Jaarplanners

LAY-OUTVOORBEELDEN

Jaarplanner bestellen

Een jaar telt 365 dagen – en een schrikkeljaar zelfs 366. Tijdens zo’n lange periode kan veel gebeuren. Geen wonder dat veel professionals de voorkeur geven aan een agenda, waarin ze per tijdstip hun verplichtingen kwijt kunnen. Zo plannen ze hun succes stap voor stap. Grote kans dat je er zelf ook een gebruikt.


Een jaarplanner is juist heel anders: op een groot blad staan alle maanden en dagen van het jaar weergegeven. Genoeg ruimte, dus, om de belangrijkste gebeurtenissen van het jaar een plekje te geven.


Een jaarplanner geeft je in één oogopslag een overzicht van wat het jaar 2021 brengt. Door deze planner op een centrale plek in je kantoor te hangen, bijvoorbeeld bij het kopieerapparaat of in de kantine, is iedereen op de hoogte van evenementen die er aan staan te komen. Laat een jaarplanner maken om een persoonlijk (of juist zakelijk) tintje aan deze ‘productiviteitskalender’ te geven.

Waarom een jaarplanner bestellen?

Het succes van een bedrijf hangt deels samen met de organisatie ervan. Dan hebben we het niet over de managementlagen, maar over de manier waarop het werk wordt gepland: de vergaderingen, de afspraken, de leveringen, de evenementen en zelfs de verjaardagen. Voor veel bedrijven is een jaarplanner dan ook de ideale manier om het overzicht te bewaren.


Je kunt uiteraard een jaarplanner maken voor een groep of afdeling, maar ook individuele medewerkers kunnen van zo’n jaaroverzicht profiteren. Met een jaarplanner op je bureau vind je binnen enkele seconden de belangrijkste gebeurtenissen in de komende weken of maanden, zonder te hoeven bladeren in een agenda.

Jaarplanner 2021

Of je nu een jaarplanner 2020 of een jaarplanner 2021 zoekt, FLYERALARM is jouw leverancier. Als drukker hebben wij voor elke gewenste jaargang een ontwerp, dat je vervolgens helemaal aan jouw wensen kunt aanpassen. Verander bijvoorbeeld het kleurschema of kies voor een jaarplanner met logo. Iedere jaarplanner die van onze drukpersen rolt, is uniek.


Een jaarplanner is niet alleen ideaal voor een bedrijf, maar is ook erg handig voor een school, universiteit, sportvereniging, café of werkplaats. Met andere woorden: een jaarplanner is er voor méér dan alleen het plannen van werk. Als het aan ons ligt, kan eigenlijk niemand zonder deze poster aan de muur. Wij maken jaarplanners in drie formaten:


A1-formaat: 84 x 59,4 cm

A2-formaat: 59,4 x 42 cm

A3-formaat: 42 x 29,7 cm


Kies voor FLYERALARM

Van presentatiemappen tot gepersonaliseerde enveloppen en van jaarplanners tot briefpapier: je vindt ze allemaal bij online drukkerij FLYERALARM. Onze producten variëren van het nuttige tot het onmisbare en zjin niet alleen leuk voor je eigen medewerkers, maar ook als relatiegeschenk voor partners of leveranciers.


Bij FLYERALARM kies je voor kant-en-klare jaarplanner ontwerpen of upload je een eigen design. Daarbij begeleiden we je graag. Bel ons op (+32) 2 403 72 75 om met één van onze vriendelijke medewerkers te spreken.

Razendsnelle levering

Heb je jouw jaarplanners snel nodig? Dat kan, want FLYERALARM biedt – naast de reguliere levering – ook expresslevering binnen 2 tot 3 werkdagen. Heb je nog meer haast? Dankzij de overnight service heb je morgen die jaarplanners al in huis of op kantoor. Maar let op: bij sommige ontwerpen geldt voor die supersnelle levering een maximale oplage. Meer informatie vind je wanneer je op ‘details en prijzen’ klikt. Omdat wij met plezier jouw jaarplanner bedrukken, kijken we uit naar je bestelling!