Balie displays

Goed neergezet: Balie displays bedrukken voor op uw tafels, toonbanken en counters

Druk uw balie displays online bij uw onlinedrukkerij. Wij bieden u drie verschillende varianten die zich prima thuis voelen op uw restauranttafel, verkoopcounter of bar: onze klassieke balie display in de vorm van een tent maakt aan twee kanten reclame. onze balie displays Prisma en Piramide hebben drie zijden waarop u uw belangrijke informatie kwijt kunt.

1. De hoge: balie display tentkaart klassiek

Met zijn hoogte van 16 cm valt deze balie display garandeert op. Gebruik de balie display tentkaart in uw restaurant of café om de actuele aanbiedingen en seizoenspecials onder de aandacht te brengen. Zo kunt u uw menukaart heel eenvoudig aanpassen, zonder dat u meteen hoeft uit te breiden. U kunt het balie display natuurlijk ook met de aanbeveling van de chef of het recept van de favoriete cocktail van de barkeeper bedrukken. Ook het programma van een bijeenkomst is, gedrukt op een balie display, altijd een echte blikvanger.

Andere producten voor de restauranttafel, toonbanken en balies vindt u in van onze rubriek horecabenodigdheden bedrukken. Daar hebben wij alle artikelen voor restaurants en hoteliers bij elkaar gezet: Naast drukproducten voor op tafel vindt u daar ook outdoor- en indoorartikelen, giveaways, reclamemateriaal, uitrusting voor evenementen en alles rondom kleding en service.

2. De flexibele: balie display prisma

Onze balie display prisma maken wij voor u in twee verschillende formaten: 8 x 14,8 cm (klein) en 12 x 30 cm (groot, ongeveer zo hoog als DIN A4). De drie vlakken die u naar eigen inzicht kunt ontwerpen zijn perfect om bijvoorbeeld de prijzen voor uw diensten te vermelden. Als u de baliedisplays overdwars bedrukt met een kalender is het een leuk en creatief alternatief voor onze tafelkalenders.

3. De opvallende: balie display Piramide

Dankzij zijn buitengewone vorm trekt het balie display piramide (met uw reclame erop) beslist de volledige aandacht van uw klanten en gasten. De bedrukte balie display doet het ook erg goed op de vensterbank of in de etalage van uw zaak.

Balie displays bedrukken wij op drie verschillende materialen

Laat uw baliedisplays online drukken en kies uit drie materialen. Bij alle drie de balie displaysvarianten kunt u kiezen uit de volgende papiersoorten:

Silverstar® met metallic-effect

Materiaal met zilverglanzende, spiegelende voorzijde en witte, matte achterzijde. Perfect in trendy cafés, in hippe bars of in de detailhandel, bijvoorbeeld in de kapsalon. Hoe feller de kleuren, hoe sterker het metallic-effect. Alle vlakken zonder kleur worden zilver.

Parelmoerkarton

Papiersoort met parelmoer-witte, metallic voorzijde en witte, matte achterzijde. Alle vlakken zonder kleur worden parelmoer wit. Uitnodigend, stijlvol en elegant; ideaal dus voor sterrenrestaurants of kledingwinkels.

Kunstdrukpapier met lak of foliedruk

Gestreken papier met glad oppervlak. Om het papier te beschermen tegen vervuiling, krassen en vergelen voorzien wij het van een van volgende drie veredelingen: met dispersielak voelt het papier overal hetzelfde aan en komen de kleuren intensiever over. met UV-lak wordt de bedrukking briljanter, wat het sterkste effect van alle lakken geeft. een matte foliëring beschermt tegen vocht, scheuren en knikken.

Boxen en balie displays bedrukken: Tips

Al onze balie displays worden gestanst, gerild en vlak geleverd. U kunt ze zelf eenvoudig vouwen, in elkaar zetten en plaatsen. Let er bij het maken van uw drukbestand op dat insteeklippen en bepaalde vlakken na het in elkaar zetten niet meer zichtbaar zijn. Plaats daar dus geen belangrijke informatie! Nauwkeurige informatie over de niet-zichtbare vlakken vindt u in het datablad voor het door u gewenste balie display. Daar vindt u ook een lay-outvoorbeeld. Vergeet niet deze voor u het drukbestand opslaat weer te verwijderen, zodat alles past en u uw baliedisplay kunt drukken.

Boxen bedrukken voor flyers, gevouwen folders en dergelijke

Wit u flyers drukken en daarvoor, of voor uw folders of ansichtkaarten een perfecte opbergmogelijkheid, kunt u uw voordeel doen met onze rondom bedrukbare boxen en kaartdisplays. Ons kaartdisplay model 1 is geschikt voor reclamemateriaal op DIN A6, DIN A5, DIN lang en DIN lang plus. In ons kaartdisplay model 2 passen ansichtkaarten en flyers (DIN A6). Beide displays worden vervaardigd van hoogwaardig, erg stabiel chromosulfaatkarton.

Onze zelf te bedrukken memoblokhouder wordt gemaakt van hetzelfde materiaal. Er passen 900 notitieblaadjes in (die worden meegeleverd). De box komt kant-en-klaar in elkaar gezet naar u toe en hoeft alleen nog maar opgeklapt te worden.