Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Ok 
+32 2 403 72 75 ma-vr. van 8:30 - 17:30 uur Gratis levering Overnight

Wens- en uitnodigingskaarten

Wens- en uitnodigingskaarten classic
 • kunstdrukpapier
 • glanzend en mat
 • A6 en US
 • vierkant klein, groot en XL
Wens- en uitnodigingskaarten met exclusieve veredeling
 • glanzende en gedeeltelijke UV-lak
 • laminering en digitale foliedruk
 • steunkleuren
Wens- en uitnodigingskaarten van exclusief materiaal
 • bijzonder papier en structuurpapier
 • metallic papier
 • goud-, zilver- en parelmoerpapier
Wens- en uitnodigingskaarten milieu en natuur
 • gerecycled papier
 • natuurpapier
 • DIN A6 en DIN lang
 • vierkant klein, groot en XL
Wens- en uitnodigingskaarten, formaat op maat
 • gesloten eindformaat 5,5 x 8,5 cm bis DIN A4
 • horizontaal of verticaal in het midden gevouwen
 • volledig naar wens te bedrukken

Echt uitnodigende wenskaarten drukken

Voor bedrijfsjubilea, huwelijken of open-huisdagen: Uitnodigingskaarten in uw eigen ontwerp zijn echte allrounders. Ze geven cachet en komen direct sympathiek over bij de ontvangers. Wie is er nou niet blij met een aantrekkelijk ontworpen uitnodigingskaart?

Juist nu de stroom e-mailberichten steeds verder toeneemt zijn kaartenschrijvers positief opvallend bezig. Terwijl veel e-mail als reclame ongelezen in de prullenbak belandt, wordt een creatieve kaart graag gelezen. Een door de post bezorgde uitnodiging heeft charme en is persoonlijk.

Datzelfde geldt ook voor wenskaarten, bijvoorbeeld bij een verjaardag voor klanten en medewerkers, voor kerstmis of om zakenpartners te bedanken voor een succesvolle samenwerking. Al onze uitnodigings- en wenskaarten drukken wij op de formaten DIN A6 en DIN lang (staand- of liggend formaat) en vierkant. De vouw mag van ons zowel aan de korte als de lange zijde zitten.

Wenskaarten laten drukken en veredelen

Uw onlinedrukkerij levert voor elke gelegenheid wens- en uitnodigingskaarten in verschillende materialen en met diverse veredelingen:

→ voor een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding kiest u onze klassiekers op glanzend of mat kunstdrukpapier. Als u kiest voor de matte variant, dan brengen wij daar als bescherming dispersielak, UV-lak of een foliëring op aan.

→ Voor officiële gelegenheden adviseren wij wens- en uitnodigingskaarten op stijlvol papier met linnenpreeg. Perfect daarbij: de passende enveloppen drukken wij in DIN lang-formaat van fraai linnenpapier.

→ Gaat u voor het grote wow-effect? Laat dan uw uitnodigingskaarten online drukken en kies daarbij voor Silverstar®. Het exclusieve materiaal spiegelt en is helemaal glamour. Wat terughoudender, maar ook met een zekere glamourvolle touch, zijn wenskaarten van schitterend CHROMOLUX-parelmoer.

Zien en voelen: Met een foliepreeg in fraai goud of zilver of in vurig rood spreekt u gelijktijdig twee zintuigen aan. De gepreegde elementen zijn niet alleen optisch aantrekkelijk, maar nodigen ook uit om te voelen. Hetzelfde geldt voor gedeeltelijke UV- of reliëflak, die enkelzijdig wordt aangebracht.

Met het oog op het milieu kunt u uw uitnodigingskaarten ook op gerecycled papier laten drukken. Het is voorzien van het 'Blaue Engel-keurmerk' en is bijzonder wit.

Perfect gecombineerd: Bijna 90 % van alle wenskaarten worden als klapkaartje in een envelop verstuurd. Ook in zakelijke omgevingen is dat de standaard. Uiteraard hebben wij de passende omslagen voor uw wens- en uitnodigingskaarten in ons assortiment. Onder envelop onbedrukt, zonder venster, met plakstrip vindt u enveloppen in leuke kleuren, zoals zonnegeel, meigroen, kobaltblauw of kersrood.

Kaartencampagnes voor klantenbinding

Wilt u van uw klanten vaste klanten maken? Begin dan nu eenvoudig met een wenskaartencampagne: op zijn of haar verjaardag krijgen uw klanten naast een vriendelijke groet per post bijvoorbeeld een waardebon voor de volgende bestelling of een folder met kortingartikelen en -diensten. Als klein presentje kunt u er bijvoorbeeld een jaarplanner in mini-formaat of een mini memoblok bij doen.

De geschiedenis van wens- en uitnodigingskaarten gaat terug tot het oude Egypte. Aan het begin van het nieuwe jaar gaven Egyptenaren zelfgemaakte spreuken op papyrus aan elkaar. In Europa lieten de adel en de gegoede burgerij na de uitvinding van de boekdrukkunst visitekaartjes bedrukken, die men bij bezoeken aan familie, bekenden en vrienden achterliet. Omdat de mensen elkaar ook nog voorspoedige jaarwisseling wilden wensen, ontwikkelde het visitekaartje zich tenslotte tot de nieuwjaarskaart. De oudst bekende wenskaart uit het Duitse taalgebied is van 1493. Eerst werden wenskaarten voornamelijk op de naamdag of met kerstmis verstuurd. Tegenwoordig is één op de twee kaarten een verjaardagskaart.

Kerstkaarten met kant-en-klaar design

Maar ook met kerstmis wordt nog steeds een enorme variëteit aan kaarten aan klanten en zakenpartners verstuurd. Uw onlinedrukkerij helpt u met kerstkaarten waarvan zowel de voor als de achterkant al is ontworpen. U kunt kiezen uit talloze motieven, veredeld met een foliepreeg, glinsterende lak of een laserstansing. Op de binnenkant van de wenskaarten drukken wij uw eigen tekst.. En natuurlijk leveren wij bij de kleur passende enveloppen mee. Kaart ondertekenen, adresetiket op de envelop plakken en op de post doen!

Ontwerptips voor uitnodigingskaarten

Voor wij uw wenskaarten drukken kunt u eerst het ontwerp maken. Onze tips:

→ Op de voorzijde plaatst u een korte toelichting op de aanleiding voor de wens of uitnodiging.

Aan de binnenkant plaatst u alle aanvullende informatie, misschien aangevuld met enkele persoonlijke woorden en uw ondertekening, met de hand geschreven of ingescand.

→ Om ervoor te zorgen dat de ontvangers meteen zien dat de kaart van u en uw bedrijf afkomstig is, gebruikt u de kleuren van uw huisstijl. Vergeet ook het logo niet!