Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel ons gerust. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon+32 2 40 37 275
/be/callback
Actueel nieuws
Meer

Kartonnen bekers

Voor warme en koude dranken, ijs, frozen yoghurt of snacks: Met de bekers van FLYERALARM weet u uw lekkernijen bijzonder fraai te presenteren. Heeft u het graag lekker warm? In onze dubbelwandige bekers blijft uw koffie langer op temperatuur. En wanneer u het hoofd liever koel houdt: Vanaf een oplage van 1.000 stuks kunt u uw frisse traktatie uit onze naar uw wens bedrukte ijsbekers lepelen. Alle bekers zijn praktisch mee te nemen of te geven en weten met uw logo of slogan behoorlijk indruk te maken. Overigens: Ook snacks voelen zich best thuis in onze ijsbekers. Dus wat denkt u van een portie popcorn voor onderweg?

Al onze bekers zijn handig om mee te nemen en mee te geven en maken, bedrukt met uw logo of slagzin, een bijzondere indruk. Voor promotie acties adviseren wij onze bekers met tegoedbon. De buitenwand van de dubbelwandige beker is voorzien van een geperforeerde tegoedkader; gemakkelijk los te scheuren en mee te nemen.