Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

OK

Snoep bedrukken: Uw reclameboodschap gaat er gegarandeerd in met snoep

Beursbezoekers, restaurantgasten of passanten voor uw winkel - doe uw klanten een heerlijk pleziertje. Iedereen is blij met een kleine attentie. Tegelijkertijd kunt u onze zoete reclameartikelen helemaal naar uw wensen laten bedrukken. Maak gebruik van de positieve associatie en koppel die emotie aan uw producten en uw bedrijf. Plaats uw logo bijvoorbeeld op onze kleine zakjes fruit gum of druivensuiker.

Wat mag het zijn? Snoep bedrukken voor de vergaderruimte of liever giveaways voor uw winkel? Laat u inspireren door ons assortiment en kies het voor u geschikte reclamemateriaal.

Bij onze online-drukkerij kunt u allerlei snoep bedrukken: Fruit gums, chocolaatjes en hartjes, suikersticks of kauwgom. Ontwerp heel eenvoudig uw persoonlijk snoep. Hier vindt u een selectie van de populairste producten.

Fruit gums 10 g: Met dit snoepgoed doet u zowel kinderen als volwassenen een plezier. De voorzijde van het zakje fruit gums kan naar wens bedrukt worden. De zakjes zijn gevuld met vormen die passen bij uw doel: klassieke beertjes of hartjes, auto's of fruit gums rondom het thema voetbal. De keuze bestaat uit sinaasappel-, passievrucht-, citroen-, kersen-, ananas- en frambozensmaak. De verpakking van de voor u perfecte zoetwaren bedrukken wij voor nagenoeg elke gelegenheid.

→ Uw klanten beleven lang plezier aan onze mini-snoepdoosjes die zijn gevuld met Tic Tac Fresh Mints®, Tic Tac Fresh Orange® of een Pulmoll®-mix van limoen en munt, sinaasappel en gemengde bessen. De minidoosjes zijn ideaal als kleine verfrissing voor uw klanten en zakenpartners en passen daardoor voortreffelijk in vergaderruimtes, op beurzen en evenementen en in elk klein zakje. De voorzijde van het aluminium blik kan geheel naar wens worden bedrukt.

→ Tegen onze chocolaatjes kan niemand nee zeggen. De chocolaatjes van vollemelkchocolade zijn een ideale giveaway om op beurzen, uw point-of-sale of in de verkoop- en bedrijfsruimtes uw boodschap op een heel persoonlijk bedrukte verpakking te promoten. Kies voor de chocolaatjes en scoor bij uw doelgroep zowel op smaak, individualiteit als slimheid.

→ Energieboost voor uw reclame en uw klanten: Ontwerp de voorzijde van onze druivensuikerpakjes van het merk Dextro Energy helemaal naar uw eigen wensen en deel ze ruimhartig uit aan uw wachtende of passerende klanten. Ook uw zakenpartners zullen genieten van een fraai vormgegeven energieboost tijdens lange vergaderingen.

Geweldige combinatie: welke producten passen geweldig bij uw online bedrukte zoetwaren?

Wilt u uw reclameartikel versturen? Kijk dan in ons assortiment productverpakkingen. Onze onlinedrukkerij bedrukt alles in uw huisstijl, zodat het reclame-effect verdubbelt. Bovendien beschermt de verpakking uw producten. Of u nu een geschenkverpakking of een beschermende doos zoekt, rechthoekig, vierkant of rond; bij ons vindt u de juiste omverpakking voor uw snoep.
Of laat bij het aanreiken van een attentie flyers drukken om uw bedrijf, uw kortingsactie of de huidige nieuwsbrief onder de aandacht te brengen.