Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

OK

Bekers

Dit zou je ook kunnen interesseren

Kartonnen bekers bedrukken - Reclame 'To Go'

Een krachtige slogan, een opvallend motief, een aansprekend statement; maak uw bekers niet alleen een eyecatcher, maar tegelijk ook een reclamedrager. Kartonnen bekers bedrukken voor dranken-, espresso- of ijs: ontwerp innovatieve en representatieve verpakkingen voor allerlei lekkernijen en bedruk ze online. Voor bijzondere reclameacties en kansspelen hebben wij speciale bekers met een tegoedbon. Net als alle andere bekers zijn ze gemaakt van voor levensmiddelen geschikt karton en geur- en smaakvrij.

Wilt u uw klanten iets dat stabieler en duurzamer is in de hand geven? Laat dan bij uw onlinedrukkerij glazen en mokken bedrukken. Deze hoogwaardige giveaways zijn gemaakt van keramiek.

Enkelwandig of dubbelwandig, probleemloos lekker

Onze dubbelwandige bekers bieden optimaal comfort bij warme dranken. Ze zorgen ervoor dat de handen van uw klanten, ondanks de hoge temperaturen in de beker, toch aangenaam koel blijven. Bovendien zijn ze erg robuust en ze kunnen in veel verschillende varianten worden bedrukt. De enkelwandige bekers zijn uitstekend geschikt voor het schenken van koele dranken, bijvoorbeeld bij sportevenementen, beurzen of festivals.

Beide varianten zijn leverbaar in 200 ml en 300 ml en kunnen als optie worden besteld met een wit of zwart kunststof deksel. De bekers zijn gemaakt van glanzend wit 300 g karton en zijn aan de binnenkant voorzien van een polyethyleencoating.

Willen uw klanten meerdere bekers tegelijk vervoeren? Dan zijn bekertrays buitengewoon praktisch. Deze leveren wij voor vier of vijf bekers. Ze zijn gemaakt van stabiel 390 g kraftpapier en kunnen uiteraard volgens uw wensen worden bedrukt.

De kleine beker voor tussendoor

Onze espressobeker heeft met een volume van 100 ml het optimale formaat voor een kleine koffieshot. Uiteraard kunt u hem ook gebruiken voor andere dranken. Deze mogen echter niet heter zijn dan 80 graden Celsius. Om ervoor te zorgen dat ook de buitenkant van uw bekers de aandacht trekt, bedrukken wij die net als de andere bekers ook in vier kleuren. Zo komt uw opgedrukte motief of slogan helemaal tot zijn recht.

IJs, snacks en alles wat lekker is

Vooral op de warme dagen van het jaar wordt veel ijs gegeten. Dat is dan ook het beste moment voor uw reclame op een ijsbeker. De bekers zijn bijzonder robuust, gemaakt van glanzend wit 300 g karton en aan de binnenkant voorzien van een PE-coating. U kunt kiezen uit twee formaten: (8 oz/200 ml en 12 oz/300 ml) en ze geheel naar uw wensen laten bedrukken.

Dat wij ze ijsbekers noemen, betekent echter niet dat u er alleen maar koude lekkernijen in kunt serveren. Ze zijn ook prima geschikt voor gummibeertjes, popcorn, pinda's of wat u uw gasten of klanten dan ook wilt aanbieden.

Om schone handen te houden zijn servetten reuze handig. In verschillende formaten, voor een kwart of helemaal bedrukt ronden ze het positieve totaalbeeld van uw bedrijf af.

Kansspelen, maar nu eens anders; kartonnen bekers bedrukken met tegoedbon

Bekers met tegoedbon zijn ideaal voor buitengewone acties. Met tegoedbonnen kunt u uw eigen producten als cadeau presenteren of kortingsbonnen in de wand van de beker afdrukken. De klant ontdekt pas na het losscheuren of hij of zij heeft gewonnen. Dat zorgt niet alleen voor verrassingsmomenten, maar ook voor plezier met het product.

Gebruik ze bij beurzen, om de belangstelling van potentiële klanten te trekken. Bezoekers die de beker niet direct leegdrinken, lopen ermee over het beursterrein, zodat uw boodschap door veel andere bezoekers wordt opgemerkt. Ook op een zomerfeest of kerstevenement mogen deze bekers beslist niet ontbreken. U kunt er bijvoorbeeld de hoogtepunten van de afgelopen maand of het afgelopen jaar op afdrukken. Of u verpakt de nieuwste mededelingen aan de medewerkers. Of druk die af als beeldraadsel.

Bij een kansspel horen vaak uitgebreide verklaringen en deelnamevoorwaarden. Laat flyers drukken of folders drukken en geef ze aan uw klanten mee.