POS materiaal drukwerk

Trek de aandacht van klanten met POS-materiaal van hoge kwaliteit. POS-materiaal (point of sale) is drukwerk die de verkoop van producten stimuleren. Voorbeelden van pos materiaal zijn buitenreclame, promotie artikelen, stoepborden of posters. Ook bedrijfskleding bedrukken is mogelijk. Bij FLYERALARM bestel je makkelijk en snel POS-materiaal met je bedrijfslogo.

Ook interessant

Corona communicatie drukwerk

POS materiaal is erg geschikt om in te zetten om de laatste corona veiligheidsmaatregelen aan te geven. Denk hierbij aan posters voor op het raam, vloerstickers, textielbanners of deurstickers. Of het nu gaat om een reclame boodschap, veiligheidsmaatregelen of een actie: er zijn vele opties mogelijk. Bekijk alle mogelijkheden om jouw boodschap binnen te communiceren bij binnendecoratie & productpresentatie pagina.

Promoot jouw bedrijf buiten de deur

Wil je je boodschap buiten verkondigen: op een originele en opvallende manier? Bij FLYERALARM denken we graag mee met jouw buitenreclame. POS materiaal voor buiten kan namelijk erg uiteenlopen. Er zijn diverse POS materiaal voorbeelden. Denk aan spandoeken ophangen, banners bedrukken of reclameborden inzetten om bijvoorbeeld in een binnenstad of op een evenement de aandacht te trekken van voorbijgangers. Of wil je in en rondom je winkel de aandacht trekken van je doelgroep? Denk aan stoepborden, vlaggen of posters bedrukken. Wil je opvallen met buitenreclame op een evenement laat dan een partytent met bedrijfslogo drukken, customized strandstoelen maken of bestel hoezen voor statafels met logo.

Maak indruk op evenementen en beurzen

Bij FLYERALARM hebben we jarenlange ervaring met het drukken en leveren van drukwerk en aankleding voor beurzen en evenementen. Naast de aankleding zijn giveaways en promotieartikelen natuurlijk onmisbaar op beurzen en evenementen. Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende soorten POS materiaal: pennen, stickers, mokken, katoenen tassen of usb-sticks. Maar ook snoep en blikjes drukken met je logo is mogelijk. En natuurlijk geef je die mee in verpakkingen in huisstijlkleuren. Zo kun je bij ons ook meteen verpakkingen bedrukken, zoals papieren draagtassen, gondeldoosjes of stickers op rol.

Bedrukte bedrijfskleding

Om je point of sale helemaal af te maken bedruk je natuurlijk bedrijfskleding voor het personeel. Wij hebben vele opties om bedrijfskleding te bedrukken. Ga je voor een casual t-shirt, nette blouse of kies je voor een sportief softshell jack of fleecejack? Wij bedrukken bedrijfskleding voor vele verschillende sectoren: van kleding voor horeca-personeel achter de bar, voor salesmanagers op een beurs of voor studenten die gratis producten uitdelen op een festival.

Goedkoop point of sale drukwerk

Wil je op een voordelige manier POS materiaal bestellen? Onze tip is: bestel in één keer al je benodigdheden voor je evenement, beurs of winkels. Door in grote aantallen te bestellen, is POS drukwerk goedkoper en bespaar je op de kosten. Maak een afvinkbare boodschappenlijst met POS-materiaal en gebruik die bij elk evenement weer opnieuw. Zo zie je niks over het hoofd en bestel je goedkoop promotiemateriaal.