Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel ons gerust. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon+32 2 40 37 275
/be/callback
Nieuws
Meer

Zo blijft uw boodschap hangen

In groot formaat, voor binnen en buiten of naar wens in een speciale vorm. Wij leveren folie in verschillende varianten, formaten en oplages. Wilt u misschien uw etalage verfraaien? Onze zelfklevende folie voor etalageruiten hecht goed en kan na gebruik weer volledig verwijderd worden zonder resten achter te laten. Geheel naar uw wens bedrukt. Een ware blikvanger. Lekker plakken met de ideale folie van FLYERALARM!


Flyer, Faltblätter, Magazine

Zelfklevende folie:
een klassieke sticker maar dan in groot formaat

Durf groot te denken – met de zelfklevende folie van FLYERALARM valt uw boodschap gegarandeerd op. Onze folie hecht zowel binnen als buiten prima en kan overal gebruikt worden waar uw reclameboodschap permanent zichtbaar moet zijn. Om te voorkomen dat de folie knikt of scheurt leveren we uw eigen zelfklevende folie op een rol – en dat voor maar € 35,761.

Hier bestellen

1BRUTO per stuk, 100 x 140 cm, 225 g pvc-folie wit, 4/0-kleurig (NETTO € 29,55)

 

Flyer, Faltblätter, Magazine

Zelfklevende folie met speciale vorm:
Wij leveren iedere door u gewenste vorm

De zelfklevende folie van FLYERALARM biedt plaats voor uw eigen vormen en afbeeldingen. Onze zelfklevende folie is in veel verschillende formaten verkrijgbaar. Per formaat kunt u tot drie gesloten contouren plaatsen. Onze zelfklevende folie voor speciale vormen voor zowel binnen als buiten is stevig en veilig – en dat voor slechts € 40,69 2

Bestel direct

2BRUTO per stuk, DIN A1, een vaste vorm, 225 g pvc-folie wit, 4/0-kleurig (NETTO € 33,63)Flyer, Faltblätter, Magazine

Hechtfolie:
eyecatcher op gladde oppervlakken

Dankzij de microscopische zuignaptechniek blijft de hechtfolie van FLYERALARM stevig zitten op alle gladde oppervlakken. Onze folie die natuurlijk geheel naar uw wens bedrukt is, is eenvoudig aan te brengen, is zonder resten achter te laten weer te verwijderen en bovendien opnieuw te gebruiken. De folie is een fraaie toevoeging voor commerciële ruimtes, beursstands of promotiebalies. De hechtfolie is geschikt voor gebruik binnenshuis en al verkrijgbaar voor € 54,273 .


Nu bestellen


3BRUTO per stuk, 100 x 140 cm, 180 µm wit hechtfolie van polypropyleen, 4/0-kleurig (NETTO € 44,85)

Verfraai uw etalage met een eigen vormgegeven folieFlyer, Faltblätter, Magazine

Gaatjesfolie:
lichtspel voor uw reclame

Een folie, twee effecten. De gaatjesfolie van FLYERALARM beschermt op uw etalage tegen vervelende inkijk. Bovendien ervaren klanten de buitenkant als een groot aaneengesloten oppervlak. De geperforeerde pvc-folie laat echter genoeg licht door om de ruimte binnen aangenaam licht te houden. We leveren onze folie in meerdere afmetingen, uiteraard ook in het door u gewenste formaat. De gaatjesfolie is bedrukt met uw logo al verkrijgbaar voor € 26,89 4 .

Profiteer nu


4BRUTO per stuk, DIN A1, 4/0-kleurig (NETTO € 22,22)Flyer, Faltblätter, Magazine

Uw boodschap fraai gespiegeld met onze gespiegelde hechtfolie

De gespiegelde hechtfolie van FLYERALARM voor etalageruiten wordt gespiegeld gedrukt. U brengt de folie aan de binnenzijde van de ruit aan, waarna uw klanten vanaf de buitenkant uw reclameboodschap kunnen bewonderen. Voor als u een keertje wat anders wilt: Door de speciale zuignaptechnologie is de folie eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Vervolgens kunt u de folie op een andere plek opnieuw gebruiken. Bovendien is de folie in twee varianten verkrijgbaar. Transparant of met een witte achtergrond. De transparante versie laat voldoende licht binnen om uw ruimtes binnen in het zonnetje te zetten. De witte achtergrond van de folie zorgt duidelijk voor een stralende kleurweergave en beschermt tegelijkertijd tegen vervelende inkijk. Onze folie is al verkrijgbaar voor € 35,275 .

Profiteer nu


5BRUTO per stuk, DIN A1, witte achtergrond, 4/0-kleurig (NETTO € 29,15)