Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel ons gerust. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon+32 2 40 37 275
/be/callback
Nieuws
Meer

Voor uw beursstand: mobiele reclametechniek met wow-effect

Flyer bei FLYERALARM

Praktisch, voordelig, uniek: uw beursstand van FLYERALARM. Wij bieden reclametechniek die niet alleen snel opgebouwd en afgebroken kan worden, maar ook op basis van uw wensen is bedrukt. Het beste: Wij bieden reclametechniek van topkwaliteit, en bovendien onvoorstelbaar voordelig. De beurstafels, roll-ups en vlaggen trekken de aandacht (en trekken de bezoekers magisch aan). Niets staat een succesvolle beursperformance meer in de weg. Beloofd.

Beurstafel met aluminium profielen: succesvolle ruimtebespaarder

Messetheke mit Aluprofilen bei FLYERALARM

Onze beurstafel met aluminiumprofielen staat in een handomdraai. En met de meegeleverde trolley is ook het transport geen probleem. De tafel is dankzij de smalle zijden perfect voor kleine oppervlakken. Om ervoor te zorgen dat uw beursstand nog beter gezien wordt adviseren wij het grafisch paneel. Dat kunt u, net zoals de drie zichtbare zijden van de counter, individueel bedrukken. Bovendien kunt u onze beurstafel ook voorzien van een inductief laadvlak en een adapter, om uw smartphones draadloos op te laden. De basisversie is al leverbaar voor 292,06 € 1.

1lnc. BTW per stuk, 85 x 93 x 42 cm, harde schuimplaat 5 mm, 4/0-bedrukt (excl. BTW 241,37 €)

Textiele vouwtoonbank: Praktisch en effectief

Textilfalttheke bei FLYERALARM

Onze textiele vouwtoonbank is licht en tegelijkertijd uiterst stabiel. Daarmee zijn ze de ideale metgezel op elke beurs. Ontwerp zelf de bedrukking van het textiel en trek de blikken van de bezoekers naar u toe. Voor de afdekplaat hebt u de keuze tussen hout- of zilverlook. Het complete systeem, inclusief bedrukking en trolley voor het transport, is al van u voor 249,50 €2.

2 Incl. BTW per stuk, 100 x 100 x 32 cm, 250 grams polyesterweefsel, 4/0-bedrukt (excl. BTW 206,20 €)

Roll-Up Classic: Snel opgebouwde blikvanger

Roll-Up Classic bei FLYERALARM

Hebt u een zo opvallend mogelijk, groot en tegelijkertijd licht reclamevlak nodig? Onze roll-Up combineert al deze eigenschappen en trekt op beurzen de maximale aandacht voor uw bedrijf. Eenvoudig neerzetten, uittrekken, klaar. Dankzij het praktische klemsysteem kunt u banners reuze eenvoudig vervangen. U maakt bijvoorbeeld al 2 m hoog reclame voor 102,84 €3.

3Incl. BTW per stuk, 85 x 200 cm, 280 grams polyesterweefsel, 4/0-bedrukt (excl. BTW € 84,99)

Drop-flag Indoor: standvastig

Drop-Flag Indoor bei FLYERALARM

Vlaggen zijn alleen voor buiten? Onze drop-flag Indoor slaat ook binnen een meer dan goed figuur. Met een hoogte van bijna 2 m kan niemand deze over het hoofd zien en worden bezoekers naar uw stand gelokt. Een metalen plaat zorgt voor de noodzakelijke stabiliteit; de bijgeleverde tas garandeert een soepel transport. De stof van de vlag is niet alleen wasbaar, maar kan ook worden vervangen. Voor slechts 70,63 €4 hebt u bij ons al een unieke vlag voor binnen.

4 Incl. BTW per stuk, 110 grams vlagdoek, 4/0-bedrukt (excl. BTW 58,37 €)