Folderdisplays

Folderdisplays: toon uw drukwerk van zijn beste kant

De toepassingsmogelijkheden van onze folderdisplays van metaal of kunststof zijn (nog net niet) eindeloos. Met folderdisplays op de receptie van uw kantoor, bij de ingang van uw winkel of aan de balie op uw stand kunt u de voor geïnteresseerden meest belangrijke informatie in één oogopslag op één plaats presenteren. Bovendien hebt u altijd alles bij de hand om uw klanten snel te voorzien van de juiste informatie. We hebben verschillende folderdisplays en u kunt kiezen tussen kleine en grote formaten, voor op tafel, als standaard of voor montage aan de wand

Wilt u een folderdisplay van metaal of van kunststof kopen? Welke is geschikt voor het formaat van mijn prospectussen? Hier vindt u de modellen van onze drukkerij. Kies uw eigen favoriet!

We hebben voor u drie verschillende folderdisplays van metaal en vijf verschillende die zijn gemaakt van doorzichtige kunststof. Afhankelijk van de uitvoering kunt u het folderdisplay op de grond, op tafel of aan de wand bevestigen. Hier vindt u het juiste model voor uw informatiehoek.

Folderdisplays van metaal: Presenteer uw flyers of folders in onze in folderdisplays in fraai zilverkleurig aluminiumdesign. Afhankelijk van de uitvoering kunt u er vijf tot zeven DIN A4-formaten in kwijt. Wilt u ook graag kleinere formaten presenteren? Gebruik dan de gratis meegeleverde DIN A5-onderverdelingen. Om ook DIN A6 netjes te presenteren kunt u ook A6-onderverdelingen meebestellen. Het staand model heeft zeven vakken (geschikt voor een stapeltje folders van 2,6 cm hoog) en is geschikt voor DIN A4- of DIN lang-formaten. Het zilverkleurige aluminium tafelmodel (vuldiepte 2,6 cm) inclusief 5 onderverdelingen is ook ontworpen voor DIN A4- of DIN lang-formaten. Ons wandmodel van zilverkleurig aluminium heeft ook vijf vakken (vuldiepte 2 cm) en wordt geleverd met vijf acrylplaten die variabel kunnen worden gebruikt voor DIN A4, DIN A5 of DIN lang in staand formaat.

Folderdisplays van kunststof: wordt uw reclame vaak over het hoofd gezien? Biedt u uw flyers en folders dan bijzonder in het oog springend aan op tafels, counters of balies. Het glasheldere materiaal van onze displays past zich optisch aan elke omgeving aan en biedt vrij zicht op de inhoud. De ranke folderdisplays leveren wij in vijf verschillende varianten: Met een, twee of vier vakken voor uw DIN lang/DIN A6-folders. Daarnaast vindt u bij onze drukkerij ook folderdisplays voor DIN A5 en DIN A4. Als de ruimte op uw tafel of balie beperkt is kunt u de uitvoering met twee of vier vakken kiezen. Zo kunt u uw aanbiedingen handig achter elkaar plaatsen. De folderdisplays van kunststof zijn al vanaf drie stuks te koop.

Geweldige combinatie: Welke producten vullen de folderdisplays mooi aan?

Uiteraard kunt u er allerlei formaten en soorten folders in presenteren, maar u kunt natuurlijk ook meteen de bijpassende flyers of ansichtkaarten meebestellen! Kies bij uw flyers tussen de glanzend, mat, exclusief, gerecycled of milieupapier. Ons assortiment bevat voor elke smaak het juiste papier. Wanneer al het drukwerk bovendien ook nog in dezelfde huisstijl is gemaakt, ziet uw informatiehoek er direct geordend, harmonieus en professioneel uit.