Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel ons gerust. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon+32 2 40 37 275
/be/callback
Nieuws
Meer

Bedrukbare zoetwaren, elektronische reclame en nog veel meer

Von Traubenzucker bis Powerbanks: Energiegeladene Werbung

Geef uw klanten en zakelijke partners een opkikker van de eerste categorie: met onze energieke promotieartikelen trekt u beslist de aandacht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sportieve goodiebag met druivensuiker, een functioneel shirt en een klapkarton - allemaal bedrukt met uw ontwerp. Zo gaat u direct goed van start met uw klanten.

Druivensuiker Dextro Energy

Traubenzucker Dextro Energy

Met onze druivensuiker Dextro Energy gaat de energiecurve van uw klanten de hoogte in. De opkikker verhoogt de concentratie en efficiëntie. Ideaal voor meetings, beurzen en evenementen. Onze druivensuiker is afzonderlijk verpakt in folie; de wikkel kunt u naar wens laten bedrukken. 1.000 druivensuikertabletten in uw ontwerp kunt u al uitdelen voor 205,05 € incl. BTW1.

1 169,46 € excl. BTW, 6 g, druivensuiker per stuk verpakt in witte folie, 4/0 kleurig.

Functionele shirts

Funktionsshirts

Onze functionele shirts zijn actief ademend en vochtregulerend en dus ideaal voor alle sportieve activiteiten. U kunt kiezen uit maar liefst elf basiskleuren. Uw logo drukken wij links of rechts op de borst of midden op de voor- of achterzijde. 50 van onze functionele shirts leveren wij u al voor 860,79 € incl. BTW2.

2 711,40 € excl. BTW, functioneel shirt heren, 100% micropolyesterweefsel, ca. 150 g/m², dark grey, midden op de voorzijde bedrukt.

Klapkartons

Klatschpappen

Voor luidruchtige ondersteuning (en dus opvallende promotie) zijn onze klapkartons ideaal. Ze kunnen dubbelzijdig worden bedrukt en bieden veel ruimte voor uw reclame. Ideale wakkermakers voor sport- en bedrijfsevenementen! 1.000 klapkartons, bedrukt met uw motief hebt u bij ons al voor 305,39 € incl. BTW3.

3 252,59 € excl. BTW, 45 x 32 cm, 300 g druk mat, dubbelzijdige dispersielak mat, 4/4 kleurig