Bureaukalender 2022 drukken

Een bureaukalender 2022 geven als relatiegeschenk? Dat is altijd een goed idee! Met een kalender is elke relatie blij, want het is relatiegeschenk die iedereen kan gebruiken. Een bureaukalender maken voor 2022 in eigen huisstijl en met de contactgegevens van je bedrijf doe je in slechts 5 stappen.

LAY-OUTVOORBEELDEN 2022

2 soorten bureaukalenders

Een kalender kan iedereen op kantoor gebruiken. Handig om snel even de datum op te zoeken tijdens een telefoongesprek. In 5 stappen kun je al een bureaukalender maken voor 2022. Zo heeft je klant of relatie altijd je gegevens bij de hand en kun je alvast bedrijfsevenementen zoals seminars, beurzen of open dagen aankondigen. Er zijn 2 soorten bureaukalenders:

1. Bureaukalenders met wire-o-binding

Deze kalenders zijn alleen geschikt om op je bureau te zetten en kun je niet ophangen.

2. Bureaukalender met rugsteun

Deze kalenders kun je op je bureau zetten óf aan de muur hangen dankzij het boorgat en de inklapbare rugsteun.

Bureaukalender 2022 bestellen in 5 stappen

Stap 1: Uitvoering

Ga je voor een staand, liggend of vierkant formaat?

Stap 2: Formaat

Welk formaat moet het papier van de bureaukalender krijgen?

Stap 3: Aantal vellen

Hoeveel vellen moet de kalender krijgen? Wil je naast de 12 maanden ook nog extra vellen toevoegen om informatie over je bedrijf of producten op te drukken?

Stap 4: Materiaal

Welk papiersoort kies je voor je kalender? Gesatineerd papier heeft een lichte glans en mat papier is het tegenovergestelde en glanst niet. En wil je een transparant voorblad om je kalender extra te beschermen?

Stap 5: Kleur van de wire-o-binding

Welke kleur krijgen de spiraalringen bovenop de kalender?

Tot slot kies je de hoeveel bureaukalenders voor 2022 je wilt drukken en dan kun je door naar de check-out!

Het alternatief: een bureauonderlegger

Ook een bureauonderlegger kun je bij ons laten drukken in eigen ontwerp. Een bureauonderlegger voor is een beschrijfbaar bureaublad met een kalender erop gedrukt. Het is ook mogelijk bureau onderleggers voor 2022 te bestellen met milieuvriendelijk papier.