Verpakkingen

Meer producten
Verzend- en transportverpakkingen
 • kartonnen enveloppen
 • verhuisdozen
 • plakband
Meer producten
Verpakkingen voor producten
 • productverpakkingen
 • gondeldoosjes
 • kartonnen dozen met deksel
 • geschenkboxen
 • flesverpakkingen
Meer producten
Verpakkingen voor geschenken
 • exclusieve cadeauverpakkingen
 • gondeldoosjes
 • kartonnen dozen met deksel
 • geschenkboxen
 • cadeauverpakking voor flessen
Meer producten
Drank- en levensmiddelverpakkingen
 • flesverpakkingen
 • cadeauverpakkingen
 • kartonnen dozen met deksel voor blikjes
 • sixpack verpakking voor blikjes
Schuifdoosjes
Product samenstellen
Schuifdoosjes
als product- of cadeauverpakking, bijvoorbeeld voor horloges, pennen, sleutelhangers of bonbons, vanaf 50 stuks
nieuw
Verzendzakken
Product samenstellen
Verzendzakken
3 formaten, leverbaar vanaf 100 stuks
nieuw
Magneetdozen bedrukken
Product samenstellen
Magneetdozen bedrukken
met magneetsluiting, leverbaar in 3 formaten, vanaf 100 stuks
Loterijboxen
Product samenstellen
Loterijboxen
voor verloting, kansspel etc., volledig aan de buitenzijde bedrukbaar, vanaf 1 stuk
nieuw
Cadeautassen van karton
Product samenstellen
Cadeautassen van karton
fraaie verpakkingen in de vorm van een tas, met handvat, vanaf 50 stuks
Cadeaumanden
Product samenstellen
Cadeaumanden
verschillende formaten, golfkarton (B-golfkarton), vanaf 5 stuks
Kartonnen koffers
Product samenstellen
Kartonnen koffers
met handvat, stevig golfkarton (E-golfkarton), vanaf 1 stuk
nieuw
Adventskalenders om zelf te vullen
Product samenstellen
Adventskalenders om zelf te vullen
vanaf 1 stuk, 24 vakjes om zelf te vullen
vanaf 1 stuk
Bedrukte doosjes voor kerstballen
Product samenstellen
Bedrukte doosjes voor kerstballen
bij uitstek geschikt voor kerstballen, mokken, glazen en meer
nieuw
Papierwol vulmateriaal
Product samenstellen
Papierwol vulmateriaal
leverbaar in drie kleuren, vanaf 1 kg

Verpakkingen bedrukken in een grote diversiteit

Of u nu producten, monsters of relatiegeschenken wilt versturen: in een persoonlijk bedrukte verpakking komen bestellingen en geschenken gegarandeerd aan. Wij hebben een breed assortiment verpakkingen die u naar uw eigen wensen online kunt laten drukken.

In slechts drie stappen de passende verpakking

Uw bedrukte verpakkingen moeten niet alleen qua uiterlijk overtuigen, maar ook als het gaat om functionaliteit. Om snel de voor u beste verpakking te kunnen kiezen hebben we drie nuttige tips voor u:

(1) Inhoud: het komt op de omvang aan

De afmetingen van de inhoud die u wilt verpakken zijn bepalend voor de keuze van uw verpakking. Kleine, lichtgewicht dingen verpakt u in handige doosjes: bijvoorbeeld gondeldoosjes of geschenkboxen. Bovendien moet u altijd nadenken over de geschiktheid voor wat u wilt verpakken. Moet uw product ter bescherming nog ergens anders in worden gewikkeld? Ook een omverpakking kost ruimte waar u rekening mee zou moeten houden. Als u nog steeds op zoek naar het juiste cadeaupapier, waarom zou u dan niet uw eigen cadeaupapier bedrukken? Wij leveren verschillende formaten die u online in uw eigen (huis)stijl kunt laten bedrukken.

(2) Gebruik: Uiterlijk vs. functionaliteit

Verpakkingen bedrukken als fraaie verpakking voor giveaways, als verpakking voor een product of als omverpakking, bijvoorbeeld voor uw productmonsters? Het uiterlijk van een verpakking is niet strijdig met de functionaliteit; het tegendeel is waar: onze boxen voor blikjes van chromosulfaatkarton bijvoorbeeld beschermt de inhoud goed dankzij het materiaal, het deksel en de inlay. Toch zijn verpakkingen van giveaways over het algemeen niet zo stabiel als verzendverpakkingen. Bij stevigere kartonsoorten worden ook grotere volumes mogelijk. Bekijk de eisen die u hebt voor het bedrukken van uw verpakking en overweeg wat van cruciaal belang voor u is. U hoeft dan alleen nog maar uw ideale verpakking bij FLYERALARM te vinden.

(3) Oplage: Meer bestellen, meer besparen

Uiteraard leveren wij al onze verpakkingen tegen redelijke prijzen, eventueel in combinatie met unieke diensten. En het kan nog voordeliger wanneer u een grote hoeveelheid verzend-, geschenk of in blikverpakkingen bestelt. Hoe groter de oplage die u bestelt, hoe lager de prijs per stuk. Sla daarom uw slag met een grote bestelling! Bestel verpakkingen voor producten en cadeaus op afroep.

Fraai verpakt: bedrukbare dozen voor uw giveaways

Wilt u uw klanten kleine attenties of productmonsters toesturen? Dan zijn onze rondom bedrukbare productverpakkingen perfect voor u. Of u ze nu verstuurt of uitdeelt op beurzen; het stevige 300 grams kunstdrukpapier beschermt de inhoud tegen invloeden van buitenaf, zodat de ontvangers er ook echt plezier van kunnen hebben. Kies zelf of u de vierkante of de rechthoekige variant gaat gebruiken, afhankelijk van waar u deze mee zult vullen. De praktische productverpakkingen kunt u al bestellen vanaf 100 stuks.

Met onze gondeldoosjes maakt u nog stijlvollere cadeautjes. Deze bolle allroundtalenten zijn ideaal voor kleine geschenken, van balpennen tot stropdassen. Deze passen perfect in de kleinste uitvoering van 20 x 7 x 2,2 cm. Als het iets groter moet hebben wij grotere gondeldoosje van 24,5 x 11,5 x 3,2 cm. Bedrukt met een stijlvol ontwerp is de verpakking alleen al een plezier om te ontvangen en hebben uw klanten en zakelijke partners twee redenen om blij te zijn.

Heel creatief kunt u worden met de geschenkbox. Met zijn formaat van 10 x 10 x 10 cm zijn ze groot genoeg voor kleine cadeaus of bestellingen en aan de buitenkant is er volop ruimte voor uw ontwerp. Een ander fraai detail: de vier flappen aan de bovenkant worden in elkaar geschoven en houden zo de inhoud opvallend en veilig in het doosje. De doosjes van robuust chromosulfaatkarton zijn al gelijmd; u hoeft ze alleen nog maar open te klappen. Zo nemen ze onder de toonbank ook weinig ruimte in beslag.

Als online drukkerij bieden wij natuurlijk ook een uitgebreid assortiment bedrukbare giveaways; kijk daarvoor in de rubriek relatiegeschenken bedrukken. Van balpennen tot buttons en mokken tot snoep; de keuze is aan u. Daarmee kunt u uw verpakkingen ook met een passende inhoud vullen.

Proost op uw klanten: bedrukbare verpakkingen voor blikjes

Een giveaway die steeds populairder wordt zijn bedrukte blikjes. U kunt kiezen tussen verschillende heerlijke varianten en de bedrukking van de blikjes volgens uw wensen vormgeven. Om ze weg te geven in een bijpassende verpakking hebben wij speciale geschenkverpakkingen voor u. Maar niet alleen voor blikjes; ook voor wijn- en champagneflessen bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard hebben ze allemaal een deksel, zodat de inhoud heel bij de geadresseerde arriveert. Het rechthoekige alternatief: onze boxen voor blikjes. Ze zijn gemaakt van stevig karton en voorzien van een bodem voor een blikje met een inhoud van 250 ml en daarom niet alleen gemakkelijk te vervoeren, maar ook ideaal om de inhoud te beschermen. Voor meerdere blikjes kiest u onze Sixpack die, zoals de naam al zegt, ruimte biedt aan zes blikjes. Wilt u uw klanten blikjes aanbieden op uw point-of-sale of op uw stand, dan kunt u dat misschien het beste doen in een speciaal daarvoor gemaakt toonbank display. Net als alle andere verpakkingen kunt u deze uiteraard ook rondom bedrukken en zo uzelf en uw bedrijf presenteren.