Chocolade

Heerlijke chocolade bedrukken met uw eigen design

De perfecte giveaway maakt positieve emoties los bij de ontvanger. Vanwege het praktische nut, het fraaie uiterlijk – óf de heerlijke smaak. Mocht u voor het laatste kiezen, wat ligt er dan meer voor de hand dan chocolade als attentie? Chocolade is met afstand het populairste snoep, waar per jaar bijna 10 kg per hoofd van de bevolking verorberd wordt. Dus waarom niet chocolaatjes, chocoladehartjes of -figuren – of beter gezegd: de verpakking ervan – chocolade bedrukken met uw logo of uw eigen ontwerp? Dit is zonder meer het perfecte reclamemiddel voor uw point of sale, de volgende beurs en elk evenement. En daarbij hoeft u zich niet te beperken tot een doelgroep, want iedereen, van klein tot groot, houdt van chocolade.

Bij de koffie of zomaar tussendoor: Chocolaatjes

Het hoeft natuurlijk niet een hele reep te zijn, zo'n chocolaatje is in veel situaties juist veel praktischer en gepaster. Heeft u bijvoorbeeld weleens geprobeerd een tablet van 100 gram op het schoteltje van een koffiekopje te leggen? Dat zou wel een heel royale uitvoering van het servies vergen. Het is dan ook maar goed dat onze compacte mini variant 4,6 gram weegt. Die past uitstekend op elk schoteltje én in elke mond. De perfecte give away, ook buiten het café. En zelfs de vingers blijven schoon dankzij de handige verpakking. À propos verpakking: De voorzijde kunnen we geheel naar wens bedrukken. Op de achterzijde moet in elk geval de verplichte levensmiddeleninformatie, zodat de klanten kunnen lezen welke ingrediënten zijn gebruikt. Hier gaat het bijvoorbeeld om minstens 35% cacao. De tabletjes leveren we vanaf 1.000 stuks met een maximale oplage van 10.000. En u kunt er een jaar over doen om ze uit te delen, want zo lang zijn de chocolaatjes houdbaar, mits op de juiste wijze bewaard.

Paashaas, kerstman, etc: Chocoladefiguren bedrukken

Deze chocoladefiguren zijn echt allrounders: Met kerst krijgen ze een rode jas, met Pasen een hazenpak en bij sportevenementen het juiste shirt. Heeft u andere evenementen of outfits? Maak een printbestand en wij leveren de figuurtjes in de juiste outfit bij u af. Ook de omverpakking kunt u natuurlijk zelf ontwerpen, alleen de levensmiddeleninformatie is verplicht. De figuren zijn gemaakt van Duitse kwaliteitschocolade en smelten op de tong. Een waar genot voor uw klanten en iedereen die het voorrecht heeft ze te ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan de bezoekers van uw zaak of stand op de beurs of uw medewerkers. Iedereen is blij met zo'n heerlijke attentie. We kunnen tot 5.000 chocolaatjes voor u verzorgen, dus ruim genoeg voor iedereen en voor geluksvogels misschien zelfs twee.

Echte liefde: chocoladehartjes

Laat zien hoeveel ze u waard zijn – en dat via meerdere zintuigen. De ontvangers zien het hartje en proeven de zoete smaak. Hoewel de vorm op zich al genoeg zegt, is er op de folie nog voldoende ruimte voor een extra boodschap. Of voor uw eigen ontwerp, afgestemd op het seizoen of evenement. En u hoeft zich echt niet te beperken tot Valentijnsdag: uw hart gaat immers het hele jaar door uit naar uw klanten, partners en medewerkers. Dus van Kerst en Pasen tot jubilea en feesten en van voorjaar tot winter. Dus selecteer het aantal en laat ze online bedrukken.

Waarom je gelukkig wordt van chocolade

Het is geen verkooptruc en ook geen tovenarij. Het is wetenschappelijk bewezen dat chocolade gelukkig maakt. Het geluksgevoel wordt veroorzaakt door diverse stofjes in chocolade. Dat is onder meer fenylethylamine dat ook vrijkomt wanneer we verliefd worden. En verder opwekkende stofjes zoals cafeïne en theobromine. Geen wonder dus dat mensen enorm behoefte kunnen hebben aan chocolade. Wie wil er nu niet altijd gelukkig zijn? En tegen die extra kilo's valt best iets te doen.

Nog meer lekkers

Gelukkig maken ook onze andere snoep om te bedrukken: Ontdek bijvoorbeeld onze fruitgums in allerlei soorten. De pakjes van 10 gram bevatten een lekkere mix van verschillende smaken, waar zeker niet alleen kinderen blij van worden. Hetzelfde geldt voor de fruitsnoepjes. De snoepjes met verschillende smaken zijn in een papiertje gewikkeld dat u naar wens kunt laten bedrukken. Verder hebben we ook mini-snoepdoosjes. Deze bevatten losse Pulmoll of TicTacs die lekker wegeten. FLYERALARM – uw drukkerij met smaak.