Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel ons gerust. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon+32 2 40 37 275
/be/callback
Nieuws
Meer

Bij weer en wind met succes reclame maken

Reclamezeilen zijn de ideale dragers voor uw buitenreclame. Het robuuste PVC-materiaal met een gewicht van 500 gram per vierkante meter is uiterst weerbestendig en duurzaam. Het luchtdoorlatende meshdoek is iets lichter. Beide zijn B1-gecertificeerd, dus moeilijk ontvlambaar. Naar keuze staand, liggend of vierkant: Onze zeilen zijn leverbaar in een groot aantal verschillende maten – ook in het formaat dat u nodig heeft en tweezijdig bedrukbaar. Voor een perfecte bevestiging leveren wij onze zeilen op verzoek ook met een zoom en zeilogen.

Reclamezeil rechthoekig: alle ruimte voor uw reclame

Bierdeckel bei FLYERALARM

Onze rechthoekige zeilen zijn tot 12 vierkante meter groot, dus ruimte genoeg voor uw boodschap. En ze trotseren niet alleen wind en regen. Het materiaal is ook UV-bestendig en moeilijk ontvlambaar. Om de zeilen optimaal te bevestigen voorzien wij ze graag van zeilogen. Uw grootformaat reclame is al mogelijk voor 41,54 €1.

1Incl. btw per stuk, 300 x 100 cm, 500 grams PVC-zeil, 4/0-kleurig (excl. btw  34,33 €)

Reclamezeil, aan weerszijden bedrukt: dubbel zo effectief

Servietten bei FLYERALARM

Alleen de voorzijde bedrukt is voor u te eenzijdig? Ontwerp dan ook de achterzijde van uw zeil naar eigen inzicht. Op die manier krijgt u twee keer zoveel aandacht. Het 650 grams blockout-PVC-materiaal is uiterst slijtvast en weerbestendig. Als bevestigen lastig is, adviseren wij onze spanset. Met het aan weerszijden te bedrukken zeil maakt nu al reclame voor 85,32 €2.

2 lncl. btw per stuk, 400 x 100 cm, 650 grams blockout-PVC-zeil, 4/4-kleurig (excl. btw 70,51 €)

Reclamezeilen in uw eigen formaat: hoe groot mag het zijn?

Schürzen bei FLYERALARM

Vindt u niet het geschikte formaat bij de rechthoekige zeilen? Geen probleem: Bij FLYERALARM maakt u uw eigen unieke banner. Zowel het ontwerp als het formaat: U hebt het helemaal voor het zeggen. Op die manier wordt uw buitenreclame precies zoals u dat hebt bedacht. Een zeil met de indrukwekkende afmetingen van 6 x 3 meter hebt u bij ons al voor 246,14 €3.

3Incl. btw per stuk, 600 x 300 cm, 500 grams PVC-zeil, rondom gesneden, 4/0-kleurig (excl. btw 203,42 €)

Reclamezeilen voor bouwhekken: past alsof het ervoor gemaakt is

Hussen bei FLYERALARM

Op bouwplaatsen of festivals: Bouwhekken zijn een ideale bevestigingsplek voor uw reclame. Daarom hebben wij speciaal passende zeilen in ons assortiment, die precies op de hekken passen. Voor een zo lang mogelijke levensduur leveren wij zeilen voorzien van een zoom, en voor de optimale bevestiging met 20 zeilogen rondom. Een zeil uit meshweefsel hebt u bijvoorbeeld al voor 71,68 €4.

4 Incl. btw per stuk, 340 x 173 cm, 300 grams meshdoek, 20 zeilogen rondom, 4/0-kleurig (excl. btw 59,24 €)

Reclamezeilen voor bouwsteigers: maatwerk

Speisekarten bei FLYERALARM

Laat aan iedereen zien wie hier bouwt en gebruik uw steiger voor uw reclame! Onze zeilen passen precies op de afmetingen daarvan. Of u nu kiest voor het PVC zeil of voor het meshdoek: U trekt beslist de aandacht van passanten en automobilisten. Onze zeilen voorzien wij van 6 zeilogen aan de zijden, zodat u ze meteen kunt gebruiken. Maak dus zoveel reclame als u wilt, voor slechts 59,27 €5.

5 Incl. btw per stuk, 200 x 205 cm, 500 grams PVC-zeil, voorzien van zoom, 6 zeilogen rondom, 4/0-kleurig (excl. btw 48,98 €)