Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

OK

Stickers op rol

Etiketten op rol – gepersonaliseerde etiketten drukken

Wilt u uw producten voorzien van een aanbiedingsprijs, de ingrediënten of de houdbaarheidsdatum benadrukken ? Of bent u op zoek naar een praktische mogelijkheid om pakketjes van uw adres te voorzien? Misschien wilt u alleen maar uw kantoor op orde krijgen? Voor al deze problemen zijn onze etiketten op rol de optimale oplossing. Flessen, verpakkingen of ordners; met zelfklevende etiketten werkt u snel, eenvoudig en schoon.

Bij de etiketten op rol kunt u kiezen tussen verschillende formaten. Zoekt u nog meer verscheidenheid; laat dan stickers drukken. Voor binnen of buiten, afneembaar of juist extra sterk hechtend, in fluorkleuren of met een gelcoating; voor elke toepassing hebben wij een product.

Etiketten drukken, snel, eenvoudig en doeltreffend

Etiketten op rol zijn altijd handig wanneer u veel producten, poststukken of andere zaken van een sticker wilt voorzien. Ze kunnen immers eenvoudig en snel worden losgenomen van het dragerpapier. Daarmee zijn ze bijvoorbeeld het perfecte hulpmiddel om prijzen of kortingen te communiceren. De etiketten bieden echter ook voldoende ruimte voor de inhoud, het afzenderadres of een vriendelijke groet. U kunt er natuurlijk ook gewoon uw logo en slogan op afdrukken.

Rechthoekig, vierkant, rond of ovaal; u hoeft alleen maar het passende formaat voor uw behoeften te kiezen. Ontwerp ze helemaal naar uw wensen en bestel ze online. Het 90 g plakpapier wit dat wij voor etiketten op rol gebruiken is iets glanzend, zodat de kleuren erop nog sprekender worden.

Speciale flessenetiketten voor nog meer genieten

Als u uw eigen vruchtensappen, wijnen of andere dranken afvult, maakt een fraai vormgegeven etiket het genoegen compleet. Staand of liggend formaat; onze zelfklevende etiketten hechten op alle soorten van drankflessen, ook wanneer ze nat of gekoeld worden. Om ervoor te zorgen dat u bij grotere hoeveelheden de stickers niet met de hand hoeft los te maken, zijn de flessenetiketten op rol extra voor geschikt voor etiketteermachines. Op die manier hebt u niet alleen een visueel perfect resultaat, maar bespaart u ook nog tijd.

Bij het papier kunt u kiezen tussen 90 g plakpapier wit en 90 g structuurpapier crème. Beide leveren wij u op dragerpapier waarvan de etiketten bijzonder gemakkelijk kunnen worden losgenomen. Het klassieke witte zelfklevend papier is bijzonder geschikt voor ontwerpen met krachtige kleuren; het crèmekleurige structuurpapier is het elegante alternatief. Het geeft kleuren niet alleen warm weer, maar voelt ook bijzonder aangenaam aan.

Met zelf ontworpen flessenetiketten op rol schenkt u bij bepaalde gelegenheden unieke wijncadeaus. Zo wordt het edele vocht iets heel bijzonders voor uw klanten, partners of medewerkers. Wanneer u liever niet wilt plakken, adviseren wij u onze labels drukken, die wij uiteraard ook helemaal volgens uw wensen online voor u kunnen vormgeven. Net als bij de flessenetiketten geldt ook bij de flessenhangers: individueel en persoonlijk voor een hoog mate van kwaliteit en sympathie. Wilt u de flessen bovendien in een robuuste en tegelijk decoratieve verpakking overhandigen? Dan willen wij u graag onze cadeauverpakkingen voor flessen en blikjes aanbevelen. De dozen zijn leverbaar in verschillende formaten en kunnen rondom worden bedrukt.

Volledig vrij van dierlijke ingrediënten: veganistische etiketten drukken op rol

Als onlinedrukkerij die veel belang hecht aan duurzaamheid en milieubescherming, bieden wij ook veganistische etiketten op rol aan. Deze bestaan voor 100% uit minerale en plantaardige bestanddelen. Zo maakt u een statement voor de dierenbescherming en geeft u met de veganistische etiketten een extra boodschap af.

Overigens: wij leveren ook stickers in veganistische uitvoering. Ook daarbij zijn alle materialen, inkten en lakken volledig vrij van dierlijke bestanddelen. Hier vindt u de veganistische stickers.