Zoveel keuze in reclamemateriaal maakt het niet gemakkelijk: onze tips

 • Nauwkeurig bepalen wie uw doelgroepen zijn
  Alleen als u goed weet wie uw klanten zijn, wat hen motiveert, wat ze leuk vinden (en wat niet), wat ze op kantoor goed kunnen gebruiken; alleen dan zal uw relatiegeschenk positief worden ontvangen. En daarmee ook uw bedrijf natuurlijk.
 • Goede dagelijkse bruikbaarheid
  Een perfecte giveaway wordt, in het ideale geval, dagelijks door de ontvanger gebruikt. Door uw reclameartikelen moet uw klant het gevoel hebben gemakkelijker de dag door te komen. Dus: stuur een graficus geen hamer en een ambachtsman geen reinigingspad voor displays …
 • Onverwachte originaliteit
  De graficus toch de hamer en de ambachtsman de reinigingspad voor displays toesturen: bedenk vooraf een slimme motivatie. Want ook met originaliteit kunt u scoren. Als uw boodschap helder is, wil de graficus misschien nooit meer afstand doen van uw hamer. Stuur bijvoorbeeld een gebruiksaanwijzing mee: "In 5 minuten de spijker op de kop slaan". Op die manier bent u verzekerd van aandacht.
 • Aansprekende kwaliteit
  Al uw reclamemateriaal moet van goede kwaliteit zijn. De kwaliteit zal immers direct afstralen op uw bedrijf, producten en diensten. Hoogwaardige relatiegeschenken zorgen voor een langdurig reclame-effect waar zowel u als uw klanten van profiteren.
 • Uniforme uitstraling
  Uw reclamemateriaal moet altijd voorzien zijn van uw bedrijfsstijl. Als uw huisstijl niet 1:1 op het relatiegeschenk van uw keuze kan worden geplaatst, is het zinnig om uw keuze te heroverwegen. Alleen wanneer het beeld uniform is, zorgen relatiegeschenken voor herkenningswaarde.

Praktisch, creatief, persoonlijk: wij hebben de perfecte relatiegeschenken voor u

Uw reclamemateriaalplan is gemaakt. Dan komt het aan op de keuze van uw relatiegeschenken. Wij bieden u als een van de toonaangevende onlinedrukkerijen in Europa een breed assortiment drukproducten met een hoge praktische bruikbaarheid. Datzelfde geldt ook voor ongebruikelijke giveaways. Want ook op dat gebied hebben wij een groot assortiment opvallend andere relatiegeschenken. Daar gaat ie dan:

→ Praktische, relatiegeschenken voor elke dag

Zoete reclame is niet te versmaden

Als relatiegeschenk op beurzen en evenementen, als extraatje bij een kansspel bij het point-of-sale of als mini-energieleverancier in uw vergader- en bedrijfsruimtes: Reclame op zoetwaren komt aan; zowel bij uw medewerkers, klanten als zakelijke partners. Met ons kunt u fruitgums (10 g en 150 g), fruitsnoepjes, druivensuiker dextro energy en chocolaatjes in uw eigen ontwerp serveren. Want wij bedrukken alle verpakkingen van deze zoetwaren helemaal naar uw wensen. En dat al vanaf kleine oplagen en tegen voordelige prijzen.

Kop op! Maak een statement!

Hebt u wat te vertellen? Dat komt goed uit. Wij hebben bedrukbare reclameartikelen die ervoor zorgen dat uw boodschap overkomt. Denk even met ons mee: wat is het voorwerp, op kantoor of thuis waar niemand, elke dag opnieuw, zonder kan? Precies: een mok! Of het nu koffie, thee of chocolademelk is: in een favoriete mok smaakt die het allerlekkerst. En als op de favoriete mok dan ook nog uw logo of de slogan prijkt, is uw boodschap dag voor dag nooit ver weg. Efficiënter kan reclame niet zijn! U hoeft dus nu nog alleen maar uw favoriet te kiezen. Bij ons vindt u heldere of matte glazen mokken met oor (26 cl), diverse kleuren keramische mokken met oor (24 cl) en ook klassieke, witte keramische mokken (300 ml). En allemaal natuurlijk te bedrukken met uw eigen motief.

Katoenen tassen: al het goede voor uw reclame

Ze bieden ruimte. Ze hebben vrolijke kleuren. Ze zijn praktisch. Ze zijn voordelig. En: ze zijn populair. Katoenen tassen zijn al lang niet meer het trendy accessoire van hipsters. Ze zijn het stijlvolle, milieuvriendelijke en duurzame antwoord op plastic tasjes. Bedrukt met een leuke tekst, bijvoorbeeld 'mobiele gegevensdrager' of 'zwaar transport' worden ze ook de lieveling van uw klanten. Zet uw logo ernaast en u bent verzekerd van aandacht. Onze katoenen tassen zijn verkrijgbaar in negen kleuren en al vanaf 50 stuks.

Lanyards, buttons en zo meer: Spectaculaire give aways met (reclame-)effect

'Give aways', nee niet die goedkope rommelspulletjes waarvan er op elk kantoor een heleboel rondslingeren. Wij hebben heel andere ideeën over 'give aways'. Ze zouden misschien wel geschikt kunnen zijn voor een breder publiek dan andere reclamespulletjes. Maar bij ons zijn give aways kwalitatief hoogwaardig en wat nog belangrijker is: altijd naar wens te bedrukken.

Zoals bijvoorbeeld onze lanyards – perfect als VIP-kaart, eventband, kaarthouder en sleutelhanger. U kunt kiezen uit vier uitvoeringen: Standaard, met steekgesp, met veiligheidssluiting of met allebei. Bovendien kunt u altijd kiezen tussen vier bandbreedten en twee karabijnhaken. En natuurlijk kunnen wij de lanyards helemaal in uw ontwerp laten bedrukken.

Minstens zoveel keus hebben wij bij de buttons. Die hebben wij in de klassieke uitvoering met steekspeld, met een magnetische achterzijde, met aan de achterzijde een glazen spiegel of met een flesopener.

Bent u op zoek naar reclamegeschenken waarmee uw boodschap blijft hangen? Denk dan aan onze magneetstickers in het handige creditkaartformaat. Die voelen zich bijzonder goed thuis op ijzerhoudende oppervlakken, zoals kantoor- of kantinekoelkasten. Uw logo met daarnaast een leuke slogan; daarmee stijgt u direct in aanzien bij de kijker.

Hoog in de lijst staan onze slimste kantoorhelpers: muismatten en schermreinigingsdoekjes. Met onze individueel bedrukbare muismatten zorgt u elke dag weer voor zonnige gezichten bij uw klanten. Want met vrolijke illustraties of een opvallende slogan naast uw logo wordt zelfs een muismat van een praktische noodzaak een favoriet kantooraccessoire.

Vervelende vlekken en vingerafdrukken op beeldschermen; ook uw klanten willen daar graag vanaf. Met onze schermreinigingsdoekjes is dat kinderspel. Perfect voor het reinigen van alle smartphone- en tabletschermen. En: De doekjes kunnen moeiteloos op de achterkant van apparaten worden geplakt en zonder resten achter te laten weer worden verwijderd. Meer mobiele netheid bestaat niet.

Last but not least: De balpen 'himself'

Ja, die hebben we ook: de balpen is en blijft het meest geliefde relatiegeschenk ter wereld. Reden genoeg om daar even beter naar te kijken. Op kantoor, op reis of thuis: pennen laten hun eigenaar niet in steek. Geen wonder dan ook dat zelfs de grote uitvinder Galileo Galilei al lang geleden droomde van zo'n schrijfgereedschap. Gelooft u het niet? Galileo heeft werkelijk zijn droom vastgelegd in een schets van een penachtig ding. En luidde daarmee de zegetocht van de nummer 1 onder de reclameartikelen in.

De natuurkundige ontdekte vaker dingen die het universum op zijn kop zetten. U weet wel: de aarde die om de zon draait en zo. Hoewel de balpen natuurlijk van een heel andere orde is, heeft die toch ook voor een revolutie in de wereld gezorgd. Om precies te zijn, in de wereld van de reclamematerialen. Want tegenwoordig is de pen DÉ giveaway. Op beurzen, points-of-sale, kantoren: hij wordt overal graag aangenomen. En zeker wanneer hij er fraai uitziet en bijzonder is.

Pennen in uw ontwerp: persoonlijk, in veel varianten en voordelig

Het is maar goed dat u vooral voor leuke exemplaren bij ons terecht kunt: Standaard voor kleine budgetten, Exclusief om indruk te maken, Iced in een stijlvolle bevroren look en Recycling voor bijzonder milieubewuste mensen. Wij bedrukken alle balpennen op de houder en/of de clip met het door u gewenste motief. En: veel soorten zijn Made in Germany. Grote keuze, hoge kwaliteit, eerlijke prijzen: Dat is al een heleboel om in een balpen te verenigen. Bestel nu uw persoonlijk bedrukte balpennen; uw klanten zullen u dankbaar zijn. En Galileo zou zeker jaloers zijn.

→ Creatieve, bijzonder hoogwaardige relatiegeschenken

Zo komen uw relatiegeschenken het beste aan

De relatiegeschenken die u hebt gekozen zijn persoonlijk bedrukt en veilig bij u afgeleverd. Hoogste tijd voor de vraag: hoe komen ze bij de klanten? Onderschat nooit het effect van het bezorgen van reclameartikelen. Met onze aanbevelingen lukt u dat in een handomdraai.

Direct overhandigen: ideaal op beurzen, evenementen en op uw point-of-sale

Hoe ontvangt u geschenken het liefste? Precies: persoonlijk, direct, face-to-face. De waardering voor uw reclamemateriaal neemt alleen al door het persoonlijke contact bij de ontvanger enorm toe. Bovendien hebt u dan ook meteen de gelegenheid om de voordelen van uw geschenk aan te prijzen en natuurlijk ook de tijd voor een beetje 'small talk'. Bijvoorbeeld over uw nieuwe producten, aanbiedingen of diensten.

Indirect overhandigen: per post, koerier of via gemeenschappelijke zakenpartners

Toegegeven: persoonlijk overhandigen is niet altijd mogelijk. Maar ook een indirecte overhandiging kunt u in uw voordeel benutten. Stuur uw klanten per epost bij uw reclamemateriaal een exclusieve blockbusterdeal met bijvoorbeeld speciale korting op de volgende bestelling. Ook laten bezorgen per koerier wordt hogelijk gewaardeerd. De klant voelt zich bijzonder en ervaart uw geschenk als bijzonder. U kunt uw geschenk natuurlijk ook door een gemeenschappelijke zakenpartner laten overhandigen. Zo kan uw zakenpartner uw bedrijf en uw producten lovend bespreken en daarmee laat u ook een meer dan positieve indruk achter.