Stickers op rol

Stickers op rol – gepersonaliseerde stickers drukken

Wil je jouw producten voorzien van een aanbiedingsprijs, de ingrediënten of de houdbaarheidsdatum? Of ben je op zoek naar een praktische mogelijkheid om pakketjes van je adres te voorzien? Misschien wil je alleen maar je kantoor op orde krijgen? Voor al deze problemen zijn onze stickers op rol de optimale oplossing. Flessen, verpakkingen of ordners; met zelfklevende etiketten werk je snel, eenvoudig en schoon.

Bij de etiketten op rol kun je kiezen tussen verschillende formaten. Zoek je nog meer andere soorten stickers; laat dan stickers drukken. Voor binnen of buiten, afneembaar of juist extra sterk hechtend, in fluo kleuren of met een gelcoating; voor elke toepassing hebben wij een passend product.

Etiketten drukken, snel, eenvoudig en doeltreffend

Etiketten op rol zijn altijd handig wanneer je veel producten, poststukken of andere zaken van een sticker wilt voorzien. Ze kunnen immers eenvoudig en snel worden losgenomen van het dragerpapier. Daarmee zijn ze bijvoorbeeld het perfecte hulpmiddel om prijzen of kortingen te communiceren. De etiketten bieden echter ook voldoende ruimte voor de inhoud, het afzenderadres of een vriendelijke groet. Je kunt er natuurlijk ook gewoon je logo en slogan op afdrukken.

Rechthoekig, vierkant, rond of ovaal; je hoeft alleen maar het passende formaat voor jouw behoeften te kiezen. Ontwerp ze helemaal naar jouw wensen en bestel ze online. Het 90 g plakpapier wit dat wij voor etiketten op rol gebruiken is een beetje glanzend, zodat de kleuren erop nog sprekender worden.

Speciale flessenetiketten voor nog meer genieten

Als je je eigen vruchtensappen, wijnen of andere dranken afvult, maakt een fraai vormgegeven etiket het genoegen compleet. Staand of liggend formaat; onze zelfklevende etiketten hechten op alle soorten van drankflessen, ook wanneer ze nat of gekoeld worden. Om ervoor te zorgen dat je bij grotere hoeveelheden de stickers niet met de hand hoeft los te maken, zijn de flessenetiketten op rol extra voor geschikt voor etiketteermachines. Op die manier heb je niet alleen een visueel perfect resultaat, maar bespaar je ook nog tijd.

Bij het papier kun je kiezen tussen 90 g plakpapier wit en 90 g structuurpapier crème. Beide leveren wij op dragerpapier waarvan de etiketten bijzonder gemakkelijk kunnen worden losgenomen. Het klassieke witte zelfklevend papier is bijzonder geschikt voor ontwerpen met krachtige kleuren; het crèmekleurige structuurpapier is het elegante alternatief.

Met zelf ontworpen flessenetiketten op rol schenk je bij bepaalde gelegenheden unieke wijncadeaus. Zo wordt het edele vocht iets heel bijzonders voor jouw klanten, partners of medewerkers. Wanneer je liever niet wilt plakken, adviseren wij je onze labels, die wij uiteraard ook helemaal volgens jouw wensen online voor je kunnen vormgeven. Net als bij de flessenetiketten geldt ook bij de flessenhangers: individueel en persoonlijk voor een hoog mate van kwaliteit en sympathie. Wil je de flessen bovendien in een robuuste en tegelijk decoratieve verpakking overhandigen? Dan willen wij je graag onze cadeauverpakkingen voor flessen en blikjes aanbevelen. De dozen zijn leverbaar in verschillende formaten en kunnen rondom worden bedrukt.

Volledig vrij van dierlijke ingrediënten: veganistische etiketten drukken op rol

Als onlinedrukkerij die veel belang hecht aan duurzaamheid en milieubescherming, bieden wij ook veganistische etiketten op rol aan. Deze bestaan voor 100% uit minerale en plantaardige bestanddelen. Zo maak je een statement voor de dierenbescherming en geef je met de veganistische etiketten een extra boodschap af.

Overigens: wij leveren ook stickers in veganistische uitvoering. Ook daarbij zijn alle materialen, inkten en lakken volledig vrij van dierlijke bestanddelen. Hier vind je de veganistische stickers.