Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel ons gerust. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon+32 2 40 37 275
/be/callback
Nieuws
Meer

Kleine lekkernijen met naar wens bedrukte verpakking


Süßigkeiten

Tijdens beurzen of evenementen, in restaurants en hotels, in uw winkel of showroom: Klanten vinden snoepjes altijd een goed idee, zeker wanneer uw reclameboodschap op de verpakking prijkt.

Natuurlijk vindt u bij FLYERALARM ook het perfecte snoepgoed voor de adventstijd zoals Lebkuchen en kaneelsterren. Het duurt nog wel een tijdje voor het Kerstmis is. Met een “Merry Christmas” in uw bedrijfskleuren maakt u het lange wachten voor uw klanten een stuk draaglijker. Bovendien maakt u zo eenvoudig reclame. Naast kerstsnoepgoed hebben we ook fruit gums, chocolaatjes en fruitsnoep in het assortiment

Dat smaakt naar
Kerstmis: Lebkuchen

Lebkuchen

Wat zou Kerstmis zijn zonder lebkuchen? Waarschijnlijk niet half zo leuk. Daarom kunt u bij ons lekkere lebkuchen met een laagje chocolade en suikerglazuur bestellen en de verpakking geheel naar uw wensen vormgeven. Verwen uw klanten tijdens de adventstijd, ze zullen u dankbaar zijn! 1.000 lebkuchen bestelt u bij ons al voor 406,85 €2.

2incl. BTW, lebkuchen per stuk verpakt, gewicht: 13 g, 4/0 kleurig (excl. BTW 336,24 €).

Kaneelsterren:
om in te bijten

Zimtsterne

Een andere klassieker uit onze kerstbakkerij zijn onze kaneelsterren. Gun uw klanten, zakenpartners en medewerkers een heerlijk geurende attentie. Deze fijne mix van hazelnoten en amandelen met een laagje suikerglazuur zal u zeker smaken. Uiteraard bedrukken we de verpakking geheel volgens wens, 1.000 kaneelsterren bestelt u al voor 402,33 €

 
3incl. BTW, kaneelsterren, per stuk verpakt, gewicht: 6 g, 4/0 kleurig (excl. BTW 332,50 €).

Voor een heerlijk feestje:
Lekkere fruit gums

Fruchtgummis 10 g in Weihnachtsform

Naast vele andere vormen hebben we ook fruit gums in de vorm van klassieke kerstfiguurtjes. De perfecte attentie in de adventstijd, voor groot en klein. De fruit gums met verschillende smaken zijn verpakt in kleine zakjes die u geheel naar uw wens kunt vormgeven. Bij ons heeft u al 1.000 zakjes fruitgums voor 355,22 €4.

4incl. BTW, inhoud/zakje: 10 g, 4/0-kleurig (excl. BTW 293,57 €)

Heerlijke chocolade
in miniformaat

Schokoladentäfelchen

Tegen deze zoete reclame is niemand bestand: Onze chocolaatjes zijn ideaal om weg te geven tijdens iedere situatie. Op de verpakking prijkt uw logo of kerstwens. 1.000 van zulke bedrukte chocolaatjes leveren we al voor 335,75 €5.

5incl. BTW, chocolaatje, per stuk verpakt, gewicht: 5 g, 4/0 kleurig (excl. BTW 277,48 €).

Kleine lekkernij,
fantastische smaak

Fruchtbonbons im Werbewickel

Met onze heerlijke vruchtnoepjes tovert u in een handomdraai een lach op het gezicht van uw klanten of medewerkers. Deze ovale lekkernijen vormen een ideale attentie, giveaway of kleine blijk van waardering. De snoepjes met verschillende smaken zijn in een papiertje gewikkeld dat u naar wens kunt laten bedrukken. Bestel nu 15 kg vruchtensnoepjes met uw logo erop voor slechts 273,99 €6.

6incl. BTW, 4/0-kleurig (excl. BTW 226,44 €).