Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel ons gerust. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon+32 2 40 37 275
/be/callback
Nieuws
Meer

SYSTEEM IN
VEELVOUD
!


Display-systemen zijn practische hulpmiddelen op beurzen en bij events. Ruimtebesparend, flexibel of weerbestendig: wij hebben voor elk doel het passende. Werpt u eens een blik op onze nieuwelingen:

X-Banner Mini: klein, maar dapper

Voor hoge eisen aan kleine systemen: dit display-systeem past op elke tafel – en is daardoor bijzonder geschikt voor plaatsen waar u zelfs in een kleine ruimte reclame wilt maken.

Het systeem uit bamboe weegt maar 40 gram en is snel opgebouwd of ook weer opgeruimd.

De X-banner mini mini is een 500g PVC reclamezeil wat wij met uw motief naar wens bedrukkken.X-Banner: veelzijdig reclamemedium

Onze X-banner is bovenal flexibel.

Waar andere display-systemen beperkt zijn tot één formaat, houdt de X-Banner verschillende motief-formaten tot een afmeting van 100 x 220 cm.
Dankzij een systeem van aluminium stangen en met glasvezel versterkte kunststof is de X- banner een lichtgewicht en is makkelijk in een transporttas te transporteren.

Perfect voor het gebruik onderweg.Roll-Up Duo Outdoor:
geen angst voor weer en wind

Naar buiten. De frisse lucht in. Natuur. Presentatie gelijk meenemen.

Banner uittrekken en ermee glanzen. Weer en wind trotseren. Voor deze momenten werd de Roll-Up-Duo-Outdoor ontwikkeld.

Twee stevige standvoeten zorgen voor standvastigheid, en een flexibele veer onder in de motiefhouder zorgt voor genoeg flexibiliteit als de wind op komt zetten.

De Roll-Up Duo Outdoor Roll-Up-Duo Outdoor houdt stand in vele omstandigheden en houdt gelijk twee gedrukte motieven naar uw wens vast.