Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

OK

Mappen

Passende producten voor mappen

Mappen bedrukken – professioneel en voordelig

Op uw kantoor of in uw bedrijfs- of verkoopruimtes: mappen in een uniforme look zorgen overal voor een professionele indruk. Bestel uw ringbanden eenvoudig online in uw eigen ontwerp. Mappen bedrukken wij met een smalle of brede rug en altijd passend voor uw documenten in DIN A4-formaat.

Mappen bedrukken met ring- of hefboommechaniek

Aan u de keus: documentenordners met ring- of hefboommechaniek. Ringbanden met ringmechaniek leveren wij in 2 verschillende rugbreedtes: 4 cm en 5,8 cm. Twee of vier ringen? U hoeft het maar te zeggen. De meegeleverde klem zorgt er in beide gevallen voor dat uw documenten niet gaan glijden.

Wilt u het liever een beetje comfortabeler? Laat mappen met hefboommechaniek bedrukken. Met een rugbreedte van 7,9 cm bieden deze ringordners nog meer plaats voor uw documenten. Net als bij de mappen met ringmechaniek veredelen wij uw drukwerk met een PP-folie of linnenpreging.

Voor elk doel de juiste map

  • Als uw mappen veelvuldig worden gebruikt, adviseren wij u een PP-folie te kiezen om het oppervlak te beschermen tegen krassen.
  • Op verzoek brengen wij een grijpopening in de rug aan. Daarmee pakt u de ordner nog gemakkelijker uit de kast.
  • Voor intensieve en briljante kleuren kiest u PP-gefolieerd glanzend. De matte veredeling verzacht de oppervlakken en vermindert lichtschitteringen.
  • Richt u de bedrijfsruimtes van een bank in? Werkt u bij een verzekeringsmaatschappij? Bent u werkzaam als consultant? Bestel dan mappen met linnenpreging. Dankzij de oppervlakken met reliëf hebben de ringbanden een bijzonder kwalitatief hoogwaardig en elegante uitstraling; ideaal wanneer u uw ordners in een voor klanten toegankelijke verkoop- of bedrijfsruimte hebt staan.
  • Voor uw bestaande documentenordners hebben wij ordnerrugstickers in ons assortiment. Zo passen de ringbanden zich naadloos aan het totaalbeeld van de kantoorinrichting aan. Voor bijzonder belangrijke onderwerpen adviseren wij stickers in neonrood of neongeel.

Praktische producten voor uw A4-mappen

Wilt u in uw mappen een beetje extra ruimte voor bijzonder belangrijke papieren? Breng dan in uw ringbanden onze praktische driehoekige insteekhoezen aan. De zelfklevende hoezen kunt u erg eenvoudig in uw mappen bevestigen. De transparante folie zorgt ervoor dat u de inhoud kunt blijven zien.

Bevat uw ringband uitvoerige informatie bij een offerte? Zorg ervoor dat uw klant dan snel contact met u op kan nemen door er een visitekaartje bij te doen en laat bovendien flyers drukken. Steek uw kaartje in een van onze zelfklevende visitekaartjes pockets aan de binnenkant van de ordner.

Intelligente ideeën voor uw trainingsmappen

Vier trainingsmappen met het opschrift Theorie 1, Theorie 2, Praktijk 1 en Praktijk 2: wel praktisch natuurlijk, maar behoorlijk saai, of niet? Bedruk de ringbanden voor de deelnemers aan uw cursus step-by-step, zodat de ruggen van de vier ringbanden samen een compleet beeld opleveren. Uw deelnemers zullen al na theoriedeel 1 uitkijken naar het laatste praktijkdeel 2 en de decoratieve ordners op hun werkplek graag op de plank zetten.

Cursusdocumenten hoeven natuurlijk niet losbladig te zijn; u kunt er ook magazines met oognieten voor de verschillende onderdelen van maken. De brochures kunnen door de twee haakjes in de rug eenvoudig in uw persoonlijk bedrukte ordners worden opgeborgen. Ook perfect voor productinformatie en gebruiksaanwijzingen.

Presentatiemappen; het slanke alternatief voor mappen

Heeft uw informatie niet zoveel ruimte nodig? Laat dan presentatiemappen drukken in uw eigen ontwerp. Passend voor DIN A5 of DIN A4, met of zonder kleppen: bij ons kunt u kiezen uit talloze varianten.