plastic pasjes

Plastic pasjes wit Overnight
  • formaat van een betaalpasje
  • naar wens met een handtekeningveld of magneetstrip
Plastic kaarten, zilver
  • formaat van een betaalpasje
  • vanaf 100 stuks
Plastic kaarten met luxe veredeling
  • VIP-belettering of wereldbol als hologram
  • foliepreging in goud en zilver

Accessoires voor plastic kaarten

Badge jojo
Badge jojo
Badgeclip
Badgeclip
Kaarthoesje
Kaarthoesje
Badgeclip met badgehouder
Badgeclip met badgehouder

Plastic pasjes bedrukken voor elk doel

Plastic pasjes bedrukken voor klanten, voor bonus- en kortingsprogramma's, identificatiekaarten voor leden, medewerkers of bezoekers, sleutel- en toegangskaarten, pasjes voor elk doel en elke gelegenheid. En dat in verschillende uitvoeringen en varianten. Bij FLYERALARM ontwerpt u uw eigen plastic pasjes, voordelig en precies afgestemd op uw behoeften. U kunt niet alleen kiezen uit witte en zilverkleurige pasjes, maar ook opties zoals een magneetstrip, warmtepreging of een hologram zijn mogelijk.

Toepassingsmogelijkheden voor bedrukbare plastic pasjes

Omdat ze gemaakt zijn van stabiel PVC zijn de bedrukbare plastic kaarten uiterst robuust en duurzaam. Daardoor zijn ze niet alleen erg populair, maar ook breed toepasbaar. Ze worden steeds vaker gebruikt als klantenkaarten, vaak in combinatie met bonus- of kortingsprogramma's. Zorg ook voor een toegevoegde waarde voor uw klanten door dergelijke pasjes uit te geven. Of gebruik ze als een reclamemateriaal en druk bijvoorbeeld een kalender op de achterzijde. Zo komen ze gegarandeerd in tal van portemonnees en herhaaldelijk onder de ogen van uw klanten terecht. Voor degenen die liever kaarten van papier gebruiken hebben we speciale bonuskaarten in ons assortiment. U kunt ze bijvoorbeeld voorzien van stempelvelden en voor uw klanten zo een stimulans genereren om uw winkel steeds opnieuw te bezoeken.

Hebt u ID-kaarten voor werknemers of bezoekers nodig? Laat PVC pasjes bedrukken en regel zo verantwoordelijkheden en rechten. Ze zijn ook geschikt als scholieren-, studenten- en ledenpas. Om de kaarten te personaliseren adviseren wij onze variant met handtekeningveld, dat ze zelf kunnen beschrijven. Het is ook erg handig om plastic pasjes te bedrukken en te gebruiken als een permanente toegangskaart, bijvoorbeeld voor meerdaagse evenementen zoals beurzen. Speciaal voor exposanten, standbouwers en al degenen die de hal meerdere keren per dag binnen moeten komen en weer moeten verlaten kunt u ook keycords en lanyards bedrukken. Om de pasjes aan een keycord, lanyard of badgeclip te bevestigen, geeft u aan het eind van het configuratieproces eenvoudig aan of de pasjes moeten worden voorzien van een rond of sleufgat en waar dat moet worden aangebracht.

Magneetstrips voor meer informatie

Plastic pasjes kunnen aanzienlijk meer informatie bevatten en weergeven dan op het eerste gezicht lijkt. U hoeft alleen maar te kiezen voor een magneetstrip. Die bestaan meestal uit ijzeroxide- en chroomdioxidedeeltjes die zijn gemagnetiseerd. De strips bestaan uit drie sporen met een totale opslagcapaciteit van 1024 bits, die als volgt zijn verdeeld:

  • Spoor 1 (bovenste deel van de strip): hierop kan een alfanumerieke code worden opgeslagen met 6 bit per teken, waarmee zowel cijfers, hoofdletters, spaties en speciale tekens kunnen worden gemaakt. Inclusief start-, stop- en pariteitkarakter kunnen 79 tekens: (76 posities nuttige gegevens) worden opgeslagen.
  • Spoor 2 (middelste deel van de strip): hierop wordt numerieke code met 4 bit per teken opgeslagen, die bestaat uit de cijfers 0 tot en met 9 en een aantal speciale tekens. Inclusief start-, stop- en pariteitkarakter kunnen 40 tekens: (37 posities nuttige gegevens) worden opgeslagen.
  • Spoor 3 (onderste deel van de strip): Net als spoor 2 bevat ook dit spoor een numerieke code met 4 bit per karakter. Inclusief start-, stop- en pariteitkarakter kunnen 107 tekens: (104 posities nuttige gegevens) worden opgeslagen.

Opvallen met veredelingen

Onderscheid uzelf van de massa; met warmtepregingen of hologrammen. Daarmee maakt u PVC pasjes die niet alleen in visueel opzicht uniek zijn, maar ook uniek aanvoelen. U kunt kiezen tussen een warmtepreging in goud of zilver, die uw kaarten een exclusieve look geeft. Niet alleen met een dergelijke veredeling zijn ze een echt alternatief voor conventionele visitekaartjes drukken van papier. Om op beurzen en andere evenementen onderscheidend te zijn is een buitengewone presentatie van uw bedrijf en uw persoon een absolute noodzaak. Plastic visitekaartjes zijn daarbij meer dan een begin. Ontwerp ze in uw huisstijl en laat ze snel, voordelig en professioneel online bedrukken.

Overigens: Plastic pasjes die niet meer nodig zijn of niet meer werken hoeven niet per se hun weg naar de prullenbak te vinden. Er zijn talloze creatieve en praktische manieren om ze te recyclen, bijvoorbeeld als plectrum of in zelfgemaakte sieraden.