Beste klant, wij maken op onze webwinkel gebruik van cookies voor een optimaal gebruik van onze service. U geeft door verder gebruik te maken van onze website toestemming voor het gebruik van cookies. OK Meer info
Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel ons gerust. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon+32 2 40 37 275
/be/callback
Actueel nieuws

24.10.2016 - Levertijd

Beste FLYERALARM klanten, maandag 31 oktober en dinsdag 1 november 2016 zijn in bepaalde delen van Duitsland wettelijk voorgeschreven feestdagen. Hierdoor verlengen zich onze levertijden met twee werkdagen. Bedankt voor uw begrip.


Meer

Als winkeltas of goodiebag

Kleding, cadeauartikelen, levensmiddelen: bij elke aankoop hoort een draagtas. Kies uw favorieten en laat de papieren tas bedrukken met uw logo en contactgegevens. De Basic-draagtas met vlakke hengsels in natuurlijk wit of bruin en in opvallende bonte kleuren. De variant met papieren hengsels, bijpassend bij de basiskleur van de tas, ook in wit, bruin en bonte kleuren. De klassieke draagtas van 170 g ongestreken kraftpapier. Of de 190 g-uitvoering in gedistingeerde 'lak-look'. Beide klassieke varianten zijn rondom bedrukbaar en voorzien van zachte kunststof hengsels.