Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
+32 2 40 37 275 ma-vr. van 9:00 -17:00 uur Gratis levering Overnight Service

De basis-bestandscontrole:
gratis en bij elke bestelling

Wij controleren uw drukbestanden op bepaalde criteria. Als er fouten optreden melden wij het u per e-mail.

De Profi-bestandscontrole: voor nog meer zekerheid
Naast de basis-bestandscontrole , controleren wij uw drukbestanden tegen meerprijs ook nog op verdere criteria. Zo zijn foutieve bestanden zo goed als uitgesloten.
Profi-bestandscontrole

Overnight service:

U bestelt en stuurt uw drukbestanden tot uiterlijk 10:00* uur, wij produceren nog dezelfde dag en geven het pakket aan UPS door. De levertijd richt zich aan de hand van het bestelde product en de regio waarnaar het product geleverd wordt. En zodat u precies weet wanneer u het pakket kunt verwachten, hebben wij als extra stap in het bestelproces een levertijden- berekening ingebouwd.

* met uitzondering van magazines in de rug geniet (oplage 2.000 / 2500 stuks) , plastic cards wit (oplage 100/ 250/ 500 stuks, presentatiemappen 2-delig met kleppen en enveloppen: bestanden moeten tot uiterlijk 09:00 uur aangeleverd worden.

Overnight producten

Gratis levering, zonder verrassingen

Bestellen bij FLYERALARM – dat betekent: geen extra verzendkosten! De verzending met UPS is altijd bij de prijs inbegrepen, onafhankelijk van de bestelwaarde.

Onze best price strategie:
waarom onze prijzen zo fair zijn

Bij het drukproces van onze topseller zoals bijvoorbeeld flyers, ansichtkaarten en visitekaartjes, hebben wij de laatste puntjes op de i gezet, zodat wij deze voor een blijvend lage prijs kunnen aanbieden.

Productmonsters:
inspiratie om aan te raken

In onze gratis papiermonsterboek vindt u al onze FLYERALARM papiersoorten – met tekst en afbeeldingen op alle voorbeelden. Bekijk zelf, hoe de motieven er op de verschillende papiersoorten uitzien – op mat of glanzend papier, op gelakte of gepreegde vlakken…
Gratis papiermonsterboek

Het beste meteen doorneuzen en nieuwe ideeën opdoen
Productmonsters

Adres afzender zelf kiezen:
zonder omwegen naar het doel

Kies zelf het afzenderadres van uw levering. Vertel ons welke afzender op de pakketsticker moet komen. Voordeel: u bespaart de verzending naar uw klanten. Daar zorgen wij voor. De naam FLYERALARM is hierbij niet te zien. Een leveringsbon of factuur zit er bij de levering ook niet bij.

Milieuvriendelijk drukken:
wij vinden het milieu belangrijk

Met onze verzameldruk produceren wij zo milieuvriendelijk, dat tot 70 procent minder CO2 wordt uitgestoten als bij conventionele drukkerijen. Dat wij gerecycled papier aanbieden en alleen recyclebare verpakkingen gebruiken, is voor ons vanzelfsprekend.

Uitstekende kwaliteit:
De „Fairness-prijs“ voor FLYERALARM

Een top prijs-kwaliteitverhouding, doorzichtig en absoluut betrouwbaar. Meer dan 42.000 meningen van klanten bevestigen dat wij op deze vakgebieden marktleidend zijn. Het resultaat is het winnen van de Duitse „Fairness prijs“ 2015 van het „Duitse instituut voor Service en Kwaliteit“. Dat is iets waar we erg blij mee zijn.