Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.Meer informatie

OK

Al voorbereid op de beste tijd van het jaar?

Kerst

Kerstkaarten, relatiegeschenken, promotiemateriaal voor acties tijdens de feestdagen en natuurlijk een kerstcadeau voor je personeel. Begin op tijd met bestellen van je drukwerk en cadeaus, zodat je de drukte in december verspreid. Van kerstwens 2020 tot aankleding van de kerstborrel: wij helpen je graag met het bestellen van de juiste kerstproducten.

Wat er nu toe doet:

Maak je winkel gereed voor de feestdagen

Kerstinkopen

Bestel nu je promotiemateriaal voor kerst zoals stoepborden, posters, stickers, bedrukte tassen met eigen logo en winkelversieringen. De periode voor de feestdagen is altijd extra druk en zo ben je er op tijd bij en heb je alles op tijd binnen. Heb je een webshop? Denk eens aan online kerst cadeaubonnen en vouchers als bijlage in pakketjes of als give-aways.

De beste wensen

Kerstpost

Ontdek onze enorme keuze aan kerstkaarten met kant-en-klaar design. Van origineel, modern tot klassiek: voor elk bedrijf hebben wij de juiste kerstwens. Maak gebruik van deze kerstkaarten met voorgedrukt design en bespaar jezelf een hoop tijd. Bestel er meteen een envelop, cadeaubon of uitnodiging voor de kerstborrel voor je personeel en relaties bij. Daarnaast bieden we ook eigen bedrukte verpakkingsproducten aan, zoals luxe cadeauverpakkingen, gondeldoosjes, verzendverpakkingen of dozen voor flessen wijn.

Een geslaagde afsluiting van het jaar

Kerstborrel

De kerstborrel van 2020 wordt een bijzondere, of we het nu thuis op kantoor of op een coronaproof feestlocatie vieren, met de juist cadeaus, aankleding en uitnodiging maak je er een feestje van. Bestel nu feestelijke uitnodigingskaarten, gepersonaliseerde toegangskaarten, kerstballen, glazen, tafelaankleding en kleding voor personeel met bedrijfslogo. FLYERALARM helpt je om de kerstborrel dit jaar feestelijk en in stijl af te sluiten.

Gratis lay-out voorbeelden

Download gratis onze ontwerpen

Op zoek naar een feestelijk ontwerp voor je kerstkaart of cadeaupapier? Kijk dan hier bij onze lay-out voorbeelden. Kies een design, klik op ‘download’ en pas het ontwerp aan totdat je helemaal tevreden bent.

Naar de lay-out voorbeelden

Kleine presentjes voor klanten, zakenpartners en medewerkers

Kerstgeschenken

Kerstcadeaus heeft elk bedrijf nodig: of het nu is voor je personeel, relaties of om nieuwe klanten te binden. Wij hebben een groot assortiment kerstgeschenken en kerstverpakkingen. Van USB-sticks met gravering, gepersonaliseerde bekers, cadeaubonnen of ga voor een origineel kerstcadeau zoals een bedrukte thermosfles of luxe eersteklas notitieboek van kunstleer met logo.

Hulp nodig met je lay-out?

Maak gebruik van onze lay-out service.

We helpen je in deze tijd graag met het juiste product, de juiste lay-out en de juiste boodschap.

Naar de lay-outservice

Productideeën voor de jaarwisseling

Jaarwisseling

Denk een stap vooruit en kies als relatiegeschenk een kalender voor 2021 in de huisstijl van jouw bedrijf. Dit is een praktisch en handig cadeau, die door de bruikbaarheid vaak erg in de smaak valt bij relaties. En zo blijf jij het hele jaar onder de aandacht van klanten. Laat kalenders bij FLYERALARM drukken en maak jouw gepersonaliseerde agenda met een grote keuze uit papier, formaat en bindwijzen.

Blijf op de hoogte met de FLYERALARM nieuwsbrief

  • Nieuwe producten

    De nieuwsbrief bevat al het nieuws in een compacte en overzichtelijke vorm

  • Nieuws

    Nieuwe functies in de online shop, actuele blog of tutorials, je zult ze als eerste te horen krijgen.

  • Prijsvoordeel

    Interessante kortingen en vouchers, elke week in je inbox