+32 2 403 72 75 ma-vr. van 8:30 - 19:00 uur Overnight Gratis levering

Polsbandjes

Tyvek® polsbandjes
Tyvek® polsbandjes Overnight
Tyvek® polsbandjes, onbedrukt
Tyvek® polsbandjes, onbedrukt
Vinyl polsbandjes
Vinyl polsbandjes
Vinyl polsbandjes, onbedrukt
Vinyl polsbandjes, onbedrukt
Polsbandjes in stof, bedrukt
Polsbandjes in stof, bedrukt
Polsbandjes stof, bedrukt met fluo kleuren
Polsbandjes stof, bedrukt met fluo kleuren
Polsbandjes in stof, geweven
Polsbandjes in stof, geweven
Polsbandje in stof, geweven met metallic kleuren
Polsbandje in stof, geweven met metallic kleuren
Polsbandjes als proefdruk
Polsbandjes als proefdruk
Promotiebandjes, stof
Promotiebandjes, stof
Sluittang voor polsbandjes
Sluittang voor polsbandjes

Polsbandjes bedrukken: Alles onder controle

Met toegangsbandjes weet u steeds wie uw gasten zijn en houdt u eenvoudig het overzicht, zelfs bij grotere evenementen met veel deelnemers. Eenmaal aangebracht om de pols kan het bandje alleen met een schaar worden verwijderd. Bedrog is onmogelijk. Gebruik de polsbandjes voor de garderobe, voor exclusieve gasten, als drankenbandje of toegangsbewijs. Onze toegangsbandjes, die leverbaar zijn in de materialen Tyvek®, vinyl en textiel, zijn absoluut scheur- en waterbestendig en blijven zelfs onder zwaardere belastingen, zoals bij festivals, meerdere dagen goed.

Welk toegangsbandje is geschikt voor uw evenement? Van Tyvek®, stof (textiel) of vinyl? Kies uw eigen favoriet!

Onze polsbandjes bedrukken wij in een groot aantal fraaie kleuren en hebben, afhankelijk van waarvoor u ze wilt gebruiken, verschillende materialen in ons assortiment: Tyvek® is een materiaal dat lijkt op papier, maar dat bijzonder scheurbestendig is. De volgende stap in betrouwbaarheid zijn ons polsbandjes van vinyl. Onze geweven polsbandjes van stof of weefsel zijn bijzonder kwalitatief hoogwaardig.

Polsbandjes Tyvek®: De Tyvek®-bandjes voelen aan als papier, maar het materiaal is echter scheur- en waterbestendig. Van stijlvol tot shocking; wij leveren onze toegangsbandjes in vele kleuren en zowel bedrukt als onbedrukt. Ze zijn voorzien van een lijmsluiting en kunnen daarmee voor de eeuwigheid worden gesloten, zodat ze niet kunnen worden doorgegeven. De bandjes zijn genummerd; een keer op het bandje en een keer op een geperforeerd controledeel. Dat laatste kan gemakkelijk worden losgescheurd en is daardoor ideaal voor garderobes of verlotingen.

Polsbandjes vinyl: De vinylbandjes zijn gemaakt van een uit drie lagen opgebouwde zachte kunststof die aangenaam draagt; ook meerdere dagen. Het materiaal is antiallergisch, scheur- en waterbestendig. De bandjes worden gesloten met een soort drukknop, die echter niet meer kan worden geopend, zodat de bandjes niet kunnen worden doorgegeven. Kies voor polsbandjes bedrukken of voor onbedrukte bandjes.

Polsbandjes stof (textiel), bedrukt: Deze polsbandjes zijn aangenaam licht en zijn zacht voor de huid. Ze zijn uiterst stabiel en scheurbestendig. Het satijnband in de basiskleur wit bestaat uit 100% polyester en bij ons in fullcolour bedrukt.

Geweven polsbandjes van stof zijn perfect voor buitenevenementen. Ze zijn niet alleen aangenaam te dragen, maar door de geweven stof ook buitengewoon stijlvol. Meer festivalgevoel bestaat niet. De hoogwaardige, geweven polsbandjes zijn onmisbaar voor organisatoren die veel belang hechten aan kwaliteit en een blijvende impressie.

Polsbandjes van stof, geweven met metallic-kleuren: Met de metallisch glanzende, geweven polsbandjes om hun pols voelen uw gasten zich een VIP. Het lurexgaren zorgt voor een metallic-glans. U kunt kiezen uit maximaal acht ingeweven kleuren, waaronder goud of zilver. Uw gasten zullen de polsbandjes super vinden.

Geweldige combinatie: welke producten passen bij uw polsbandjes?

Als u kiest voor aluminium sluitingen voor polsbandjes van textiel, vergeet dan niet de bijpassende sluittang te bestellen (voor het sluiten van de aluminium sluitingen). De tang is gemaakt van staal en de handgrepen zijn overtrokken met een blauwe kunststof. Zo kunt u zonder veel krachtsinspanning de polsbandjes van uw gasten betrouwbaar sluiten.