Wens en uitnodiging kaarten drukken

Laat nu kaarten drukken bij FLYERALARM en bestel een wenskaart in 6 stappen. Heb jij een kerstkaart of uitnodiging voor een bruiloft, winkelopening of bedrijfsfeest snel nodig? Bij ons krijg je kwalitatief hoogwaardig gedrukte kaarten met snelle levering. Kies uit kant-en-klare designs of druk een zelfontworpen tekst en afbeelding op een ansichtkaart.

Dit zou je ook kunnen interesseren

Bestel makkelijk een wenskaart bij FLYERALARM

Door kaarten te laten drukken en te versturen met de post, val je in deze tijd meer op dan ooit tevoren. Juist nu het aantal uitnodigingen en kerstkaarten via e-mail steeds groter wordt, is een papieren ansichtkaart iets bijzonders. E-mail belandt als ongelezen reclame in de prullenbak, maar een creatieve wenskaart krijgt een plekje op het bureau of whiteboard van je klant, relatie of genodigde.

Maak iets bijzonders van je kaart door te kiezen voor een luxe veredeling zoals letters in de kaart gedrukt met rëlief, bijzonder materiaal zoals natuurpapier of goudpapier of een kaart met zelfgemaakte illustratie. Uit onderzoek blijkt dat een uitnodiging of kaart per post beter wordt gelezen en onthouden door de ontvanger dan een digitale kaart.

Hoe bestel ik een kaart?

Bedenk wie de doelgroep is en wat je budget is. Wil je uitpakken met speciale papiersoorten, bijzondere details zoals reliëf en uitsneden (veredelingen) of ga jij voor een standaard kaart of milieuvriendelijk exemplaar? Bedenk hiervoor wie de doelgroep is en wat de boodschap is die je wilt overbrengen met je kaart.

  • Stap 1: Kies vervolgens uit 1 van de 5 types: classic wenskaarten, uitnodigingskaarten met bijzondere beschermlagen, kaarten van bijzonder papier, milieuvriendelijke ansichtkaarten of exemplaren met een afwijkend formaat.
  • Stap 2: Kies de vorm: staand, liggend of vierkant
  • Stap 3: Kies het eindformaat
  • Stap 4: Kies de plaats van de vouw: aan de lange of smalle kant
  • Stap 5: Kies het papier en de veredeling (beschermlaag)
  • Stap 6: Kies tot slot het aantal stuks van de kaarten die je wilt bestellen

Welke speciale opties zijn er om een kaart te versieren?

Wil jij bijzondere kaarten bestellen om bij een relatiegeschenk te geven tijdens de feestdagen? Een originele kerstkaart drukken of een spectaculaire uitnodiging maken? Kies dan voor wenskaarten met een bijzondere, exclusieve veredeling. Denk aan kraftpapier, papier met marmer patroon, digitale foliedruk met hologram of letters die als reliëf op papier worden gedrukt (pregen). Ook voor diverse papiersoorten voor je wenskaarten zit je bij FLYERALARM goed. Je kunt kiezen uit 7 verschillende soorten papier van linnenpapier tot goudpapier of metallic karton.

Welke kaart voor welke gelegenheid?

Kaarten voor officiële gelegenheden

Voor officiële gelegenheden zoals een bruiloft of een jubileumuitnodiging adviseren wij kaarten op stijlvol papier met linnenpreeg te drukken met de bijpassende enveloppen. Pregen is een speciale techniek waardoor tekst verhoogd of verdiept in papier wordt gedrukt. Hierdoor ontstaat een beeld met reliëf.

Opvallende kerstkaarten

Wil je opvallen tussen de vele kerstkaarten en relatiegeschenken aan het eind van het jaar? Ga dan voor het grote wow-effect met silverstar® papier. Dit luxe materiaal spiegelt en is erg feestelijk. Iets subtieler maar ook met een glamourvolle uitstraling, zijn wenskaarten van schitterend parelmoerkarton.

Bereik millennials met een verrassende kaart

Wil jij kaarten drukken en zijn millennials je doelgroep? Zorg er dan voor dat je kaart een ervaring is en zintuigen worden geprikkeld. Met een foliepreeg in fraai goud of zilver of in vurig rood of laserstans spreek je twee zintuigen tegelijk aan. De gepreegde elementen (bijvoorbeeld tekst met reliëf) zien er niet alleen mooi uit, maar je gaat ook automatisch voelen aan het papier. Hetzelfde geldt voor spot UV- of reliëflak, die enkelzijdig wordt aangebracht. Pak uit, verras en wie weet deelt de millennial zijn ‘oldskool’ ansichtkaart met zijn vrienden en volgers op social media.

Milieuvriendelijke gedrukte kaarten

Verkoop jij duurzame producten en wil jij milieuvriendelijke kerstkaarten of uitnodigingen sturen? Dit kan bij ons. Kies voor chloorvrij gebleekt natuurpapier of 100% kringlooppapier met het Duitse milieukeurmerk de Blauwe Engel.

Kaarten met korting campagne voor klantbinding

Wil je van je nieuwe klanten vaste klanten maken? Begin dan nu eenvoudig met een wenskaartencampagne. Op zijn of haar verjaardag of een andere speciale gelegenheden, krijgen de klanten naast een vriendelijke groet per post bijvoorbeeld een waardebon of kortingscode voor de volgende bestelling.

Kerstkaarten met kant-en-klaar ontwerp

Stuur met kerst een persoonlijke kaart om jouw relaties, klanten en collega’s te bedanken voor de samenwerking. FLYERALARM heeft vele kerstkaarten met kant-en-klaar-design. Van klassiek, modern of met humor. Kies uit de talloze ontwerpen, met speciale effecten zoals foliepreeg, glinsterende lak of uitsnedes (met laserstans). Op de binnenkant van de kaart druk je je persoonlijke boodschap af. En natuurlijk leveren wij bij de kleur passende enveloppen mee, zodat je jouw kerstkaart in een handomdraai bestelt en kan versturen.