Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel ons gerust. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon+32 2 40 37 275
/be/callback
Nieuws
Meer

Uw reclame in de wind

Zorg voor een frisse wind in uw reclame: Wapperende vlaggen voor uw bedrijf of bij de ingang van uw evenement vormen een fraaie eyecatcher. U heeft de keuze tussen grote hijsvlaggen voor masten met of zonder voet en mobiele vlaggen in druppel- of zeilvorm. Alleen al door de omvang komen de afbeeldingen op al onze vlaggen uitstekend tot hun recht. Uw ontwerp drukken we op weersbestendige vlaggenstof die ook nog eens gewassen kan worden.

Drop Flag indoor bei FLYERALARM

Drop-Flag-Indoor: Drop-flag indoor: Uw ontwerp
in trendy druppelvorm

Ook op beurzen en in commerciële ruimtes mogen vaandels eigenlijk niet ontbreken. Onze Drop-Flag Indoor is wel 1,88 meter hoog en biedt voldoende ruimte voor uw boodschap. Deze wordt gedrukt op gecertificeerde B1-stof. Door de stabiele metalen plaat blijft de vlag stevig staan. We leveren uw drop-flag inclusief systeem en praktische transporttas al voor 70,63 €*.

* incl. BTW per stuk, 110 g vlaggenstof, 4/0-kleurig (excl. BTW 58,37 €)