Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel ons gerust. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon+32 2 40 37 275
/be/callback
Nieuws
Meer

Kalenders van FLYERALARM:
om weg te geven of om zelf te houden

Kalender von FLYERALARM

Een bijzonder relatiegeschenk dat 365 dagen actueel blijft. Al vanaf de eerste dag van het nieuwe jaar. Kalenders zijn het ideale relatiegeschenk voor rond de jaarwisseling. Met uw logo of slogan op wandkalenders, jaarplanners enz. verzekert u zich van de aandacht van uw zakenpartners en dat een heel jaar lang. Ook op uw eigen kantoor misstaan kalenders met uitstraling in huisstijl zeker niet.

Wilt u uw klanten al voor de feestdagen iets geven? Verras ze dan met een adventskalender vol chocolade met uw logo of slogan erop.

Uitermate geschikt voor op kantoor:
Wandkalenders met uw logo

250 Wire-O-Kalender

Praktisch en stijlvol, in uw eigen kantoor of dat van uw klant: Onze wandkalenders met wire-o-binding kunnen geheel naar wens bedrukt worden. Het bladeren tussen de verschillende maanden verloopt door de handige bindmethode erg soepel. Bestel nu 250 stuks voor slechts 651,15 € 1.

1incl. BTW., kalenders met witte wire-o-binding, DIN A3, staand formaat, 13 bladen, 170 g druk mat, 4/0 kleurig (excl. BTW 538,14 €)

 

Verkrijgbaar in meerdere formaten en materialen:
enkelzijdig bedrukte jaarplanners

250 Wire-O-Kalender

Met een jaarplanner met uw logo of slogan erop zien uw klanten het hele jaar door uw reclameboodschap. U heeft de keuze tussen vier formaten en twee papierdiktes. Bij ons bestelt u 250 kalenders in het formaat 100 x 70 cm al voor 238,41 €3 Onze gratis layoutvoorbeeld om te downloaden helpen u op weg bij het ontwerp van uw kalender.

3incl. BTW, 170 g druk mat, 4/0 kleurig (excl. BTW 197,03 €)

Perfect voor op uw bureau:
Tafelkalenders met steun

Tischkalender

Wilt u uw klanten aan het eind van het jaar bedanken voor de prettige samenwerking? Doe uw zakelijker partners een plezier en stuur ze een tafelkalender met uw logo of slogan als bedankje . 250 stuks leveren wij al voor  254,80 €4

4incl. BTW, kalenders met witte wire-o-binding, DIN A5, liggend formaat, 13 bladen, 170 g druk mat, 4/0 kleurig (excl. BTW 210,58 € )