Al voorbereid op de beste tijd van het jaar?

Kerst

Alles voor een
fantastisch
Kerstfeest

Gebruik de decembermaand om je bedrijf een regelrechte boost te geven. Bijvoorbeeld door lekkere giveaways aan je klanten uit te delen, een gezellige kerstborrel voor je medewerkers te organiseren of kerstkaarten naar je zakenpartners te sturen. Hier vind je alles wat je daarvoor nodig hebt.

Maak je winkel gereed voor de feestdagen

Kerstinkopen

De periode voor de feestdagen is in de winkel of online-shop een extra drukke tijd. Maak daar gebruik van! Met stoepborden, posters en roll-up banners trek je al van verre de aandacht. Of wat denk je van bedrukte tassen met je eigen logo? En voor de onlineverkopers, cadeaubonnen en vouchers doen het uitstekend als bijlagen in kerstpaketten.

De beste wensen

Kerstpost

Bekijk ons assortiment wenskaarten met design en bedrukbare verpakkingen om weg te geven, te versturen en te verkopen. Ontdek de enorme keuze aan ontwerpen bij onze kerstkaarten met voorgedrukt design. Of ga voor voorgedrukte kerstkaarten met veredeling, compleet met envelop en naar wens zelfs met bedrukt binnendeel. Daarnaast bieden we allerlei soorten verpakkingsproducten, zoals luxe cadeauverpakkingen, luchtkussenenveloppen en diverse soorten verzendverpakkingen.

Een geslaagde afsluiting van het jaar

Kerstfeest

FLYERALARM biedt een ruime keuze aan producten om je te helpen bij het organiseren van een gezellige kerstborrel of een ander feestje voor jouw bedrijf. Wat denk je van feestelijke uitnodigingskaarten of gepersonaliseerde toegangskaarten? En maak op het feest zelf indruk met producten en decoratie-items zoals kerstballen, servetten en glazen die in dezelfde stijl zijn ontworpen zodat alles perfect op elkaar is afgestemd.

Gratis lay-out voorbeelden

Download gratis onze feestelijke ontwerpen

Op zoek naar een feestelijk ontwerp voor je kerstkaart of cadeaupapier? Kijk dan hier bij onze lay-out voorbeelden. Kies een design, klik op download en pas vervolgens het ontwerp aan totdat je helemaal tevreden bent.

Naar de lay-out voorbeelden

Kleine presentjes voor klanten, zakenpartners en medewerkers

Kerstgeschenken

Elk jaar opnieuw: wat geef je jouw klanten, medewerkers en zakenpartners met de kerst? Je vindt hieronder een selectie van aantrekkelijke kerstcadeaus. Wat denk je van cadeaubonnen met jouw ontwerp, fotoboeken met bedrukking of een canvas muurfoto? Of maak het helemaal bijzonder en doe een JBL hoofdtelefoon, JBL bluetooth luidspreker of een echte kerstslee met jouw ontwerp cadeau.

Doe inspiratie op!

Neem een kijkje op ons Instagram kanaal. Hier vind je diverse creatieve ontwerpen van drukwerk van andere klanten. Veel plezier met rondkijken!

Blijf op de hoogte met de FLYERALARM nieuwsbrief

 • Nieuwe producten

  De nieuwsbrief bevat al het nieuws in een compacte en overzichtelijke vorm

 • Nieuws

  Nieuwtjes over de webshop en tutorials, jij bent de eerste die het weet.

 • Prijsvoordelen

  Promoties, acties en vouchers

 • Events en beurzen

  Exclusieve uitnodigingen voor after-work events of beurzen waar FLYERALARM aanwezig is.