Jaarplanners 2022 drukken

Een jaarplanner zorgt voor overzicht binnen je bedrijf. Of je er nu bedrijfsevenementen, afspraken, verjaardagen of vakanties op schrijft: het is handig voor je team of één persoon. Je kunt kiezen uit 3 verschillende soorten: enkelzijdig, dubbelzijdig en opnieuw beschrijfbare exemplaren.

LAY-OUTVOORBEELDEN

Jaarplanners bestellen

Een jaarplanner 2022 drukken is een slim idee voor het hele team. Het geeft je in één oogopslag een overzicht van wat het jaar 2022 brengt. Hang de planner op, op een centrale plek in je kantoor bijvoorbeeld bij het kopieerapparaat of in de kantine. Zo is je gehele team op de hoogte van evenementen die op de planning staan. Het is ook handig om te gebruiken voor vakanties of vrije dagen: zo hebben al je collega’s overzicht wie er wanneer afwezig is. Wil je meteen een bijpassende kalender in huisstijl drukken? Dit kan natuurlijk ook bij FLYERALARM.

3 soorten jaarplanners:

Jaarplanners enkelzijdig

  • 12 maanden in één oogopslag
  • In 7 formaten te drukken
  • Leverbaar vanaf 50 stuks

Jaarplanners dubbelzijdig

  • 6 maanden aan elke zijde en meer schrijfruimte
  • In 4 formaten te drukken
  • Leverbaar vanaf 100 stuks

Opnieuw beschrijfbare jaarplanners

  • Werkt als een whiteboard met stiften
  • In 3 formaten te drukken
  • Leverbaar vanaf 50 stuks

Jaarplanner: voor het team of per persoon?

Je kunt ervoor kiezen om een jaarplanner te drukken voor een team, maar ook voor individuele medewerkers is het handig. Zo kan je personeel een jaarplanning maken om bijvoorbeeld bedrijfsdoelstellingen of persoonlijke doelstellingen te behalen. Je kunt ze bij je bureau hangen of op je bureau neerleggen. Met een jaarplanner op je bureau zie je meteen de belangrijkste gebeurtenissen de komende weken en maanden, zonder te hoeven bladeren in je agenda.

Bureauonderlegger als alternatief

Wil je liever een bureaublad waar veel ruimte is voor losse aantekeningen? Dan is een bureauonderlegger geschikt voor jou. Dit is een groot vel waar veel ruimte is voor notities en waar ook een kalender op staat.

Gratis jaarplanner lay-out voorbeelden 2022

Op onze gratis lay-out voorbeelden kalenders 2022 pagina vind je ook lay-out voorbeelden kalenders 2022. Je vindt de lay-out voorbeelden in 5 formaten en voor enkelzijdige en dubbelzijdige exemplaren. Je kunt deze templates downloaden in PDF en IDML bestand. Bewerk ze vervolgens naar je huisstijl in Adobe InDesign. Jaarplanners drukken is de laatste stap, voordat je ze binnen enkele werkdagen in huis hebt.