Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel ons gerust. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon+32 2 40 37 275
/be/callback
Nieuws
Meer

Glazen en mokken

Tijdens de koffiepauze op kantoor, als promotiemateriaal op beurzen en markten of als duurzaam geschenk voor klanten: Bedrukte mokken zijn een populaire en duurzame manier om reclame te maken. De mok vormt met uw logo, slogan of grappige spreuk gegarandeerd een blikvanger en dat iedere dag opnieuw. Ze hebben, voorzien van uw reclameboodschap, een vertrouwde uitstraling voor uw klanten en zakenpartners.

Koffiebekers
 • klassieke mok van keramiek
 • fotorealistische sublimatiedruk
 • kan volledig bedrukt worden
Theeglazen
 • oor van glas
 • helder of gesatineerd glas
 • rondom bedrukbaar
 • stapelbaar
Reclamemok, klassiek
 • klassieke, rechte, witte mok van keramiek
 • hoogwaardige, duurzame reclamedragers
 • bedrukbaar gedeelte: 75 x 185 mm
 • vanaf 150 stuks, bedrukt met directe zeefdruk
Glühwein bekers
 • glazen met oor
 • mokken van keramiek met oor
 • kroezen van keramiek met oor
Thermosbekers
Thermosbekers
 • vulvolume 350 ml
 • roestvrij edelstaal
 • kan rondom worden bedrukt
Koffieglazen
Koffieglazen
 • dubbelwandig met isolerend effect
 • espresso (80 ml)
 • cappuccino (250 ml)
 • latte macchiato (320 ml)
Verpakking voor mokken

ONZE ANDERE RELATIEGESCHENKEN

Pennen en balpennen
Snoep
Tassen
Keycords en lanyards
Elektro en accessoires
Vrije tijd

Glazen en mokken bedrukken - elke dag in het middelpunt

Ook uw klanten en zakelijke partners hebben elke dag wel een kopje nodig. Tijdens de koffiepauze op kantoor, bij vergaderingen met klanten in de vergaderruimte, tijdens een gesprek aan de beursstand of als promotiegeschenk op markten. Gebruik dat voordeel en maak ze tot reclamedrager. Onze mokken zijn bij onze klanten erg geliefd als duurzaam giveaway. De mok vormt met uw logo, slogan of grappige spreuk gegarandeerd een blikvanger en dat iedere dag opnieuw.

Glazen of keramische mokken? Of wilt u een opvallende vorm? Kies een passende beker!

U bent op zoek naar een slimme reclamedrager waarbij genot en reclame samenkomen? Met onze bedrukte glazen komt uw boodschap gegarandeerd aan bij uw klanten, zakelijke partners en medewerkers. Glazen en mokken bedrukken wij met uw ontwerp. Kies uit onze vijf verschillende varianten de perfecte glas voor u en uw klanten!

→ Glühweinmokken:

Bij ons kunt u kiezen tussen klassieke, aardewerken glühweinmokken, fraaie glazen mokken in een doorzichtige of juist gesatineerde uitvoering of een opvallende glühweinmok. En wel zo praktisch, al onze glühweinmokken zijn zowel voorzien van een ijkstreepje als de wettelijke voorgeschreven CE-markering en u kunt ze al bestellen vanaf 150 stuks. Hiermee zijn alle mokken al klaar voor gebruik in de horeca. Wij bedrukken ze professioneel met het door u gewenste motief zoals logo, afbeelding of spreuk, zodat u en uw klanten er lang plezier van hebben.

→ Glazen, keramiek:

Onze bedrukbare glazen zorgen voor de perfecte doorkijk. De glazen met handvat zijn volledig van glas en rondom te bedrukken. Voor de decoratie van de mokken worden glaskeramische kleuren gebruikt van de beste kwaliteit. Ze zijn bovendien geschikt voor de vaatwasser en krasbestendig. U kunt glazen en mokken bedrukken van doorzichtig of gesatineerd glas. Om plaats te besparen zijn de mokken stapelbaar.

→ Glühweinmokken, keramiek:

Bedrukte keramische glühweinmokken zijn de perfecte reclamedrager op kerstmarkten en X-Mas-party's. Via de zeefdruktechniek drukken wij uw boodschap op de mokken, voor het motief kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. U kunt bovendien kiezen uit de twee basiskleuren rood en wit voor de mokken. De ijkstreep staat op 0,2 l.

→ Glühweinkroezen:

Bent u op zoek naar een opvallende porseleinen beker? Dan is onze karakteristieke glühweinkroes de juiste keuze. Dankzij zijn uitzonderlijke vorm die op een bierpul lijkt, trekken de glühweinmokken zeker alle aandacht op de kerstmarkten. De ijkstreep staat op 0,2 l, waardoor hij uitstekend geschikt is voor de verkoop van glühwein, thee of chocomelk. Nu hoeft u alleen nog de juiste kleur voor uw kroes te kiezen. U kunt kiezen uit drie kleuren: rood, blauw en wit.

→ Koffiemokken:

Dat is pas zuivere koffie! Naar wens bedrukte mokken van keramiek zijn een populaire giveaway. Zo bent u iedere dag weer in beeld bij uw klanten en zakenpartners. Onze onlinedrukkerij bedrukt het gehele oppervlak van deze klassieker geheel volgens uw wensen. Onze klassieke, rechte, witte kop van keramiek is met behulp van een fotorealistische sublimatiebedrukking in zijn geheel online te bedrukken. Inhoud 300 ml.

Geweldige combinatie: Welke producten vullen uw glazen of mokken het beste aan?

Servetten bedrukken voor in uw restaurant of café, in de kantoorkeuken of aan de beursstand. Bij ons hebt u de keuze uit veel verschillende soorten servetten. Druk er naast uw logo nog een link op naar een waardebon, een barcode voor het bestellen van een nieuwsbrief of uw internetsite.