+32 2 403 72 75 ma-vr. van 9:00 -17:00 uur Gratis levering Overnight Service

De basis-bestandscontrole:
gratis en bij elke bestelling

Wij controleren uw drukbestanden op bepaalde criteria. Als er fouten optreden melden wij het u per e-mail.

De Profi-bestandscontrole: voor nog meer zekerheid
Naast de basis-bestandscontrole , controleren wij de drukbestanden tegen meerprijs ook nog op andere specificaties. Zo zijn foutieve bestanden zo goed als uitgesloten.
Profi-bestandscontrole

Overnight service:

Stuur de drukbestanden tot uiterlijk 10:00* uur. Wij produceren nog dezelfde dag en geven het pakket aan UPS door. De levertijd richt zich aan de hand van het bestelde product en de regio waarnaar het product geleverd wordt.

* met uitzondering van magazines in de rug geniet (oplage 2.000 / 2500 stuks) , plastic cards wit (oplage 100/ 250/ 500 stuks, presentatiemappen 2-delig met kleppen en enveloppen: bestanden moeten tot uiterlijk 09:00 uur aangeleverd worden.

Overnight producten

Gratis levering, zonder verrassingen

Bestellen bij FLYERALARM – zonder extra verzendkosten! De verzending met UPS is altijd bij de prijs inbegrepen, onafhankelijk van de bestelwaarde.

Onze best price strategie:
waarom onze prijzen zo fair zijn

Bij het drukproces van onze bestsellers zoals bijvoorbeeld flyers, ansichtkaarten en visitekaartjes, hebben wij ook de laatste puntjes op de i gezet, zodat wij deze voor een blijvend lage prijs kunnen aanbieden.

Productmonsters:
inspiratie om aan te raken

Benieuwd naar ons drukwerk? In onze gratis papiersamplesboek vind je al onze FLYERALARM papiersoorten. Zo ervaar je eenvoudig de verschillen in materiaal, gewicht en kleur.
Gratis papiersamplesboek

Adres afzender zelf kiezen:
zonder omwegen naar het doel

Kies zelf het afzenderadres van de levering. Laat ons weten welke afzender op de pakketsticker moet komen. Voordeel: je bespaart de verzending naar je klanten. Daar zorgen wij voor. De naam FLYERALARM is hierbij niet te zien. Een leveringsbon of factuur zit er bij de levering ook niet bij.

Uitstekende kwaliteit:
De „Fairness-prijs“ voor FLYERALARM

Een top prijs-kwaliteitverhouding, doorzichtig en absoluut betrouwbaar. Meer dan 42.000 meningen van klanten bevestigen dat wij op deze vakgebieden marktleidend zijn. Het resultaat is het winnen van de Duitse „Fairness prijs“ 2015 van het „Duitse instituut voor Service en Kwaliteit“. Dat is iets waar we erg blij mee zijn.