Deze website maakt gebruik van cookies om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te waarborgen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie
+32 2 403 72 75 ma-vr. van 8:30 - 17:30 uur
Overnight
Gratis levering
Nieuws 0

Autofolie

Mobiele reclame: Wrap folie bedrukken

Auto's, bestelauto's, bussen en vrachtwagens zijn natuurlijk in de eerste plaats een vervoermiddelen voor bedrijfsmatige toepassingen. Maar dankzij de grote oppervlakken en hun mobiliteit vormen ze ook de perfecte ondergrond voor allerlei soorten reclame. Maak daar gebruik van door professionele wrap folie te bedrukken met uw eigen ontwerp en dat zo op uw voertuigen aan te brengen. Zo worden uw bedrijfsvoertuigen ultieme mobiele reclamemedia, ongeacht het formaat, het merk of de branche waarin u actief bent. Want of u nu ambachtelijk werkt, handelt of diensten verleent; met reclame op uw auto bereikt u een groot publiek. En dat zonder de extra kosten die advertenties of andere campagnes met zich meebrengen. En u hoeft niet te stoppen bij alleen uw eigen voertuigen; u kunt ook samenwerkingen aangaan met anderen, zoals taxibedrijven, en uzelf zo nog meer in beeld brengen.

Uw voordelen

Een ingewikkelde spuitopdracht kost niet alleen veel geld, maar ook een heleboel tijd. Ga daarom voor het snelle en goedkope alternatief en kies voor car wrapping. De auto folie kunt u helemaal naar uw eigen wensen ontwerpen en bij uw online drukkerij professioneel laten bedrukken. Al binnen enkele dagen leveren wij uw wrap folie franco thuis. Zo eenvoudig kunt u autofolie aanbrengen, dat ook wel car wrapping wordt genoemd.

Uiteraard is de autofolie in de eerste plaats bedoeld om visueel aantrekkelijk te zijn en de mensen op uw bedrijf te attenderen. Daarnaast is een wrap folie ook een soort beschermlaag voor de lak, die er door wordt afgedekt. Steenslag, zonlicht of strooizout kan eigenlijk nauwelijks nog kwaad, en ook de folie zelf heeft daar nauwelijks last van. Het kwalitatief hoogwaardige vinyl van Avery Dennison is immers erg robuust en goed bestand tegen invloeden van buitenaf.

Naast het foliemateriaal zelf is de permanent hechtende lijm een belangrijke factor die zorgt voor een lange levensduur. Deze bestaat uit een speciale acryllijm, die aan de ene kant een duurzame bevestiging garandeert, maar aan de andere kant ook zonder resten achter te laten kan worden verwijderd. Op die manier kunt u bij het car wrapping nog eenvoudig correcties aanbrengen en worden luchtbellen onder de folie voorkomen. Dat laatste komt door een zelf ontwikkelde luchtkanaaltechnologie, de het aanbrengen van de folie nog eenvoudiger maakt.

En mocht u de folie weer willen verwijderen, dan is dat geen enkel probleem; ook na jaren kunt u die zonder resten achter te laten weer losmaken. Dat is wel zo handig als u de auto wilt verkopen of bijvoorbeeld een ander motief wilt. Het is erg eenvoudig; oude folie verwijderen, nieuwe folie kopen en die op uw bus uw vrachtwagen aanbrengen.

Attentie gegarandeerd!

Hoeveel mag het zijn? Wilt u liever kleine accenten aanbrengen, complete delen zoals de deuren of de motorkap onder handen nemen, of wilt u de hele auto met wrap folie beplakken? Bij onze autofolie kunt u niet alleen het ontwerp zelf bepalen, maar ook het formaat. U kunt tot op de centimeter nauwkeurig bestellen hoeveel u nodig hebt. En dat is ook de basis waarop wij de prijs berekenen. Zo rijdt u letterlijk en figuurlijk zo voordelig mogelijk.

De zijkanten van uw voertuig bieden de meeste ruimte voor uw reclame. Met name bij bussen of andere voertuigen is de achterkant zonder ramen erg handig. Die wordt daar het beste gezien en dat is ook de beste plek om belangrijke informatie, zoals uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Natuurlijk kunt u uw complete auto van bumper tot bumper beplakken, maar op de horizontale delen zoals de motorkap en het dak zou u ook aan 3D-elementen kunnen denken.

Verpletterende kleuren, bijzondere ontwerpen, ongewone teksten, optische illusies; aan u de keus. Het allerbelangrijkste is dat het opvalt. Laat uw fantasie de vrije loop bij het ontwerpen en beperk u niet tot functionele, informatieve reclame. Het allerbelangrijkste is immers dat u gezien wordt, indrukken achterlaat en in de gedachten van de mensen blijft. U kunt daarbij bijvoorbeeld ook denken aan onze glanzend, tegen UV-licht beschermend laminaat om uw autofolie in metallic-look te laten veredelen. Omdat met name in de gemotoriseerde wereld glanzend troef is, vallen matte elementen vaak veel beter op. En daarom hebben we natuurlijk ook een matte laminering voor u.

2D of 3D?

Hoewel bij het aanbrengen van wrap folie op auto's de eisen per voertuig verschillen, leveren wij voor elke toepassing het passende materiaal. Onze 2D-folie is in eerste instantie ontwikkeld voor vlakke of licht gewelfde oppervlakken, dus niet voor verdiepingen, scherpe randen of ronde elementen zoals een spiegel. Daarvoor kunt u beter de 3D-folie bestellen, de beter kan worden gerekt en aangepast en dus met name voor dergelijke onderdelen geschikt is. Wij leveren de beide varianten in Avery Dennison-topkwaliteit. Ze zijn erg goed verwerkbaar en onderscheiden zich door een hoge levensduur en duurzaamheid.

Stationaire reclametechniek

Voor een consistente presentatie naar buiten leveren wij een breed assortiment, dat naast mobiele mogelijkheden om te adverteren uiteraard ook stationaire producten omvat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een breed assortiment vlaggen en uw gepersonaliseerde vlaggen bedrukken. Naast hijsvlaggen voor vlaggenmasten vindt u hier bijvoorbeeld ook square-flags en drop-flags. Deze laatste zijn er in een speciale indooruitvoering voor gebruik op beurzen, seminars of andere promotie- en informatiebijeenkomsten. Voor uw standaarduitrusting vindt u in onze webwinkel een brede verscheidenheid roll-ups en displays. Of u nu voor specifieke producten of voor uw bedrijf in het algemeen reclame wilt maken; laat een roll-up banner drukken zowel voordelig, snel als in de hoogste kwaliteit.