+32 2 403 72 75 ma-vr. van 8:30 - 17:30 uur Overnight Gratis levering

Plastic pasjes

Plastic pasjes wit Overnight
  • formaat van een betaalpasje
  • naar wens met een handtekeningveld of magneetstrip
Plastic kaarten, zilver
  • formaat van een betaalpasje
  • vanaf 100 stuks
Plastic kaarten met luxe veredeling
  • VIP-belettering of wereldbol als hologram
  • foliepreging in goud en zilver

Accessoires voor plastic kaarten

Badge jojo
Badge jojo
Badgeclip
Badgeclip
Kaarthoesje
Kaarthoesje
Badgeclip met badgehouder
Badgeclip met badgehouder

Plastic kaarten drukken: praktisch én professioneel

Plastic kaarten zijn heel praktisch. Ze hebben het formaat van een betaalkaart en passen dus in elke portemonnee of elk kaarthoesje. Bovendien zijn ze uiterst robuust en duurzaam. Natuurlijk kun je plastic kaarten drukken met je eigen ontwerp. Geniaal, toch? En wat helemaal mooi is: plastic pasjes bieden geweldig veel toepassingsmogelijkheden.

Laat plastic pasjes bedrukken voor klanten. Handig als identificatiepasje voor leden, medewerkers en bezoekers. Ook als keycard of toegangsbadge zijn ze heel geschikt. Daarbij kun je kiezen uit witte plastic kaarten of zilverkleurige pasjes – met of zonder magneetstrip en handtekeningveld. En voor een exclusieve touch kun je plastic cards drukken met digitale foliedruk in goud, zilver of met een hologram

Plastic pasjes bedrukken voor diverse doeleinden

Omdat ze zijn gemaakt van stabiel pvc, zijn bedrukbare plastic kaarten uiterst robuust en duurzaam. Daardoor zijn ze heel populair en worden ze voor diverse doeleinden ingezet. Meestal worden pvc-kaarten gebruikt als klantenkaarten, in combinatie met bonus- of kortingsprogramma's. Daarmee bied je niet alleen je klanten extra voordeel, maar verzamel je ook zelf als ondernemer waardevolle klantinformatie. Gebruik plastic pasjes ook als promotiemiddel en druk bijvoorbeeld een kalender op de achterzijde. Of kies met pvc-visitekaartjes voor een hip alternatief voor traditionele kaartjes van papier. Zeker weten dat zakenrelaties jouw kunststof visitekaartjes zo in hun portemonnee steken.

Maar met praktische pvc-kaarten kun je natuurlijk nog veel meer kanten op. Heb je ID-kaarten nodig voor medewerkers of bezoekers? Laat online pvc-pasjes bedrukken en regel zo rechten en verantwoordelijkheden. Ook als scholieren-, studenten- of ledenpas zijn plastic kaarten heel geschikt. En wil je de kaarten makkelijk kunnen personaliseren? Kies dan voor plastic pasjes met handtekeningveld.

Wat ook altijd goed werkt, is plastic kaarten drukken en gebruiken als entreebewijs. Heel praktisch voor exposanten, standbouwers en bezoekers. Tip: bestel dan ook direct kaarthoesjes van doorzichtig pvc, en vergeet ook niet om badgeclips te bestellen. Een ander goed alternatief voor de bevestiging van je pvc-toegangspasjes: laat lanyards bedrukken. Daarmee kan iedereen de kaarten makkelijk en goed zichtbaar om de hals dragen.

Opvallen met een exclusieve uitstraling? Bestel luxe plastic kaarten

Of je nu luxe producten verkoopt of een exclusief vip-evenement organiseert, verras je klanten of gasten door plastic kaarten te bedrukken met unieke veredeling. Want met een luxe veredeling kun je van normale plastic kaarten iets heel speciaals maken. Pvc-kaarten die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook heel bijzonder aanvoelen. Kies bijvoorbeeld voor digitale foliedruk in goud of zilver. Zo geef je jouw plastic kaarten een luxe uitstraling.

Ook een bijzondere optie: plastic kaartjes laten drukken met de tekst ‘vip’ of een hologram van een wereldbol. Daarmee onderstreep je het kwaliteitsimago van je bedrijf of event. En ook niet onbelangrijk: je zorgt ervoor dat zelfs klanten die heel wat gewend zijn, zich echt speciaal voelen. Beter kan niet, toch? Dus wacht niet langer en bestel vandaag nog praktische plastic kaarten of pasjes van pvc in jouw huisstijl – met luxe veredeling!