Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel ons gerust. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon+32 2 40 37 275
/be/callback
Nieuws
Meer

Entreekaarten

X-Mas Geschenke

Entreekaarten zijn een prima hulpmiddel om tijdens concerten, beurzen, feestjes en andere grote evenementen het overzicht te houden. We hebben meerdere formaten in ons assortiment, naar wens geperforeerd en/of genummerd. Uiteraard bent u geheel vrij in de vormgeving. Om kopiëren tegen te gaan kunt u de entreekaarten verfraaien met hologramfolie of blacklight-inkt. Onze entreekaarten zijn niet alleen praktisch tijdens een ingangscontrole, ze kunnen ook gebruikt worden als voucher of kortingsbon.

Klassieke entreekaarten
voor iedere gelegenheid

Eintrittskarte DIN lang, 1 x perforiert und 1 x nummeriert, 300 g mit Dispersionslack

Entreekaarten mogen best robuust zijn. Daarom beschermen we ze met een dispersielak. Door de kaarten te perforeren, kunnen ze eenvoudig afgescheurd worden. Bovendien zorgt een doorlopende nummering voor het nodige overzicht. Voor 106,08 €1 ontvangt u 1.000 entreekaarten in DIN lang, eenmaal geperforeerd en eenmaal genummerd.

1incl. BTW, DIN lang, 1 x geperforeerd en 1 x genummerd, 300 g druk mat met dispersielak, 4/4 kleurig (excl. BTW 87,67 €)

Een bijzondere glans
dankzij de hologramfolie

Eintrittskarte DIN lang, 1 x perforiert und 1 x nummeriert, 300 g mit Hologrammfolie

Wilt u van uw entreekaarten een ware blikvanger maken? Kies dan voor onze hologramfolie. Een bijzonder evenement vraagt om bijzondere kaartjes. Uw gasten bewaren de kaartjes vaak als herinnering. Kies nu voor holografische folie en bestel 1.000 entreekaarten voor 264,55 €2

2incl. BTW, DIN lang, 1 x geperforeerd en 1 x genummerd, 300 g druk mat met hologramfolie, 4+Fp/4 kleurig (excl. BTW 218,64 €)

Extra veilig en opvallend:
Blacklight-inkt

Eintrittskarte DIN A7, 1 x nummeriert, 300 g Bilderdruck matt mit einseitiger Schwarzlichtfarbe

Wanneer u uw entreekaarten optimaal wilt beschermen tegen vervalsen en kopiëren, kunt u nu kiezen voor blacklight-inkt De aangebrachte elementen lichten alleen op wanneer ze beschenen worden met een UV-lamp. Bij de ingangscontrole worden de kaartjes gescand en op echtheid gecontroleerd. 1.000 entreekaarten in DIN A7-formaat met eenvoudige nummering en blacklight-inkt zijn verkrijgbaar voor 80,92 €3.

3incl. BTW, DIN A7, 1 x genummerd, 300 g druk mat, blacklight-inkt aan een zijde, 5/4 kleurig (excl. BTW 66,88 €)